- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема: Pretty Little Liars
Емили и Ариа кви прически имаха![]()
Езра и Ариа <333 много са сладки! Ама и той как й поиска прошка![]()
Мона е тъпа и надали тя е А.
А Иън явно си пада по по-малки момичета.
Аз си имам няколко теорий за по-нататъшните разкрития в сериала/ не съм чела нищо из интернет/:
Ще се окаже, че Алисън е била много близка с Джена и с Тоби и че всичко, което момичетата са й казвали ще го е казвала на някой друг, а Иън... той трябва също да е замесен. Може би той е бил човека, на когото Алисън е изпявала всичко... иии от там излиза, че той е А.
Ааа в същото време Джена ще е казала на Алисън, че е влюбена в Тоби и че правят онези работи иии Алисън ще ги знае от там... А пък Тоби ще харесва Джена, обаче ще е влюбен в Алисън, която само ще го използва.
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
СПОЙЛЕР:
Аз не се сдържах и се поразрових из нетаСпоред книгите на тоя етап "-А" е Мона, но същност истинският "-А" си е Алисън. Мона намира дневник, в който са записани всички тайни на момичетата и така им праща съобщенията, но в един етап от филма умира. Алисън има сестра близначка, Кортни (или Къртни), която е с психични отклонения и се представя за сестра си. Още когато за първи път се нанасят в града Алисън, Хана, Ариа, Спенсър и Емили изобщо не се познават. Момичето с което се сприятеляват същност не е Алисън, а Кортни. В денят на запознанството им Кротни е излязва да говори с момичетата, а Алисън и била вътре в къщата. Така майка им ги обърква като решава, че момичето отвън е Алисън, а това вътре Кортни и попогрешка праща Алисън в клиниката. Кортни започва да се представя за Али и започва да води дневник с всичките неща, което е научила за четирите момичета. В последствие Мона намира дневника и започва да им праща анонимните смс-и. Когато обаче Алисън се връща от клиниката и вижда перфектния живот на сестра си, представяйки се за нея, започва да търси отмъщения и същност да обвинява момичетата за проваления си живот - според нея ако в първия ден разговора между тях и Кортни не се е състоял, Алисън изобщо нямало да отиде в клиника. Така тя убива Кортни, която е влюбена в Иън, и същност трупът, който откриват е на Кортни, а не на Алисън. Алисън намира дневника на Кортни и оттам научава всичко за живота на момичетата.
Нооо това е по книгите... доколкото разбрах Ариа в някакво интервю е казала, че филма ще бъда различен от книгите![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
^^ еее развали ми илюзийте... , но това наистина е по-аплетеное... ще бъде интересно.
МОМИЧЕ!
No I can't
много гадно ми стана за Тоби![]()
аз пък си мислех, че А може да се окаже сестрата на Спенсър![]()
![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
обожавам го тоя сериал![]()
любимата ми двойка са Ария и Езра![]()
много ми е гадно че ще продължи догодина![]()
последната серия беше много интересна,разкриха някои тайни но пък други се оплетоха като това с Хана.Абе супер си е сериала![]()
Много ми харесва... любимка като че ли Спенсър,но и Хана е много красива ..
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Според мен всички са красиви. Ариа и Хана ми харесват малко повече, но Хана не е особено интелигентна.
На мен любимки са ми Емили и Хана. Спенсър също е готина, а пък Ариа ми е някак си блудкаво сладка![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Оффф почивка ли ше има...нищо...почвам вече да тръпна за "Клюкарката"
![]()
в последните 3 седмици някъде нямах възможност да ги гледам, но сега ги тегля сичките...тази вечер ще е MOVIE NIGHT![]()
^^ После ще кажеш дали е интересноИ аз мислих да го гледам ама нещо не успях да се зарибя. Я кажи за какво става въпрос в сериала
![]()
МОМИЧЕ!
No I can't
Аз съм гледала само 1 сезон от "Клюкарката" и ми хареса.. изтеглила съм си и другите два сезона ии.. след малко си пускам първи епизод от втория сезон. :P
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Аз да питам,някой из постовете до сега казал ли е кой е А. да знам да не чета![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Алисън е АПървоначално написано от SuperBadSuperFresh
![]()
МОМИЧЕ!
No I can't
Аз съм писалаПървоначално написано от SuperBadSuperFresh
На моят пост отгоре пише с големи букви "СПОЙЛЕР" така че можеш да го пропуснеш
![]()
А който питаше за Gossip Girl дали е интересен - невероятен сериал е![]()
Никой не знае самоличността на Клюкарката, но всички в този изключителен и сложен порочен кръг разчитат на нейния уебсайт и текстови съобщения за последните скандални новини. Дори най-близката приятелка на Сирина - Блеър Уолдорф, с изненада разбира, че Сирина внезапно е прекратила своето доброволно заточение в пансион в Кънектикът и се е върнала в Манхатън. Не е лесно да проследиш приятелствата, конфликтите и вълненията в този богат и сложен свят, но тъкмо там Клюкарката е в стихията си. Нейната дразнеща, но печеливша философия е: "Ти си никой, преди да започнат да говорят за теб. Ти ме обичаш", пише тайнствената манипулаторка.
Това е резюмето на сериала - няма начин да не се зарибиш![]()
^^ Значи пак е мистерия... точно за мен![]()
Таа темата беше "Малки сладки лъжкини"![]()
МОМИЧЕ!
No I can't
Аз знам кой е А. и кво ще стане.![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
а някой знае ли дали накрая ще се разбере коя е клюкарката![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Не се знае кой ще бъде -А в сериала,тъй като ще е различно от книгите :P ТОест няма да е МонаПървоначално написано от iPurple
![]()
Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..
А ок ама няма кой друг да измислят да е.. А също знам ии историята с Али и сестра и.
Fall down seven times..
Stand up eight.
Първоначално е Мона ,после е заместена от Али.А тва със сестра и Кортни и на мен не ми е мн ясно![]()
Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..
Ебаси обърквацията![]()
Не мога да повярвам че чак януари ще има епизоди...![]()
Страхотен е!![]()
Таа за клюкарката....кво да кажа....ЛЮБИМИЯ ми сериал, няма втори като него
Езра е супер як и с Ариа са много сладички! <3
На мен Алекс мноооого ми харесва![]()
и Спенсър ми е любимка.
Fall down seven times..
Stand up eight.