- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема: Pretty Little Liars
Някой, който е чел книгите, ще може ли да драсне едно лично, за да каже какво горе-долу става в тях, ако му се занимава? :P
Много назад в темата (или в някоя друга) някой беше казал, че в книгите -А прави на момичетата много по-гадни номерца.![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Нищо не разбрах... Кортни е луда, никой не знае за нея сигурно освен семейството й. Доколкото знам тя бяга от клиниката, прочита дневника на Алисън и разбира за тайните и след това Алисън я убива. Намират тялото на Кортни и понеже никой не е знаел за нея, не правят анализ на ДНК-ато (защото както знаете ДНК-то на близначките също е различно). Само че Алисън как се крие, никой не е забелязва... къде учи, къде живее... ако е при брат си Джейсън... нали Спенсър беше забелязала сянката на човек вътре... всички мислеха, че е Иън, но той е бил умрял... но как Джейсън ще приюти сестра си, убила Кортни...Първоначално написано от malka_sladkka
В сериала сигурно ще е доста по-различно, но все пак...
P.S. - Мелиса как се разкрещя, когато помисли, че Спенсър й е пратила съобщенията... какво ли ще направи, когато научи, че тя заложила годежния й пръстен...и го е загубила в крайна сметка
На мен ми заприлича на мъжки, силует, а не на женски. И един глупав въпрос, тъй като съм изтрила първи сезон, а не ми се тегли отново - Джейсън не изглеждаше ли различно в първи сезон, нали идваше за погребението, за мемориала? Не беше ли чернокос и по-голям или аз се бъркам?Първоначално написано от Sarafina
![]()
Точно това имах предвид - Истинската Алисън е жива, а тази, която е била приятелка с момичетата е Кортни, само че не знам що във филма й казват Алисън... много е объркано и не мога да го обясняПървоначално написано от Sarafina
Книгите не съм ги чела, но бих
![]()
даа.. и нали Кортни е чела някакъв дневник на Алисън, където тя е описвала тайните на момичетата..
Интересно ми е дали във филма ще се спомене за въпросната сестра близначка или ще има съвсем различно развитие на нещата. Ще е интерсно да разберем!
Аз също мисля да прочета първата книга, а ако ми хареса ще продължа и с другите![]()
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
Как така Кортни е била приятелка с момичетатаПървоначално написано от malka_sladkka
нали е била в клиника... никой не знаел за нея... Как така е учила в Роузууд и се представяла за Алисън... пак нищо не разбрах. Но както и да е.
Коя от момичетата най-много харесвате или виждате прилика със себе си и коя ви дразни?
Мен Ариа преди много ме дразнеше,но сега харесвам й нея.Не знам.. аз лично и четирите момичета харесвам,но като че ли най-много симпатизирам на Спенсър.![]()
Мда, праща Хана в лудница, където се оказва, че е била и тая Али; Емили при някакви амиши, където Алисън и някакъв нейн приятел са живяли с друга самоличност.. иии другите героини май не са чак толкова интересниМного назад в темата (или в някоя друга) някой беше казал, че в книгите -А прави на момичетата много по-гадни номерца.А да, и Джена умира..
А иначе.. нямам любимка, само Емили ме дразни супер много. Между другото, когато в един епизод Джена си махна очилата, страшно много ми заприлича на Алисън![]()
това за сестрата близначка в книгите ли е или сте чели спойлери за сериала?
на мен най са ми сладки Ариа и Хана и са ми най - нормалниЕмили става, а Спенсър ми е мн антипатична, не знам защо
![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
И при мен е такаПървоначално написано от xWandereRx
![]()
Иначе нямам търпение за следващия епизодЕдвам го дочаквам вече ;д
Edit:Забравих да ви питам,някой знае ли песента от края на 5ти епизод 2ри сезон (абе то не е съвсем края)..там където погребват Иън,спускат ковчега и момичетата хвърлят отгоре пръст и изтърсват ръце...![]()
Ариа много дразни , тоя Езра също.
Емили и Хана са ми симпатични)
[quote="ameli"]+1Между другото, когато в един епизод Джена си махна очилата, страшно много ми заприлича на Алисън [/color]![]()
Сторило ви се е. Мен ми беше странна без очилата...
Има многооого зелени очи.
ch0c0late44, песента е много готина, сцената беше уникална
http://www.youtube.com/watch?v=s-QIM...eature=related
Новата обложка на сезона също е много хубавасамо малко Хана ми е странна...
Първоначално написано от cookie_master
Всяка сряда мисля че, тоест утре, и аз се чудех и ми казаха![]()
Джена има просто страхотни очи,жалко,че трябва да ги крие с тези очила.
От четирите момичета най-много харесвам Емили и Хана-Емили е много красива с тези екзотични черти,а Хана просто си ме радва![]()
Sarafina,мерси.
Шести епизод го има вече в замунда![]()
О,на външен вид и аз съм за Емили.Някак си е много екзотична,както ти я описа.Първоначално написано от MissInd3p3nd3nt
![]()
![]()
И аз харесвам на външен вид Емили.. и Хана е много.. сладка ли, не знам как да се изразя.Първоначално написано от Colouring
Иначе и Ария е хубава. Спенсър не ми харесва на външен вид.. иначе май тя най-много от четирите мисли като възрастен.. ох абе не знамм.
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Днес ще гледам новият епизод - 6, както всички и той се очертава ,че ще бъде много интересен! Днес направих страница в Фейсбук и много ви моля да я харесате,тъй като е съвсем нова. Благодаря ви ! <3
http://www.facebook.com/pages/%D0%A1...055419?sk=wall
Абе в края на шести епизод (на 2 сезон) нещо не схванах накрая момента със свещите,смисъл някакъв знак/буква ли образуваха?
да,бяха във формата на АПървоначално написано от MissInd3p3nd3nt
![]()
На ревюто, DJ-ят не беше ли онзи куриер дето полицайчето му даде 1 торба с пари и го изпрати по живо по здраво![]()