- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема: Pretty Little Liars
Хана и Емили са ми любимки на мен от момичетата, а от момчетата Езра![]()
И при мен е същото.. познато ми е отнякъде, но не знам откъде.. и въпреки това филма ми е адски интересенПървоначално написано от LaffyTaffy
![]()
JENSEN ACKLES![]()
Хана и Емили са ми любимки и на мен.. а колкото до момчетата - подбрали са ги много добре.. лично мен всички ме радват многоПървоначално написано от brokeninside13
![]()
![]()
JENSEN ACKLES![]()
Btw, някой да знае кога ще излезе най - накрая следващия епизод ?!
JENSEN ACKLES![]()
^ Догодина(януари месец)
Some people feel like they don't deserve love. They walk away quietly into empty spaces, trying to close the gaps of the past.
Не, отрекоха това.. тази година ще е, но КОГА ?!Първоначално написано от ImTheBest
![]()
JENSEN ACKLES![]()
Тази година ли ще е??
Аз разбрах, че е на 11 януари..
Ти от къде разбра, че са го променили?
Най - вероятно ще бъде след 3 месеца почивка (както при другите сериали) и ако е така ще почне ноември.. и пак сигурно ще има коледна почивка ...![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
Ами четох някои от коментарите в ЗамундаПървоначално написано от iPurple
Но не съм сигурна де.. просто някои бяха писали, че ще е тази година И СЕ НАДЯВАМ ДА Е ТАКА !
та даже някои глупаци бяха писали и какво същност става по - нататък, кой е А. и т.н.
![]()
JENSEN ACKLES![]()
чета книгите....сериала не струва
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
може ли малко повече инфо за книгитеПървоначално написано от kuklichka_bg
иначе любими са ми Ариа, Езра и Спенсър, Хана е сладурана ама някак си не ме радва много
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
На мен любимки са ми Ариа и Емилии,а от момчетата ми харесва Шон![]()
ами мисля че са 6 и са много много по-интересни от сериалаПървоначално написано от xWandereRx
Само първия епизод беше почти 1 книга
Доста неща са пропуснати е и малко по различно спрямо книгите
Аз сега съм на втората и мисля да си взема третата скоро
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
а книгите има ли ги в нета![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Първоначално написано от xWandereRx
за съжаление ги няма![]()
I guess you're too afraid to show your feelings...
Харесва ми страшно много поредицата , да.
Гледах няколко епизода на сериала , но аз попринцип предпочитам книгите , когато има и вариант филм.![]()
Някак си , когато чета книгата имам повече време да си представя всичко и да се пренеса наистина в техния свят , който много ми харесва.В момента съм започнала третата книга.
От момичетата любимка ми е Спенсър.В книгите нейната роля ме грабва най-много , може би.. От момчетата любим ми е Шон , но аз не базирам тези си предпочитания на външен вид , защото не съм гледала сериала. Всичко е базирано на някакви мои вътрешни представи за техните образи , които самата аз съм си създала.
Това ми харесва във книжния вариант на нещата.. имам възможността да си представям всичко и да си " режисирам " сцените по свой вкус.
To infinity and beyond.
Книгите не съм ги чела,но сериала го изгледах.Хареса ми!С нетърпение очаквам 2 сезон!Интересно ми е какво ще стане по-нататък.![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Сериала се завръща на 3 януари![]()
http://abcfamily.go.com/shows/pretty...nuary-3/584572
Има още много да чакаме..
Fall down seven times..
Stand up eight.
![]()
много е як.. жалко, че чак на 3 януари идва..
О,нямам търпение да излиза вече,че бая дълго почакахме..
Ама май като гледам,трябва да си дръпна отново сериите,преди да излезнат новите,че съм забравила какво беше станало и някои детайли не си ги спомням.Ще е добре да си припомня случващото се.
Аз исках да чета книгите,но се отказах.. може би някой друг път,по-нататък.![]()
Айде да идва вече тая 2011.. ;\ Не само че Pretty Little Liars, aми и the vampire diaries тогава ще продължат с епизодите след прекъсването иии после идват многото ваканции в даскало![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't