- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятел
Може би сега целият форум ще ме нападне, но все пак ще ви попитам.
На 14 години и не съм се целувала нито съм имала гадже. Имала съм случаи, в които съм харесвала някое момче страшно много, но нищо не се е получавало. Много съм стеснителна, а когато говоря с момче, което харесвам простооо :X:X ... Знам също, че сега ще има и хора, които ще кажат "малка си за гадже, учи си уроците...". Аз не бързам след 2 дена да си хвана гадже - просто ми кажете какво да правя.
Посъветвайте ме нещо. Как трябва да се държа,за да излезе нещо с момчето, което харесвам?
П.П. 1)На колко години за първи път имахте гадже?
П.П. 2)На колко години се целувахте за първи път?
Трябва ти практика просто.Аз 4 клас се целувах истински с момиче 7 клас.Просто когато си до момче което харесваш,не се стеснявай и срамувай,отпусни се.Изключи срама и стеснението,като опций и всичко ще е наред.Успех
![]()
Мерси!
Давайте още съвети!!!
на 11Първоначално написано от bebetuuu
Та ся по темата:просто се отпусни и му покажи,че харесваш момчето,а пък от него зависи дали ще те хареса
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Дишай дълбоко и не му мисли толкова.
1) на 15
2) на 15
Отпусно се, бъди по общителна и най - важното бъди себе си, а те нещата сами ще се наредят.
1) 13
2) 13
Аз съм теб в мъжки вариант![]()
1) В детската. Иначе на 13 беше вече по - истнско .
2) 13.
Аз съм на 15 и никога съм нямал някоя наистина сериозна приятелка . Всичките ми връзки до сега бяха краткотрайни .
Не трябва да се притесняваш за това . Има време![]()
Оу и аз бях като тебе преди![]()
1)Амии май бях на 9 или нещо такова ;д само затова имам спомен. А иначе на 13 беше по-'истинското' ;д
2)14
по темата: Бъди себе си! Няма как да сбъркаш.![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Не се притеснявай, когато си дойде момента всичко ще се нареди.Всичко с времето си, не му се тръшкай.
1. - на 11.
2. - на 13.
Преди имах същия проблем - тотално забивах, ако около мен се навърташе момчето, което харесвахСега вече нямам такъв проблем, преодолях го особено лесно, след като излязох на първа среща
Постоянно си повтарях "задавай въпроси, задавай въпроси" и питах някакви страшно глупави неща, колкото да водя разговор, после вече ми стана доста по-лесно да общувам с момчетата и спрях да си ги повтарям тези глупости
Мисълта ми е, че веднъж отпуснеш ли се, разговорът сам потръгва и не се налага да забиваш, чудейки се как да реагираш/какво да кажеш
Иначе:
1) на 7, ама то големи гаджИтъ бяхме... Та, на 16 ми беше първата сериозна връзка![]()
2) на 15
Първоначално написано от Sashko95
Точно това щях да пиша и аз...![]()
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
Същото като теб , но в женски вариантПървоначално написано от radeberger
![]()
FUCKтически не ме интересува![]()
Не се притеснявай - нещата ше се оправят от самосебе си.. И аз се притеснявам но.. гледам да превръщам недостатъците си в предимства
За пръв път се целувах на 14г. и ме беше много страх.. , а първото гадже което си хванах беше на 17г. но бъроз скъсахме..![]()
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Не се притесняваи ,а говори квото ти идвана на ума ;дд ако момчето те харесва вобще няма да слуша какво говориш
Иначе първото ми гадже ( не броя тия в детската) беше в 2ри клас ,а целувката в 4ти ;дд![]()