- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Foot fetish
Та въпросът ми е-някой чувал ли е за този фетиш,и какво мнение имате за него.
Наречете ме извратен ако искате,но аз го харесвам.
А пък може по случайност да се окаже,че има и други хора от този форум,които си падат по такива неща и да се заформи иннтересна темичка. Е,вие сте![]()
абе за мен най-ме възбуждат стъпалата
тъй, че се отнасям към този фетиш
![]()
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
ам...аз да си задам въпроса.....ами ако стъпалата са с напукани пети и мазоли навсякъде и не са виждали педикюр или пила в живота си...пак ли ви кефят![]()
![]()
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Не!Стъпалото трябва да бъде добрее подържано,с нежка гладка кожа, правилна форма и задължително хубав педикюр-->мое мнение.
+1 Osobeno ako e nqkoe hubavo stupulce s krehko glezenche i v hubava ouvka na visok tok. A ako ima i krasiva grivnichka na glezencheto e prosto vurha.Първоначално написано от pepi01
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Ne. V momenta pisha ot leviq testis na tateПървоначално написано от Psyhicx
![]()
Първоначално написано от amatorium
Високият ток прави кожата по-груба - факт.
Собственост на Canis_Dirus
Пробвам го бе, всичко развали.. хаха
Но наистина има девойки, които не слизат от високия ток и няма нищо курвенско в това. Напротив - красиво е.
Собственост на Canis_Dirus
Haha, _Cuddyl_ nikoga ne bih mogul da q nareka po podoben nachin. Tq e kato men vse pak. Mrusotiikite gi pravi za udovolstvieПървоначално написано от _Cuddly_
![]()
+1Първоначално написано от _Cuddly_
а по темата нз![]()
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
+1 Na men li go kazvashПървоначално написано от So unbelievable love..
![]()
И аз обичам къси полички, ама си ги позволявам само на море, защото иначе се почва "курва" и т.н.но си е факт че всички момчета обичат крака
просто от тях се почва.. плъзгаш се нагоре и... нали
![]()
Q produljiПървоначално написано от jotitu
Obojavam krakata i dupeto na jenata. I vse pak nai mi haresvat igrivite i ochi
![]()
E vse pak za fetishizum kum kracheta govorim puk nie kude otidohme. Nai-sexy mi deistva toq fetish s macka s dulug pantalon, pamuchna bluzka i letni sandalki na visok tok ili chehlichki. Sladko, nevinno, sexy i v sushtoto vreme tui navqvashto mrusni misli![]()
kyde myjka pricheska - kanadska livadka ... nz sq kak q vodite 1-2 nomer umirammmm![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Ako trqbvashe da sme tochni vse pak govorim za Foot Fetish. Temata za Fetish in general e malko po-doluПървоначално написано от miss california
(Imam useshtaneto che skoro pak shte polucha nqkoi plesnik ot tebe
)
izvinqvam se , mn kuysno vecherta e , che da se zaqjdam ...Първоначално написано от amatorium
![]()
mmm togava .... hubavi myjki , muskulesti , no neobezkosmeni kraka (viuziram celiq krak) kato na myjo![]()
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Обожавам женски краченца.![]()
Ne moga da kaja,che tova mi e fetish v nikoi sluchai,no dori az kato momiche dosta chesto oglejdam mackite v krakata. :P
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Ами какво да кажа, лятото оглеждам мацките отдолу нагоре.![]()
Че и другите сезони по навик.![]()
Foot Fetish изглежда готино.. някак си.. особено отстрани (на видео или снимчици.. т.е. нестандартно и изглежда възбуждащо).. или като вид пред любовна игра.. но определено не е секси не е това, което изглежда по филмчета и списанийца
всъщност често ми се случва докато правя секс да "захапя" стъпалото от към пръстите на девойката с мен.. не, че ми е навик - но понякога ми харесва.. зависи от ситуацията. (и от позата)
И аз същоПървоначално написано от Lake_bodom
![]()
Пепи ... 2-ма сме
Обожавам краченцата на приятелката миМмм и глезените и пръстчетата... уф стига
![]()
НЕ НА ЦИЦОМАНИЯТА И ГЪЗОМАНИЯТА :Р
замислете се ... циците са 2 големи лоени топки а ... гъз ... познайте какво излиза от него![]()
Ела и създай своят измислен свят в FateCry
Vuobshte ne mi dreme kakvo izliza ot dupeto. Padne li mi q nadupvam i si zabivam ezicheto vutre kato cherveiche v chereshka :PПървоначално написано от nohuty