.
Отговор в тема
Страница 30 от 30 ПървиПърви ... 202627282930
Резултати от 726 до 732 от общо 732
    Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Не бях гледала последните 2 епизода и се чудех какво толкова говорят всички в twitter за тях.Преди малко ги изгледах и ам шокирана съм.Прави секс с Спенсър и после се оказва,че Тоби е А?! И защо трябваше да прострелят Кейлъб
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Radi2
    Guest
    Haresvam seriala 2-riq mi lubim parviq e nepokornite sega imam 2 kniga oko za oko v srqda ste imam luks i grqh i mis savarshenstvo i nqmam tarpenie da gi pro4eta mnogo se valnuvam

Radi2
    Guest
    Imam 2 kniga oko za oko v srqda ste imam luks i grqh i mis savarshenstvo i nqmam tarpenie da po4na da gi 4eta nisto 4e sam izgledal vseki epizod ot 4 sezona mislq 4e knigite ste sa mi intersni i samo da vi popitam momi4etata nai nakraq razbirat 4e ali e imala blizna4ka i pravqt nesto ili samo se razkrivat otgovori

ъмм, има ли някой, който все още следи сериала?

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Цитирай Първоначално написано от ginnyweasley Виж мнението
    ъмм, има ли някой, който все още следи сериала?
    Азазазаз!

Цитирай Първоначално написано от druzilla Виж мнението
    Не бях гледала последните 2 епизода и се чудех какво толкова говорят всички в twitter за тях.Преди малко ги изгледах и ам шокирана съм.Прави секс с Спенсър и после се оказва,че Тоби е А?! И защо трябваше да прострелят Кейлъб
    Ко каза коо??? Тоби.. А...

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Цитирай Първоначално написано от Азз Виж мнението
    Ко каза коо??? Тоби.. А...
    То това са новини от трети сезон. Езра е новия А.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си