.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Кафяво течение

Привет на всички , имам едни малък въпрос след околко 1 месец ставам на 13 , нямам мензис , но на 15 юни когато ходих до тоалетна забелязах малко кафяво зацапване след това то премина в салбо кафяво течение което продължи седем дена през тези седем дена ме боля корема и кръста , не мн но все пак .. сега имам само бяло течение което имам от преди около две години . Въпроса ми е на какво може да се дължи това кафяво течение дали ще ми дойде скоро или нз . Ако някой е имал такова може да пише

Благодаря предварително !!

извинявам се за пунктуационите и правописни грешки

Голям фен Аватара на MissDeadly
    Май ти е дошло вече... :P

можеш да прочетеш още мнения по този въпрос тук http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=248967

Ами, явно ти е дошло.
    I try to make it through my life.. In my way
    There is you.. I try to make it through these lies..That’s all I do...

Град
    Русе
    Да,наистина май ти е дошло..И при мене първия път беше така - кафяво течение,но следващия път нямах никакви проблеми..
    Няма смисъл да се притесняваш..Споко

мерси за отговорите

ще вида другия месец какво ще стане .. дали ще има нещо

може ли един въпрос

някой имал ли е такова течение преди да му дойде и след това дошло ли му е или е било от нещо др
    споделете плс

Цитирай Първоначално написано от justmimi97
    може ли един въпрос

някой имал ли е такова течение преди да му дойде и след това дошло ли му е или е било от нещо др
    споделете плс
    ами на мен един ден преди да си ми дойде и в последните ден два ми се появява такова течение, но при теб според мен ти е дошло и просто ти е вървяло слабо и затова е кафяво.

Мега фен Аватара на ameli
    Честито
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си