.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!

Споделете :}

Най големият ви фал.. Най успешната връзка...

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    не знам какво имаш предвид под "фал" но най-успешната ми връзка е сегашната-5-годишна, щастлива, хармонична и основана на разбиране, споделяне, искрена любов и ебанйе
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    не знам какво имаш предвид под "фал" но най-успешната ми връзка е сегашната-5-годишна, щастлива, хармонична и основана на разбиране, споделяне, искрена любов и ебанйе
    wow 5-годишна ЕВАЛА ВИ

Голям фен Аватара на Callisto
    Най-дългата ми връзка: 2 години и полувина
    Най-хубавата ми връзка: Сегашната. Ние сме толкова еднакви, искаме еднакви неща от живота, харесваме едни и същи неща, разликата в рожденните ни дни е 1 ден и всичко ни е еднакво, което много пъти ни е помагало да разберем другия. Харесахме се от пръв поглед, тръгнахме още на първия ден (познаваме се преди това от 5/6 години от една игра), заживяхме заедно още на втория ден(може да се каже и 1вия, понеже той остана у нас). Вече повече от 10 месеца сме заедно и сме много щастливи.
    Най-големият ми фал: С гаджето секарахме, кой да играе с мишката на компютъра на 1 игра и аз рязко дръпнах мишката нагоре и му изкъртих и без това изкуствените 2 предни зъба.
    Най-големият фал като връзка: Капитанът на баскетболния отбор, който един ден ми каза " Мило ще ставам фешън! " И аз избягах.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Фал в любовта ли...много. Много,ама адски много не ми е вървяло. Никой преди него не ме е обичал. Само са ми разбивали сърцето. Надявам се,че сега съдбата компенсира. Имам този, за който дори и не съм смеела да мечтая. Този, който ме допълва изцяло.

Град
    Варна
    най-дългата ми връзка е била 6 месеца (по принцип повече от месец с едно момиче не мога да издържа) и страшно много я обичах (и все още),което ми се случи за първи път,нооооо тя направи адската глупост и се разделихме много жестоко със скандали,боища и разни простотии и за капак преди месец тя ми стана съседка
    Kristiyana

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Докато не науча някоя да ми прави пица,всичките са фалове
    До сега само 1 момиче ме е карало да се чувствам жив,но си изиграх лошо спатийте и тя ,ама някой ден мисля .
    Другите с които съм ходил мисля ,че са били голяма грешка,затова сега несмея да се обвържа с някоя ...

най-успешна връзка: сегашната... обичам я с цялото си сърце и никога няма да я пусна! заедно сме от 4 месеца и половина г/д и все още любовта яко пращи в очите ни
    най-голям фал: абе мани, преди 2 дена тряаше да е в овулация и аз я питах 'не тр ли да си' тя са замисли вика 'да' и викам 'ай само 1-2 мин без презерватив че не ми се ходи до кухнята ' и после след 5-10 мин тя викна 'ПРЕЗЕРВАТИВ, БЕ!!' и скочи напрао слава богу нш не е станало :P

Най-успешна връзка - сегашната.. 3 години и 1 месец лщбов, разбирателство и т.н.
    Най-голям фал.. може би всичко останало

Re: Споделете :}

Цитирай Първоначално написано от BiGBaDWolF
    Най големият ви фал.. Най успешната връзка...
    Най големият ви фал - свърших в нея неволно
    Най успешната връзка - 3 месеца и половина

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Фал - ... първото момче, както и още 4 след него !
    Най-успешна връзка - почти половин година, със сегашния приятел.

I'm inlove with a criminal...

Град
    Roma, Italia
    Най-успешна ... едва ли има такава - НАЙ. Не може всичко да е перфектно и съвършено. Може би ... сегашната ...
    Най-дълга връзка - 4 години ... фал ... моеж би, защото се занимавах с гаджето, а не толкова да си живея. Не че не си поживях без да се съобразявам много, много с него, ... но пък и от тази връзка научих много.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Фал в любовта ли...много. Много,ама адски много не ми е вървяло. Никой преди него не ме е обичал. Само са ми разбивали сърцето. Надявам се,че сега съдбата компенсира. Имам този, за който дори и не съм смеела да мечтая. Този, който ме допълва изцяло.
    Да, и при мен е така

Супер фен
    че се забърках с тъпо наркоманче.Ама го отрязах де....

Най-успешна връзка 3 години(щом не сме заедно значи е било фал) а най-големия фал 1 седмица излиах с една дет беше куха като празен кашон

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Mного зависи какво се има предвид под успешна връзка.
    Най-успешна-предполагам сегашната ми.Да,имаме си проблеми,но има развитие в отношенията.В предишната връзка леко тъпчехме на едно място.Той не спираше да мрънка,че не му е наред живота и само с мрънкането си остана.
    Най-голям сексуален фал-Сегашният ми приятел свърши в мен,но кондомът се беше скъсал.Последва минута мълчание,спогледахме се и се разхилихме.
    Най-голям любовен фал-да се влюбя в друг,докато имах връзка.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Град
    Maina Town
    Най-голям любовен фал - тръгнах с един бисексуален като си мислех, че това са само слухове. Накрая го видях да се целува с най-добрия му приятел и избягах като подгонена от вълци.
    Най-голям сексуален фал - спах с тоя същия и направо не искам да се сешам кво беше
    А най-успешна връзка.. може бсегашната.. Година и половина вече минахме през хиляди глупости и сега накрая сме заедно .. В момента сме малко скарани но майната му - и тва ще мине :P
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Най- успешна "връзка" са шестте месеца с любовника ми, беше си чудесно, отношения базирани само на секса. (разбира се, ако можем да наречем това връзка)

Най-голям фал... нз май няма..
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    ДжойнтЛенД
    Най-успешната връзка : сегашната година и 9 дена просто тя е моето момиче
    Най-големия фал : еми днеска
    One 4 the money , two 4 the show

най-г0лемия ми фал - емииии мн0г0 са всеки ден нещ0 се 0бърква
    най-успешната ми връзка - сегашната 8 месеца 13 дена и 11 часа

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Най-успешна връзка - нямам... Не съм по обвързването.
    Най-голям фал в любовта - Винаги си падам по неподходящи, но най-голямата ми грешка до сега е, че се влюбих в обвързан мъж...

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Град
    Русе
    Най-дългата ми връзка е 2 години и половина.Нещата бяха основани на привързаност към него
    Най-хубавата е сегашната ми(близо 8 месеца).С него всичко е перфектно и истински го обичам

... Обичам те Ники ! ~*> (h)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си