- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема: Pretty Little Liars
Оле,направо се шокирах,докато гледах последния епизод..всичко е супер,на мен ми хареса,въпреки,че можеше още.Ама тоя Иън..абе да бяха избрали малко по-хубав актьор да го играе,като ще го виждаме толкова често ;d Много ми беше странно обаче как така от момента,в който тоя с качулката избутва Иън надолу до момента,в който всички отиват там при Спенс,Иън ВЕЧЕ е завързан и обесен,че и камбаната вече бие? Ебаси,май нещо не ги бива в такива сцени.Така фалшиво беше и като блъснаха Хана с колата - те пищят отстрани,гледат си СМС-ите,а Хана пада в няква ултра неестествена поза..абе ужас.Добре,че мистерията, ако така може да се нарече, в сериала е добра и никой не обръща внимание на тези неща ;d
Иначе многоси ми харесва всичко.А и аз мисля,че Джена нещо не е апълно сляпа.Помните ли оня епизод,когато Хана работеше в кабинета на майката на Шон и Джена беше с нея в асансьора?И си слагаше червило..ПРЕД ОГЛЕДАЛОТО!!На кой слепец му трябва огледало?! Нещо не ми се връзва..въпреки че когато Хана удари Джена изглеждаше реално..абе не знам.
А Ариа и Езра,леле,обожавам ги,но искам вече издънка с тях..искам нещо да стане,някой да ги види или А да започне да ги бъзика и да праща снимки и намеци.ИСКАМ МАЛКО ИНТРИГА БЕЕ!!
What is the right thing to do,when you realize you don't belong to anything around you? Face the problem? Or just run away?! .. [авторско]