- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема: Pretty Little Liars
Абе сериалчето наистина е много хубаво и с интерес го следя,обаче на мен вече ми омръзна всичката тази мистерия около А.Сценаристите ни подхвърлят нещо,тъкмо започваме да свързване нещата и се появи нещо друго,което възпрепядства героините и всичко започва отначало.Само се развъртяват,получват съобщения,знаци..
Знам,че ако разкрият кой е А,то няма повече смисъл да продължава сериала,но просто цял сезон,а и предполагам втори,само ще се чудим кой стой зад всичко и всяка серия се случва едно и също,въпреки моментния прогрес.
Лично мнение,де.Аз ще продължавам да си го следя.
Наистина страхотен сериал!Един от любимите ми.От начало бях доста скептично настроена относно него, но щом започнах да го гледам не можех да спра.Изгледах десет серии за ден и исках ощеНаистина увлекателно филмче.
На същото мнение!Първоначално написано от Colouring
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
Определено един много интересен сериал. Нямам търпение да излизат нови серии.С голямо очакване чакам и The Vampire Diaries тия два филма са невероятни
![]()
![]()
твоята болка днес, е твоята сила утре
Новия епизод не трябваше ли днес вече да е в замунда? Или нещо се бъркам..![]()
Надявам се в новия епизод да има раздвижване на нещата!![]()
Отдавна трябваше да е качен,но явно има някакъв проблем,по коментарите всички се оплакват.За щастие го има в Арена-та.Аз го изгледах.Интересен е,не мога да повярвам,че Иън е мъртъв.
Най - после да се разбере нещо, че беше пълна загадка дали е мъртав или неПървоначално написано от Colouring
, а странното държание на Мелиса допълнително създаваше напрежение.
Сега и аз ще го изтегля!
Еми иън не е мъртъв шот пращаше смс-и на мелиса .. ама наистина беше тойПървоначално написано от ysmivka
Гледай 4 епизод и ще видиш,че е.Първоначално написано от musS
![]()
Да бе , видяхПървоначално написано от Colouring
![]()
само дето не разрах кой го е замъкнал там и тн
![]()
![]()
Естествено, че А. го е замъкнал там.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Или замъкнала.Първоначално написано от Pamaa
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Според мен Иън не е изпращал смси . А еИ когато Спенсър пита за името на детето им тогава А я чу какво казва и отговори . Иън си е мъртъв още от миналия сезон
![]()
Иън е убит или се е убил.Най - накрая видях , че подковата , която златара даде на Спенсър е била там.
Have you ever noticed the saddest person always has the most beautiful smile!?
и аз се включвам,защото съм голяма фенка
а колкото до смъртта на Иън-той си беше мъртъв още от църквата
просто А му е взел/а телефона и си е писал/а с Мелиса![]()
МОМИЧЕ!
а как е влязъл/a -А в кабинета на докторката, като ключалката не е разбита...
хмм не се бях замисляла за товаПървоначално написано от bonbon_
![]()
МОМИЧЕ!
Сериала е мн интересен и аз го следя и според мен Иън е мъртъв още от църквата, но А му е взел/а телефона , за да ги разиграва. Аз също не разбрах как А е влязла в кабинета на докторката... А на края аз не разбрах какво точно стана какъв телефон пусна в чантата на Спенсър... нз и само аз ли забелязвам , че май нещо ще се случи м/у Джейсън / братът на Али/ и Ария?? Мн сладки бяха![]()
Don't make decisions when you're angry.
Don't make promises when you're happy.
Тва не беше ли телефона на иън ?Първоначално написано от CityLightsxx
Ами не знам.. ще разберем в следващия епизод явно!Първоначално написано от musS
![]()
Don't make decisions when you're angry.
Don't make promises when you're happy.
Според мен -А сложи телефона в чантата на Спенсър за да си помосли Мелиса че Спенсър участва в убийството на Иън.И не само в последния епизод -А влиза в кабинета на докторката нали преди бяха намерили дипломата Езра,според мен -А е пациент на доктора и е успял/а да вземе копие от ключ.
^^
Мда де, ама нали като я питаха кой друг има ключ освен нея (докторката) тя каза: никой?![]()