- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема: Pretty Little Liars
Време е вече да ги спипат Езра и Ариа, въпреки, че не искам де, но те като не си признават вече толкова време.......
Много харесвам Спенсър, тя ми е любимка, и не виждам защо точно нея са погнали, дано да я оставят, че вече се дразня.. Много ме изкефи как се върна и го целунаа, беше супер..
Емили да вземе да я зареже тази Пейдж, много ми е антипатична.. Русото момиче е точно за нея, много ще са яки, дано стане така..
Колкото до Хана, много съм разочарована, харесвам я много, но направи от мухата слон.. Той и каза, че веднага щом е усетил нещо между тях е спрял всичко, какво се е хванала тя, чак го прати не знам си къде.. А онази Мона, от къде тази злоба? Много ми е противна.. Но Хана с тая гордост, сега да си стои сама..
Много съжалявам, че сезона свършва в понеделник.. ще ми липсва наистина много, но какво да се прави, и те трябва да почиват.. Иначе се надявам вторият сезон да заслепи първият по оригиналност, ако е възможно въобще.. Само дано последната серия не ни остави с пръст в уста и да чакаме чак до юни..
Точно така ще стане последния епизод ше ни държи в напрежение до лятото
Нищо аз се кефя когато става така !
Радвам се,че Хана си е самаТака ме кефи още повече
![]()
Ааа да, да, сега се сетих - бях я забравила тая частПървоначално написано от TrustNobody
![]()
Иначе надали ще разкрият кой е -А. Все пак трябва да оставят някаква интрига и за следващия сезон100% последния епизод ще свърши адски объркващо и напрегнато и ще чакаме както миналото лято, когато Хана я блъсна кола и ни оставиха да гадаем жива ли е, не е ли
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Някой,който чете книгите може ли да ми каже първи сезон до коя книга горе-долу е?
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Трета книга от поредицата свършва така както свършва десетият епизод (първи сезон) на сериала ;]
ОЛЕЛЕ
Бахти якия край на сезона
Браво на онзи, че доведе Кейлъб ...
Време беше Иън да умре, ама ей ся ще им е на момичетата ...
особено на Спенсър ..
а пък тая Джена не остана ли с някой, който да не е имала връзка
бахти любовницата![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Края наистина ще ни държи на тръни до втория сезон..
Много се радвам и аз, че Кейлъб се върна !
Джена не мога да я нарека точно ''любовница'', друга дума ми идва..
Многооооо са сладки Тоби и Спенсър, много ме кефят..
А Мона супер много ме издразни, за коя се взе!?
Езра се издъни супер яко..
Емили наистина ли ще замине!? о.О
Хана защо прави така!? Не я разбирам.. много тъжно..
И така, има какво да чакаме..
това с изчезването на тялото на иън го има и в книгите.. мисля, че 3тата книга завършва по подобен начин.
като цяло епизодът беше интересен. Кейлъб се връщааа![]()
нямам търпение да пуснат и втория сезон.. а междувременно ще прочета последната от излезлите книги![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Забравих да кажа, втория сезон започва на 14ти юни![]()
Само аз ли мисля, че Иън е жив.. няма как тялото ей така да изчезне. Е, освен ако "черната качулка" или -А не е махнал/а тялото.![]()
Остава само да гадаем до 14 юни.![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Иън е жив.. поне в книгите е.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Абе края нещо не ми хареса много, но ще видим на 14 юни какво ще стане . . .
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
е какво се е издънил Езра? какво не можете да разберете?
Само аз ли очаквах повече от този последен епизод?
Интересно беше все пак.. Иън според мен е мъртав, просто
този който помага на момичетата(А-то) е скрил тялото за да не ги
обвинят..
Дразни ме полицая!
И Джена продължава да е срещу тях не мога да разбера
кво иска...
Искам искам Алисън суууупееер яка е!!!![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
Не знам защо, но си мисля, че въпреки всичко Иън е оживял![]()
За мен Мелиса е А и има нещо общо със смъртта на Алисън, стана доста очевидно в последния епизод (прати Спенсър в църквата при Иън и онова "I'm doing it because I love her.")
P.S. това, което Иън приказва на Спенсър хич не го разбрах...
P.S. 2 всичките мъже в сериала си приличат прекалено много, отне ми няколко минути да разпозная Ноел и то след като четох в imdb :/
Абе честно казано не ме грабна особено много тоя последен епизодОчаквах доста повече, но все пак не беше толкова лош.
Крайно време е Ариа и Езра да си дадат малко почивка - писна ми да им гледам любовните меланхолии всеки път![]()
Надявам се Емили да не замине или ако замине да се върни по-скоро.
Хана нещо много се превзема с Кейлъб... Вярно е, че постъпи кофти спрямо нея обаче тя толкова навътре го е приела... Хем й е гадно, хем се инати...
Джена и Гарет ?! wtf ?!Тая милата с кой ли не се пробва... И все си мисля че не е сляпа, не знам защо
Иначе Иън е жив според мен и всичкото това накрая беше инсценирано. С Мелиса са в комбина, но не мисля че тя е -А.
Честно да ви кажа имам чувството, че и сценаристите още не са решили кой да е -А и просто си импровизират![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Уникален сериал!! Следя висчки серии !! Мноого ми харесва!!!![]()
![]()
![]()
Оле,направо се шокирах,докато гледах последния епизод..всичко е супер,на мен ми хареса,въпреки,че можеше още.Ама тоя Иън..абе да бяха избрали малко по-хубав актьор да го играе,като ще го виждаме толкова често ;d Много ми беше странно обаче как така от момента,в който тоя с качулката избутва Иън надолу до момента,в който всички отиват там при Спенс,Иън ВЕЧЕ е завързан и обесен,че и камбаната вече бие? Ебаси,май нещо не ги бива в такива сцени.Така фалшиво беше и като блъснаха Хана с колата - те пищят отстрани,гледат си СМС-ите,а Хана пада в няква ултра неестествена поза..абе ужас.Добре,че мистерията, ако така може да се нарече, в сериала е добра и никой не обръща внимание на тези неща ;d
Иначе многоси ми харесва всичко.А и аз мисля,че Джена нещо не е апълно сляпа.Помните ли оня епизод,когато Хана работеше в кабинета на майката на Шон и Джена беше с нея в асансьора?И си слагаше червило..ПРЕД ОГЛЕДАЛОТО!!На кой слепец му трябва огледало?! Нещо не ми се връзва..въпреки че когато Хана удари Джена изглеждаше реално..абе не знам.
А Ариа и Езра,леле,обожавам ги,но искам вече издънка с тях..искам нещо да стане,някой да ги види или А да започне да ги бъзика и да праща снимки и намеци.ИСКАМ МАЛКО ИНТРИГА БЕЕ!!
What is the right thing to do,when you realize you don't belong to anything around you? Face the problem? Or just run away?! .. [авторско]
На мен епизода в,който прегазиха Хана ми се стори по динамичен и интересен от колкото последния но и него си го биваше![]()
Не мисля,че Иън е -А,по скоро можеби Ноел вижте,как се появи копелето му с копеле мръсно накрая![]()
^ Според мен пък точно Ноел избута Иън и спаси Спенсър..
Fall down seven times..
Stand up eight.
аз пък мисля, че Тоби спаси Спенсър
защото преди това и каза, че довечера ще е с нея ( нещо такова де )
![]()
а пък си личи, че Джена не е сляпа![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Много, много съм доволна от сериала. Нищо, че няма кой знае какво разкритие относно А. Повечето малки мистерийки се разкриха - кой ги е снимал, защо Джена е била на погребението и т.н. Не е като да са ни оставили без нищо!![]()
Не знам обаче в някой епизод джена стоеше пред лаптопа и пишеше нещо.. е нали е сляпа.. ? :Д:Д
П.С. втория сезон започва на 14 юни (или юли беше.. не знам точно)
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥