.
Отговор в тема
Страница 4 от 30 ПървиПърви 1234567814 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 732
    Голям фен Аватара на Reall
    Разбира се, че има много такива актьори, които са на +20 ли +30, а играят много по-млади.
    THE VAMPIRE DIARIES
    Иън Сомърхолдър /31/ - Деймън Салваторе /20+/
    Пол Уесли /27/ - Стефан Салваторе /17/
    Нина Добрев /21/ - Елена Гилбърт /17/
    Майкъл Тревино /25/ - Тайлър Локууд /16-17/

TWILIGHT
    Кристен Стюарт /20/ - Бела Суон /18/
    Робърт Патинсън /24/ - Едуард Кълън /17/
    Ашли Грийн /23/ - Алис Кълън /18/
    Келан Лутц /25/ - Емет Кълън /18/
    Ники Рийд /24/ - Розали Хейл /18/

За сега само за тези се сещам, но те са доказателство, че много хора са така. Не може винаги да си съответстват годините на актьорите и самите герои, които ще изпълняват. Според мен това не е фатално. Не знам защо ви прави проблем.

Иии малко клипчета от следващия епизод:
    http://www.youtube.com/watch?v=UjHde0nSO_4
    http://www.youtube.com/watch?v=gbJZsmonbWw
    http://www.youtube.com/watch?v=Al4IWhXndWg
    http://www.youtube.com/watch?v=ebMR5QdyoI8
    http://www.youtube.com/watch?v=DNJQqDwt0Io

Град
    somewhere over the rainbow
    След малко си пускам шести епизод. Дано се пораздвижи малко сюжета, защото в последния предвиждах почти всяка следваща сцена.
    Книгите не съм ги чела и със сигурност не е нещо ,което ще хвана да чета през лятото, но сериалчето става за гледане.

Senior Member Повече от фен Аватара на digitalgirl93
    Град
    well, somewhere far away from here
    Дали актьорите са 20+ или 30+ няма значение. Нали сериала е готин.. Това е важното.
    Айде и аз да кажа, че 6 епизод наистина беше интересен, очаквам следващия! (да се надяваме още по - интересен)

I’m a twit, degenerate young rebel
    and I’m proud of it..

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от digitalgirl93
    Дали актьорите са 20+ или 30+ няма значение. Нали сериала е готин.. Това е важното.
    +++ !!!

Оффффф...искам СРЯДА ебаси!

Повече от фен Аватара на mar7inaaa
    Определено ме заинтригува сериалчето от първия епизод още.Нямам търпение и за следващата серия!Момичетата са страхотни..не мога да определя коя ми харесва най-много ;Д : ) Вие,които го следите имате ли си любимкаа ?! Питам,защото просто ми стана интересно

Голям фен Аватара на ImTheBest
    Мен всички ме радват От мъжете обаче най-много ми допада Езра. Като двойка мисля, че ще се случи нещо между Хана и онова новото момче (пасват си един за друг ), а и Ариа и Шон май ще станат по-близки (така ми се струва от спойлерите ).
    Some people feel like they don't deserve love. They walk away quietly into empty spaces, trying to close the gaps of the past.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    На мен ми харесва най-много (или може би само) Спенсър, защото е по-решителна от останалите и има характер.

От момичетата:
    Ариа - защото е много симпатична; тя преодолява по свой начин проблемите в семейството си и се опитва да помага на приятелките си;лудо влюбена е в учителия си по Литература, знаейки, че е грешно, тя се опитва да запази любовта си.
    Спенсър - тя притежава силен характер; знае как да защитава позицията си; активна е в много мероприятия; опитва се да бъде мила дори със сестра си, която по принцип се държи лошо с нея.

От момчетата е само Езра ... много е хубав. И самият характер е много интересен.. противоречив ...

Град
    Цитирай Първоначално написано от Reall
    От момичетата:
    Ариа - защото е много симпатична; тя преодолява по свой начин проблемите в семейството си и се опитва да помага на приятелките си;лудо влюбена е в учителия си по Литература, знаейки, че е грешно, тя се опитва да запази любовта си.
    Спенсър - тя притежава силен характер; знае как да защитава позицията си; активна е в много мероприятия; опитва се да бъде мила дори със сестра си, която по принцип се държи лошо с нея.

От момчетата е само Езра ... много е хубав. И самият характер е много интересен.. противоречив ...
    Мхм, на същото мнение като теб съм.
    \/

and I’m proud of it..

Мега фен Аватара на Colouring
    Емили и Хана ми харесват най-много
    от мъжката част нямам любимци
    само мен ли Езра не ми харесва?Е,да,симпатичен е,обаче нещо ролятаа...

Повече от фен Аватара на mar7inaaa
    Цитирай Първоначално написано от Colouring
    Емили и Хана ми харесват най-много
    от мъжката част нямам любимци
    само мен ли Езра не ми харесва?Е,да,симпатичен е,обаче нещо ролятаа...
    ++
    и не мен ми харесват Емили и Хана,също така и Езра не ми допада кой знае колко много : )))))

Супер фен Аватара на diksi
    Чела съм 2рата книга и беше интересна.. Относно сериала.. Харесва ми, момичетата си ги представях по друг начин, Езра, Тоби, Сестра му.. Да точно такива ги описват в книгата.. А Али по скоро я описваха като Хана..Но това е филм не може всичко да става както ми се иска
    ... Важното е, че става все по-интересно ии ще ведим какво ще се случи в 7ми епизод. : )

Град
    somewhere over the rainbow
    Каак можа да свърши така тоя епизод бееееее.... Дълбоко съм разтърсена(явно ми е много скучно наистина). И сега какво? Чак до сряда да се дерзая.

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Хаха Ариа получи цветя от Шон
    ии мисля, че с Хана ще се скарат, ако разбере за цветятя, но... ще водим в следващия епизод.
    Това за любимките... може ми Ариа...иии Спенсър. От мъжете Езрра естествено. Той е мн сладък. (:
    Между другото кой мислите, че е А?
    Май е Джена. Аз още от книгите си мислих, че тя има нещо общо с А, ама сега в сериала сякаш още повече се показва, че е тя.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Повече от фен Аватара на s3nsual
    Град
    Монтана / Враца
    Сериалът е супер
    Сериозно съм се зарибила по него . Нямаам търпение да излезе 7ми епизод .

ето едно тестче от което може да разберете на коя от героините приличате http://www.harperteen.com/contests/q...pll/index.aspx
    На мен ми се падна , че приличам на Ария и май има нещо вярно
    Memento mei, memini tui!

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    на мен от момичетата фаворитка ми е Ариа ^^
    бтв направих го тоя тест и на мен ми се падна тя
    нямам търпение да дойде утрееееее <3

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Ох от много време се каня да гледам филма и все не ми остава време. Иначе имам голямо желание.. Хубав ли е??

Цитирай Първоначално написано от BabyBluee
    Ох от много време се каня да гледам филма и все не ми остава време. Иначе имам голямо желание.. Хубав ли е??
    Не

Хммм...на мен от момичетата най ми харесват Хана,Емили..абе Спенсър най-малко я харесвам.

BabyBluee, на мен лично сериалът ми харесва. Въпрос на вкус. Иначе книгите не бих си ги купила, може да ми развалят представите за героите.

В мен се крие също една Ариа.
    Say cheese! You are just like…
    Aria! In the yearbook you’d be voted the most likely to have been called a freak in junior high. But, as you’ve gotten older, you’ve really grown into yourself and, just like Aria, have the confidence to pull off your hot, unique look. Even when things are falling apart in your life, you remain strong and independent. Though, you do have one big weakness: you just can’t resist those hot intellectuals…

Град
    Дам, на мен също Ариа ми се падна..
    Аз пък съвсем бях забравила, че утре излиза епизода.. Благодаря, че ми напомнихте..

and I’m proud of it..

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Say cheese! You are just like…

Aria! In the yearbook you’d be voted the most likely to have been called a freak in junior high. But, as you’ve gotten older, you’ve really grown into yourself and, just like Aria, have the confidence to pull off your hot, unique look. Even when things are falling apart in your life, you remain strong and independent. Though, you do have one big weakness: you just can’t resist those hot intellectuals…

... има ли смисъл да казвам каквото и да било?
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Emily! In the yearbook, you’d be voted Senior Sweetheart. And it’s true; you wouldn’t hurt a fly if you could avoid it. You are strong and sporty—but don’t always have the self-confidence to stand up for yourself. All you need is to take just a little of that gusto you use to conquer the field (or pool, or court…) and use it to stand up for what you believe in!

Новата серия излезе .Сега си я тегля,а скоро и субтитрите ще са готови...
    Some people feel like they don't deserve love. They walk away quietly into empty spaces, trying to close the gaps of the past.

Повече от фен Аватара на s3nsual
    Град
    Монтана / Враца
    Гледах 7ми епизод без субтитри . Имам чувството , че епизодите стават все по-интересни
    Memento mei, memini tui!

Много интересен епизод.Не усетих кога свърши.Всичко беше толкова мистериозно,а накрая изобщо не знам кой беше този . Имам чувството, че Джена има нещо общо с всичко това [-o<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си