- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Стимулация на клитора по време на секс от ваша страна
момичета,
на вас някога минавало ли ви е през ума, докато вашия любим прави каквото си иска с вас, целува и т.н, накратко - ви доставя някакво върховно удоволствие, а вие да започнете да се пипате
по-точно да си стимулирате клитора![]()
Това ти идва отвътре и е напълно нормално. Въпреки че на мен ми е странно да съм с някого и да се пипам ... вместо той да го прави.
Да,моят рядко го пипа.Знае,че аз ще почна пък и на него му харесва.
http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735
Професия-Малка пикла
Момиче <333
Първоначално написано от vivian
Бе има и да не го правят, но не винаги можеш да достигнеш до там с ръка, а и помага![]()
Да.
А и на моя май му харесва повече да ме гледа как сама да се докосвам... което не винаги ми допада особено.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Тая, с която от скоро се чукам изобщо не го докосва. Налага се аз да го правя, докато я ръчкам... достадно ми идва, по-добре сама да се бара, мамка и мързелива.
Temet Nosce
벨야카
Йеп! Обожавам да се барам сама докато той действа.
Колкото се може повече удоволствие.![]()
Не съм попадъл на момиче,което да се бара сама,може би защото ръчичките ми са нахални и палави![]()
И по-добре.Първоначално написано от VinDiesel
Не знам защо си мисля, че е по-готино момчето да е взело целия контрол върху теб и да прави каквото си ииииииииска.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Защото самоопипването можеш и сама да си го правиш.Първоначално написано от jghgh
![]()
защото Е по-готиноПървоначално написано от jghgh
![]()
Hostis Honori Invidia
Не бях го правила до вчера, но ми хареса, а освен на мен и на половинката ми много му харесва.
Да обичаш значи да страдаш!
Правя го понякога. И на двамата ни харесва![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Правила съм го,но не допускам моя любим да си прави с мене каквото си иска!Първоначално написано от Passi0n
Ние сме братя!Първоначално написано от VinDiesel
открито го заявявам! толкова твои мнения заради които не съм писал моите, просто щото съвпадат!!
![]()
Та... да, и моята приятелка не го прави ако не я накарам, би ми било доста приятно "око да види" ама ... и мойте ръце не си стоят където трябва и пак става "ръка да пипне"![]()
![]()
Аз като се замислих,точно затова го правя,за да й е по-готино и да се наслаждава.Както и на мен ми е по готино,тя да го хване ,а не аз![]()
друго си е с ръчичка да се пипне ;)
Пий Бира За Да Станеш Човек
Оффф, сериозно го обмислям вече. Преди ми е предлагал, ама аз не исках - да не е сакат. И без това не си върши работата по същество, поне така да ме задоволяваше, пък той и т'ва не може. Все повече и повече се чудя за к'во ми е тоя таралеж в гащите...
Много мъже се възбуждат от гледката как приятелката им се самозадоволява. Правила съм го много пъти, възбужда ме погледът му докато ме гледа![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Моят пък се дразни когато правя нещо с тялото си без той да участва. Като е свършил веднъж и изчакваме за 2ри път и аз като почна да се пипам и той "Смятай колко си незадоволена" ... ама поне пък после се старае повече :P