- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема: Pretty Little Liars
офф все нямам време да го изгледам!сега довечера ЩЕ го изгледам.
![]()
Аз имам проблем свързан със субтитрите.На мен не ми тръгват, щом ги сложа при серията и ги направя, тя не тръгва /серията/.
А като изтрия субтитрите от папката, епизодът тръгва. Искам да попитам някой знае ли защо е така?
Изтеглих ги от http://subsunacs.net/ и са направени от betty333. Някой има ли такъв проблем? Аз мога да си го превеждам, разбирам какво става в епизодите, защото нямам много големи проблеми с английския, но някои мои приятели не могат. Някой може ли да ми даде линк към български субтитри?
![]()
Харесва ми, следя го за сегаАриа най ми харесва, след това Хана, Спенсър и Емили накрая.
Ами,хубав епизод беше общо взето.
Аз иначе на сериал попринцип до 5-6 серия се зарибявам,ама тук нещо.. не знам.Не,че филмчето не е хубаво,просто не е чак толкова интересно.Не може да задържи интереса ми дълго време и ми писва.Ще го гледам само защото ми е интересно да разбера кой е А,ноо.. чак да ми стане един от любимите сериали-не.Сякаш нещо не е доизмислено докрай.
На теста съм Ариа.
Някой ще ми даде ли линк към субтитри за 7 епизод? Да не са на betty333, ако може, защото нейните не ми работят.
Вече е излязла петата книга. Сложих я в линковете с книгите на първа страница.
ебаси...8ми свърши яяяко! стана ми гадно за мемориала!![]()
Много интересно сериалче. Днес си дърпах всички излязли до сега серии и се зарибих доста. Малко ми прилича на Клюкарката с тези анонимни смсиНякой има ли някаква информация дали ще има още сезони или сериалчето е пуснато само за лятото?
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Ще има още серии, които ще излязат в началото на другата година. Иначе според мен ще излязат още сезони, защото сериалът се гледа от много хора.![]()
Интересно сериалче![]()
Ще съжалявам пак че те познавам..
и като луда цяла ти се давам..
Не се отучих още съм такава.Влече ме този,който ме РАНЯВА..
И новият епизод излезе ама ще чакам субтитри :P Жалко, че сега следва една дълга почивка и чак Януари ще има нови серииДо тогава ще изпозабравим всичко
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Наистина ли няма да излизат повече епизоди?!?! Чак до януари?!? ЗАЩО?Първоначално написано от GossipGirl89
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Ами аз доколкото разбрах са заснели само 10 епизода, за да видят дали ще потръгне сериала и дали ще има гледаемост. Сега се решили, че рейтинга е висок и ще снимат още, но първата нова серия ще е чак Януари
офффф...
А сериала точно по книгите ли ще е направен или ще е попроменена историята?
Чела съм само първите 2 и те доста бързо ги минаха събитията, поразмениха ги ;д
МОМИЧЕ!
No I can't
И аз се дразня много щото тамън загледам някой сериал и стане едно такова напечено и хоп точно тогава решат да направят почивка от 3-4-5 месеца и то на човек му мине желанието да гледа и да чака...![]()
А за книгите нямам идея ама до сега не съм срещала филм, който да е едно към едно като книгите така че ...Аз още не съм ги чела, но възнамерявам да си ги взема. Знам само, че са 7 на брой:
1 Pretty Little Liars
2 Perfect
3 Unbelievable
4 Wicked
5 Killer
6 Heartless
7 Wanted
Иии четох, че в края на 6-тата се разкривала най-голямата интрига![]()
Ще си ги намеря из нета и ще ги прочета всичките!!Нямам търпение да разбера какво става по-нататък..
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
No I can't
Всъщност книгите са 8:
1 Pretty Little Liars
2 FLAWLESS
3 Perfect (където свърши днешния епизод)
4 Unbelievable
5 Wicked
6 Killer
7 Heartless (разкрива се голяма тайна)
8 Wanted
Не съм ги чела, но една позната ги има.А днешният епизод свърши много зловещо
![]()
Some people feel like they don't deserve love. They walk away quietly into empty spaces, trying to close the gaps of the past.
FLAWLESS съм я пропуснала
СПОЙЛЕР:
Иначе днешния епизод наистина свърши доста гадно... Според мен Хана ще оживее. Не вярвам да убият една от главните героини. А кой е "-А"?Иън или Мона? Щото ако е Иън... не намирам общото, докато има логика да е Мона
Доколкото бях чела в нета май май е Мона..Първоначално написано от GossipGirl89
ох...искам още серийки ; (
СПОЙЛЕР:
Хана ще оживее, но няма да помни кой е А. Отначало е Мона, после май има нов А.
Не се сдържах и прочетох какво ще стане в интернет.Ама то пак не е всичко, понеже има да излизат още книги. А и нищо не разбрах така или иначе.
![]()
Сериала е супер.. ама как ще дочакаме до януари не знам![]()
Последната серия беше много интригуваща, но и аз си мисля , че Хана не е мъртва.
А относно "А".. аз бях чела , че е Мая![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
В новия брой на списание "БРАВО" има статия за "Малки сладки лъжкини". В нея се разказва накратко за актрисите, които играят Хана, Ариа, Спенсър и Емили.![]()
Say cheese! You are just like…
Emily! In the yearbook, you’d be voted Senior Sweetheart. And it’s true; you wouldn’t hurt a fly if you could avoid it. You are strong and sporty—but don’t always have the self-confidence to stand up for yourself. All you need is to take just a little of that gusto you use to conquer the field (or pool, or court…) and use it to stand up for what you believe in!
Този епизод беше страхотен! Нямам думи! СПОЙЛЕР: Сега и на мен ми е чудно кой е А. Аз мисля, че е Иън, Алисън или сестрата - близначка на Алисън (някъде бях чела за такава личност, която наистина съществува).
Иначе много ми беше гадно като виждах, че Езра и Ариа се обичат, а са разделени. И сега като видях как се целунаха в колата се зарадвах. Вече нямам търпение да дойде Януари и да видя как ще продължат историите на момичетата. Хайде, повече не ми се пише, много ме мързи.![]()