- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема: Pretty Little Liars
Още малко останаа.. най-накрая чакам го сс нетърпениее !!
Gossip Girl ♥
The Vampire Diaries ♥
Pretty Little Liars ♥
Teen Wolf ♥
------------------------------------------------
And when I'm gone, just carry on, don't mourn
Rejoice every time you hear the sound of my voice
Just know that I'm looking down on you smiling
And I didn't feel a thing, So baby don't feel my pain
Just smile back
Още 1 ден![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Утрееее ....![]()
Ехее, кога мина времето направо не се усети! Супер нямам търпение за утре![]()
АААА! Още няколко часа!!!
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Айдеее сваляйте !!![]()
![]()
![]()
Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!
Много интересен епизод, но искам Ариа и Езра да се съберааат!Вечерта ще коментирам по-подробно.
![]()
супеееер,да ни е честит новия сезон и дано все така хубав да еочаквам субтитриии и сядам да гледам
Айде честит нов сезон! Толкова ми липсваше, че не е истина♥
Иначе има толкова много неща да се обсъждат от новия епизод, но ще ви го спестя. Най ме е яд за Кейлъб и Хана ;___; а края ме накара да зяпна, хаха
Много добро начало на сезонаСъбраха доста неща в 1 серия..
People who makes us happy are never the people we expect,so when you find someone you've got cherish it!
СПОЙЛЕР!
Според мен това на телефона не беше Иън. Просто... сигурна съм, че не е той. Нали знаете, че по сериалите винаги ни карат да мислим, че е един виновен, а се оказва, че е съвсем друг. Просто има нещо странно в тази работа. Знаех си, че и Мелиса играе някаква роля с "А"! Още от първи сезон бях сигурна, че нещо не е наред. А и как винаги не вярваше на Спенсър? Поне другите винаги малко са им вярвали на "лъжкините", но Мелиса винаги ги е мразила и е била срещу тях, когато нещо им се случи. Никога не им вярва... Просто има нещо гнило в цялата тази "Мелиса" работа!
♥ 2PAC ♥
Много ме хвана яд за Хана и Кейлъб (толкова е готин![]()
![]()
) Уххх едва се стърпях толкова време без PLL <3
Много готин епизод!И поне има кво да
се гледа лятото
Fall down seven times..
Stand up eight.
Епизода е страхотен,от кога го чаках : )
Следващия епизод другия вторник ли излиза? (При нас сряда)
♥ 2PAC ♥
Еее научете се да използвате тоя GoogleПървоначално написано от BlackEyedPeas
Да.
Ариа и Езра в момента са ми най-интересни *-*
Попринцип винаги аз казвам на хората кога кое излиза,.. но този път ме домързя да потърсяПървоначално написано от lisi4ety
![]()
♥ 2PAC ♥
Мале от толкова чакане да дойде сериала тая седмица чак бях забравила кога излиза![]()
![]()
Много хубав беше новия епизод. Както приключиха, така се и завърнаха - с интересен край
![]()
Това е любимият ми сериал!Уникален е и направо ще се побъркам докато чакам 2ри сезон.
Сега се опитвам да гледам сериали като "The secret life of the american teenager", но никой не може да ме впечатли както "Pretty little liars". Обичам този сераил!
![]()
Новата серия беше уникална,сега с тая психоложка ще има интересни моменти..абе като цяло един от най-яките сериали е именно този.И на мен Ариа и Езра са ми най-интересни.
И аз се 'опитвам' да гледам други сериали,даже намерих един доста добър и интригуващ,много нов,засега са излязли само 2 епизода.Казва се switched at birth,наистина е готин!Но както и Тайнственото момиче каза,ПЛЛ впечатлява най-много от тийн сериалите![]()
What is the right thing to do,when you realize you don't belong to anything around you? Face the problem? Or just run away?! .. [авторско]