- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем със х*я ми
Пич пиши го бегал тоя чеп ,щото от него и чеп за зеле май няма да стане вече!Първоначално написано от BMEClick
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
и аз бях така като мн мн малък още в детската градина и майка ми казваше (нали тогава се къпех с нея) айде дай бе няма да боли дай,че може по зле да стане и аз така при всяко къпане като го забелвах и постепенно болката намаляваше и вече я няма никаква
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Ето и някой неща, които прочетох в нета относно фимозата - "ВСИЧКИ форми на фимоза се лекуват ЕДИНСТВЕНО хирургично! Няма НИКАКЪВ начин вие сами да решите проблем с фимоза! Прави се малка операция за отстраняване на "тясното място". Оперативната интервенция може да се извърши по много и различни методики и с различни техники това ще прецени хирурга на който сте се доверили."
"Често задавани въпроси за обрязването:
-"боли ли?" - не, не боли! операцията може да се извърши под местна или под обща упойка. По време на манипулацията няма да усещате болка.
- "колко време трае операцията?" - различно. зависи от конкретният случай, но е въпрос на минути."
"-"след операцията ще ме боли ли?" - както при всяка рана и след тази манипулация ще има период на възстановяване. В наше време фармацията е стигнала много далеч в борбата с болката и е престъпно тези възможности да не се ползват, но все още има такива "келеши-хирурзи". Лекуващият ви хирург би следвало да ви предпише системни аналгетици и локални /местни/ такива, така че възстановителния период да премине без сътресения. Настоявайте за това! Ако той все пак пропусне - попитайте тук, ще помогнем Smile"
И НАЙ-ВАЖНОТО - "Най-често порастналото вече момче отчита, че при ерекция не може нормално да открие, заголи, забели изцяло и напълно главичката на члена си поради наличието на по-тесен от обема на главичката кожен пръстен намиращ се в преуциума. Или опитите за такова откриване са свързани с чувство на болка, стягане и напрежение."
С това отговарям на всичките ти въпроси относно фимозата, след като го прочетеш ще знаеш какво трябва да правиш.
Проблема със чувствителността почти е към края си! Докосвам главичката когато съм в банята и не боли толкова много както преди,дори е леко приятно! Но проблема с заголването си остава...чудя се дали да пробвам сам..
забелвай го доста пъти на ден , да свикне и ще ти мине
Може да има фимоза.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=122598
Дано не е това .. късмет с твоя приятел
аъъъ имах някъв такъв проблем неможеше да ми се обели главичката като малък... и наще ме водиха на доктор болката беше неуписуема .... а сега като си на 16 сиг и повече нзПървоначално написано от BMEClick
Защо ли си мисля че проблема си е лично твой защото незнам приятел да ти казва толкова лични неща и не е малоумен рег в сайта се прави за секунди!!!
А сега по темата аз имах същия проблем но със времето болката изчезва аз не отидох на лекар но всеки човек е различен затова както те съветват другите няма да сгрешиш ако идеш на лекар!
Не тръгвам..ако заедно не тръгнем!!!
И между другото прочетете това:
Цитат:
По медицински данни, дължината на половия член в ерекция е както следва:
1/ микропенис - до 5 сантиметра
2/ малък пенис - между 5 и 10 сантиметра
3/ cредно-статистически пенис - между 10 и 18 сантиметра
4/ над 18 сантиметра - голям пенис.
Измерването на дължината на пениса, става като сантиметъра се заложи откъм корема, т.е. от гърба на пениса до върха на главата му, а не както повечето измерват члена си от края на тестисите до главата му (т.е. измерването му отдолу е погрешно).
Не е фимоза или микропенис както всички твърдите постоянно.Сигурно не знаете какво значи това..но както и да е! В ерекция е 13 см,но главичката му е вътре!
И става въпрос за най-добрия ми приятел,така че защо да не ми сподели като има проблем? Колкото регистрацията компа му е на ремонт!
ОФФФФ аман от типично българската еснафщина и простотия ......... 1во кажи си че си ти а не някви тъпи обяснения за някъв "приятел".2ро ОТИДИ НА ЛЕКАР кога хората ще разберат че пениса си е орган като всички останали и няма нищо срамно в него ......и 3то ако толкова се притесняваш някой да не ти види оная работа се замисли че тоя доктор на ден вижда по 9830547608346 пишки и му е все тая .
Отиди ВЕДНАГА на лекар! ..Първоначално написано от Housemusikk
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
И аз съм имал същия проблем но когато бях на 9-10 години и се справих с болката така , че няма как да не успеешПрави го ПОСТЕПЕННО !!! Айде успех и черпи приятеля ти с регистрацията една бира
![]()
Ти си си ТИ! Не го забравяй!
Хмм аз може и да имам същия проблем, но нада ли е толкова сериозен. Когато еректира главичката не се оголва сама, но когато аз я оголя няма никаква болка.![]()
![]()
първо, тва е много често срещан проблем. Две неща: Първо, НЕ СЛУШАЙ ДЕБИЛИТЕ ДЕТО ТИ КАЗВАТ ДЪРПАЙ И СТИСКАЙ ЗЪБИ. второ, ОТИДИ НА ЛЕКАР!
пп ще ти спестя обясненията какво му има на човека и защо и как (доктора ще го направи) Няма нищо страшно или болезнено. Проблемът е много често срещан и за хирурга ще е елементарно да го оправи, след което приятеля ти нема да се сдухва по цял ден, а ще забрави, че въобще проблемът е съществувал. ае със здравеОбаче да знаеш, че нема връзка с размера, брат...
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Абе какъв микропенис те гони? Казах ти, че става дума за фимоза и ето как седят нещата за 5ти път - няма значение какъв размер ти е оная работа и дали като е в ерекция главичката е закрита.. има значение това, че като е еректирал и се помъчиш да изкараш главичката ЩЕ ТЕ БОЛИ! Тоест ако те боли, не се обяснявай повече тука, а отивай на лекар.Първоначално написано от BMEClick
ВЕДНАГА НА УРОЛОГ ! ИМАШ ФИМОЗА!!!!!!!!! НЕ ПИПАЙ НИЩО ,ОТИВАЙ НА ЛЕКАР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Горд Варненец!
Малко ше го е зор ама може би, ако не на лекар...За болката вече намам идеиПървоначално написано от t0d1t0
Аз пък съм на 14 години и в нормално положение х.я ми се оголва без проблем но в еркция пак го огловам но малко по трудно и като си пина главичка бе боли това как може да го оправя