- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нормално ли е
да имам нелогични мисли . Когато бях с него мислех че не ми пука и че всичко е само ей така , да се занимавам с нещо .Докато бях с него дори сякаш не ми харесваше кой знае колко . А след като вече го няма и дори не го виждам .... започвам да чувствам че ми липсва ... и с всеки ден все едно се засилва....
Еми .. така ти се пада.. не знам защо сте скъсали...
ама :// . ти един вид на сила си била с него и си се подигравала с него.
ПФ ! x ]] .
Естествено, че е логично, все пак си момиче, вие не знаете какво мислите.
е малко така беше
тогава защо си задаваш такива въпроси? защо въобще мислиш за това? при положение, че е бил просто подигравка?Първоначално написано от Shmahao
![]()
Нормално е, повечето хора не осъзнават какво имат, докато не го загубят.Глупаво, но факт.![]()
ГрубооПървоначално написано от FeelMyPain
![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Мда.Първоначално написано от justonegirlwithonehope
Като загубиш нещото, мозъкът ти почва да работи и си даваш сметка, че губиш много свестен човек, който си неглижирал, защото ти е бил "на тепсия".
Понякога самоувереността лъже.
После като останеш сам, пред теб се изправя действителността - сърцето ти осъзнава, че вече го няма 'слънцето', което да го топли с добрата си обич, а разумът осъзнава, че такъв свестен човек е малко невъзможно да срещнеш 2ри път, предвид какви са множеството хора.
Та да, нормално е да се чувстваш така. Загубила си нещо ценно и съществено, и по посредствени причини.(какъв парадокс)
Това е урок де, научава се.
Следващият път ще знаеш да оценяваш своевременно човека до теб.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Въпроса е че бях убедена че не ме грее за него . Сега не съм толкова убедена пък вече го оставих в миналото уж .
Както и да е за всеки случай още не мисля че ми е кой знаеее пък колко много на ...че даа плача за него хаххаа едва ли не . :] АМааа просто се чудя що сме такиво хората , да загубиме нещо и чак тогава да го оценим .
![]()
Първоначално написано от Shmahao
от това изречение натам имам само едно мнение за теб :
Тъпа си.
Момчето бог знае колко му е кофти.. тя му се подиграва..
аа .. още нещо.. -
![]()
![]()
Много слислен пост . Личи си че има мисъл у тебе . Браво . ;]]Първоначално написано от jghgh
На горната ... така като те гледам кво си мазна кифла на снимката ти каазвам че ако имах 10 средни и десетте щях да ти ги посоча . peace xaxxax
Намери си друг.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Е ти си свикнала да си с него и сега ежедневието ти е някак различно,нормално.Но все пак оценяваме това което сме имали като го загубим.
междо другото ако си намеря друг много бързо ще стихнат тия мисли за предишния .Първоначално написано от fenasf
Според мен все още не го харесваш и не ти дреме за него.. Просто сега се замисляш какво е да си сам.. Затова и ако тръгнеш с друг ще го забравиш. Единственото, за което те бърка е да си сама, да не изпитваш онова чуство, че си обвързана и имаш гадже.![]()
Не се опитвай да се върнеш при него, защото след 2-3 дена отново ще ти е все тая. И да, не е хубаво да си играеш с хората.
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Не е нормално .. Нормално е да правиш некой на боклук и после да ти се връща тъпкано... Кръговрата на живота![]()
така е като няма кой вече да ти гали самочувствието нали![]()
WE ARE NOT ANGELS!
Действай.Първоначално написано от Shmahao
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
аз също допуснах тази грешка и сега съжалявам![]()
Глупости, майна, само глупости...
нов ник - Miichelle
Много е тъпо да говориш по тоя начин за отношенията ви - пренебрежително и високомерно.
Липсва ти не той самият, а да има някой до теб, ей така, да се ласкаеш.. Ако по нещастна за него случайност пак се съберете - пак няма да ти пука въобще.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Напълно нормално е, и колкото и банално да звучи- когато имаш нещо не го оценяваш, но когато го загубиш..разбираш какво точно си притежавал. Ако толкова ти липсва защо не пробваш да го потърсиш, може да промениш нещата към нещо по- добро и да си щастливаНо ако го искаш просто защото ти липсва момче, не мисля че е правилно да го търсиш или каквото и да е с него
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!