Цитирай Първоначално написано от wiki7
Цитирай Първоначално написано от male91
Цитирай Първоначално написано от wiki7
Аз съм на 14 години.На 1 август ще ходя на море с баща си и някои други роднини.Би трябвало на 27 юли да ми дойде,но моят цикъл почти никога не е точен ... четох други форуми,където казват за море-тампони,но малко се притеснявам защото до сега никога не съм използвала тампон,а и нямам възможност да го сменям често,когато съм на плажа.. моля ви кажете ми какво да правя .. а и не мога да не влизам във водата,защото баща ми ще ме пита какво има .. а не мога да му кажа истината,зашото ще ми е адски неудобно
Наистина ше съм много благодарна ако някой ми помогне.. незнам какво да правя и съм много притеснена
тогава измисли по какъв начин можеш да скриеш истината !
>> ако си девствена тампоните не са най-доброто решение.
Кофти тръпка, баце ... ама дори и нищо да не казваш баща ти евентуално може да се осети .. (а може и да не се .. ние мъжете сме доста недосетливи в това отношение). Съжалявам .

Да,девствена съм ... предполагам че мога да му кажа и да не влизам във водата,но не ми е толкова неудобно от него .. ще сме с едни роднини не море и няма как да не разберат ако му кажа .. .. иначе поне за един ден мога да стоя извън водата без да осъмня никой,понеже се занимавам със спорт и доста често имам проблеми с краката .. ужасна болка и ако се престоря че ме боли крака знам че 100 % ще ми повярва .. мога да го направя в деня,когато ми е най-силно,а после ще измисля нещо
Когато отидеш на море може цикалът ти да закъснее, поради промяната на климата, но може и да подрани :}
-----------------
Това е втория вариянт, който НЕ ТИ ГО препоръчвам !
http://archives.zavinagi.com/archive...p?topic=272429
-----------------
Третия вариянт е следния: на лъжата краката са къси ;] помисли си за вариянта да кажеш на някого