.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Проблем със х*я ми

Здравейте! Това е тема която пускам от името на един мой приятел,на който искам да помогна.Той няма регистрация тук затова ме помоли да напиша написаното от него в темата.Благодаря предварително за помоща !

Здравейте! Аз съм момче на 16 години.Още от малак трябваше да ми изкарат главичката на х*я навън но ме беше страх.Сега когато съм на 16 главичката му е вътре.И е супер малак! Не надървен 3-4см,надървен 12-13 см! Мисля че зареди главичката която е вътре а не вън е толкова малак!

Другия проблем е че когато си покажа леко главичката и я докосна УЖАСНО много ме боли,целия изтръпвам,и усещането е крайно неприятно! Защо е така? Искам да си изкарам главичката навънка,и да остане така но мисля че ще боли УЖАСНО много.Сигурно няма да мога да вървя.... Как да спра,намаля тази болка...не ми се иска да ходя на лекар : ( Мастурбирам редовно,без проблеми! Когато е надървен не мога да изкарам главичката изцяло защото боли! А когато е не надървен мисля че МОГА но не съм пробвал.

До няколко месеца ще се наложи да го направя за 1 път...но как да стане с всички тези проблеми.Помогнете плс

Повече от фен Аватара на Alex3nd
    Възможно е да не му е дръпната кожичката и за това да не може да го забели, ако е така ще го боли като я пипа, защото кожиката е стиснала половият му член и всичко отива към главата. Да си вземе талон за хирург, а не да хленчи 'не искам да ходя на лекар'.
    Имам една дума за теб: ГРЕДА !

Ами боли неболи трябва всеки ден по няколко пъти да се мъчиш да си изваждаш главичката(не казвам наведнъж казвам постепенно)просто няма как трябва да се справиш с проблема,а и нали ще ставаш мъж след известно време (ами докажи че си готов) не вярвам една болка да те оплаши толкова ако наистина искаш да водиш нормален полов живот.Приеми го като отварянето при момичетата и те се притесняват от болката но знаят че трябва да мината през това, +това ти си момче давай по смело за да не се наложи хирургическа намеса.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Прави секс и ще се оправиш.
    Станислава

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    ми пич не е нормално да те боли "ужасно", стегни си гъзо и срам не срам отиди на лекар, няма да те ухапе/наебе ами ако има проблем ще ти помогне (а ако няма ще те успокои защото е професионалист) ние нямаме какво да ти кажем тука, не сме пишколози.

(бих казал на приятеля ти)
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Отивай на лекар бе ...

Цитирай Първоначално написано от BiGBaDWolF
    Отивай на лекар бе ...

Ами аз викам, че т'ва е фимоза... и му е от микропенисите... той и моя беше 4-5 см ненадървен ама после порастна... аи е важно колко е като се одърви... а болката... щеш нещеш както каза един колега по-нагоре оголваш и държиш в гащите

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Консултирай се с лекар, няма НИЩО срамно в това
    Всеки има тяло, пениса е просто орган, както черния дроб, примерно
    Избий си от главата, че това е нещо срамно и грозно.
    А и лекарите всеки ден виждат пениси във всякакви форми, размери, цветове и т.н.

Ние просто НЯМА как да ти помогнем в тоя случай..

Успех.

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Консултирай се с лекар, няма НИЩО срамно в това
    Всеки има тяло, пениса е просто орган, както черния дроб, примерно
    Избий си от главата, че това е нещо срамно и грозно.
    А и лекарите всеки ден виждат пениси във всякакви форми, размери, цветове и т.н.

Ние просто НЯМА как да ти помогнем в тоя случай..

Успех.
    +

Да отиде на лекар, по дяволите ..
    Ne poznawam chowek ,koito me obicha

Здравейте! Въпроса на приятеля ми е следния:

След като изкарам главичката (ако успея) тя прибира ли се пак? Ще порасне ли члена ми? Какво да правя за намаляване/спиране на болката?Какво да правя за да свикна с болката и така : )
    Благодаря на всички,включили се в темата!

Иди на лекар, gangsta, това не е само козметичен проблем, но е МНОГО лесно решим! А ако отлегаш просто ти е бедна фантазията какви работи можеш да си докараш на малкия приятел

Цитирай Първоначално написано от BMEClick

След като изкарам главичката (ако успея) тя прибира ли се пак?Да ще се прибере отново и тва си е нормално Ще порасне ли члена ми?Ако е рекъл господ ще порастне,но затова е трябвало да си мислиш по рано а не кат станиш кос кужам лунгурин Какво да правя за намаляване/спиране на болката?Колкото повече главичката е отвън толкова повече се намаля чувствителноста,ако правиш секс толко по добре.Какво да правя за да свикна с болката и така : ) Нищо просто трябва да свикнеш а постепенно с течение на времето болката ще изчезне и ще остане само удоволствиетоБлагодаря на всички,включили се в темата!

Повече от фен

След като изкарам главичката (ако успея) тя прибира ли се пак? Ще порасне ли члена ми? Какво да правя за намаляване/спиране на болката?Какво да правя за да свикна с болката и така : )
    Благодаря на всички,включили се в темата!
    Като малък и аз съм имал фимоза, заведоха ме на лекар и после всичко си беше наред, трябва да отидеш задължително, да те прегледат, защото ако при растежа през пубертета мине добре, няма да е така и след време, възрастните мъже с фимоза могат да имат сериозни проблеми с половия си живот. Не е кой знае какво и както казаха по-горе, няма от какво да се притесняваш.

OneBoy и когато е навън трябва ли нещо да се прави или просто да си седи? Ще може ли да се дърви,ще боли ли? Ще може ли да мастурбира

OneBoy и когато е навън трябва ли нещо да се прави или просто да си седи? Ще може ли да се дърви,ще боли ли? Ще може ли да мастурбира
    Ами да се опитва да го докосва може също да го го намаже с крем за да не го боли толкова при допир, ще може да се дърви естествено и да боли да се мачи лека полека да го докосва и наден по няколко пъти да се мъчи да си разпъва кожата на кура,да при мастурбация също се намаля малко или много чувствителноста

С какъв крем примерно? И как точно се опъва тая кожа,задоволяване или? Освен това ако се опитам да изкарам главичката да не стане някъв фал? Нещо да се скъса,разтегне,кървяся май много паника има!

С какъв крем примерно? И как точно се опъва тая кожа,задоволяване или? Освен това ако се опитам да изкарам главичката да не стане някъв фал? Нещо да се скъса,разтегне,кървяся май много паника има!
    1.Незнам със къв крем.2. Ми фащаш и се мачиш дфа забелиш главичката.3.Няма да стане никаф фал стига сте се шашкал ами просто го го направи и за 1 седмица горе долу вече няма да имаш проблем

Няма как да стане фал, освен да разкъсаш кожичката, защото това не е косметичен проблем, а истинско медицинско състояние, което иска лекарска намеса, да забере, и после да се чудиш как да отидеш на лекар, защото те е дострашало и си слушал някакъв от форума как да се лакуваш сам.

Слушай брат, и на мен до 6-7 клас ми беше така както на теб. Започнах яко чекии по 3-4 на ден и стана от само себе си да се забелва без проблем, и мен първоначално ме болеше ужасно много главичката като я пипна, но леко-полеко се оправи, пусках и струя топла вода докато се къпя, започнах да го държа забелен във гащите и така Успех

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от wolfdance
    Няма как да стане фал, освен да разкъсаш кожичката, защото това не е косметичен проблем, а истинско медицинско състояние, което иска лекарска намеса, да забере, и после да се чудиш как да отидеш на лекар, защото те е дострашало и си слушал някакъв от форума как да се лакуваш сам.
    Същото смятах да напиша, BMEClick, не прави глупости, а се вслушай в този съвет.

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    нали уж за приятел ставаше въпрос бе

както и да е де, пич, просто отиди на доктор. имаш някакъв проблем (ЯВНО) ако си направиш нещо на пишката ЩЕ стане доста "неловка" и вероятно опасна ситуация.

не знаем защо главата ти е набита в оная работа, не знаем как се оправя това безопасно, не знаем какъв ти е проблема и дори някой да ти каже какво да правиш може да се позамислиш че той не е експерт а ти имаш една паца и не е добра идея да се доверяваш на интернета за проблеми свързани с нея.

просто отиди при специалист, само можеш да спечелиш от това, а от другото можеш и да се нараниш. (при това перманентно!) няма да ти изяде курa доктора а ще ти оправи проблема

Мега фен Аватара на L0ST
    Ама вие нормални ли сте бе? Момчето сигурно има фимоза и знаете ли кви проблеми ще си докара като напъва сам да го забели....бедна му е фантазията.. В здравни проблеми има важна тема за това. Болестно състояние е и се лекува САМО хирургично. Да бяга на лекар и да не напъва сам да го заголва.

Не съм абсолютно компетентен в това - говоря каквото съм чел, но съм сигурен, че тука има някой претърпял такава операция и ще ти каже при него как е било и какво се е случило.

Също така темата ти не е за тука, а за Здравни проблеми
    Lexynnka

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от L0ST
    Ама вие нормални ли сте бе? Момчето сигурно има фимоза и знаете ли кви проблеми ще си докара като напъва сам да го забели....бедна му е фантазията.. В здравни проблеми има важна тема за това. Болестно състояние е и се лекува САМО хирургично. Да бяга на лекар и да не напъва сам да го заголва.

Не съм абсолютно компетентен в това - говоря каквото съм чел, но съм сигурен, че тука има някой претърпял такава операция и ще ти каже при него как е било и какво се е случило.

Също така темата ти не е за тука, а за Здравни проблеми
    Нищо особено не е, преглежда те доктора, потвърждава болестта, ако я има, и за има няма 30 секунди ти разширява кожичката, тази, която се маха при обрязването, боли ама не толкова, че да крещиш като ненормален, а предполагам момчето няма да е някой лигльо. После ти казват, че в следващите няколко дни трябва да си го забелваш редовно, под душа примерно, за да не зарасне пак, и след това всичко е на 6 - няма да има проблеми нито с мастурбирането, нито ще има болки при допир.

Мега фен Аватара на L0ST
    Добре де, от това което аз знам е, че фимоза се лекува единствено с операция...

Но във всеки случай момчето е за лекар, не бива да прави нищо сам поне според мен
    Lexynnka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си