Незнам откъде да започна...Накратко-чувствам се ужасно самотна.Цял живот съм търсила моето момче,но уви...Аз не мога да си обясня как така абсолютно,ама абсолютно(в буквалния смисъл) всяко следващо момче с което се захвана гледа да ме преебе.Целта на всеки един е да ме използва и след това да ми бие шута и никога нищо сериозно не искат от мен.Чудя се с какво съм го заслужила и какво толкова правя или не правя за да ми се случва винаги така?Надъхах се да пусна тази тема след поредното гледане на романтичен филм и отново хиляди въпроси се зараждат в главата ми-с какво съм по различна от другите момичета,че не мога да си хвана едно свястно момче;как така все на мен се случва...Хипер болно ми е...Как така поне веднъж не извадих късмет... е разбирасе извадих,ама черен...Специален поздрав с Галена - Черен списък,като,че ли специално за мен е писана! Истината е,че досега съм нямала сериозна връзка,а съм така да се каже вече почти към края на тийнейджърската си възраст...Другото което е,не искам да прозвучи надуто и фукливо но си имам и сгодна външност и съм добро момиче,според някои близки,но пак уви...Чудя се къде ли ми е грешката.Със сигурност няма да ви се понрави темата ми и може би ще получа хубави подигравки,но просто исках да си го излея някак си,въпреки,че е виртуално...