.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Повече от фен Аватара на KASAPA

Re: Проблем със х*я ми

Цитирай Първоначално написано от BMEClick
    Здравейте! Това е тема която пускам от името на един мой приятел,на който искам да помогна.Той няма регистрация тук затова ме помоли да напиша написаното от него в темата.Благодаря предварително за помоща !

Здравейте! Аз съм момче на 16 години.Още от малак трябваше да ми изкарат главичката на х*я навън но ме беше страх.Сега когато съм на 16 главичката му е вътре.И е супер малак! Не надървен 3-4см,надървен 12-13 см! Мисля че зареди главичката която е вътре а не вън е толкова малак!

Другия проблем е че когато си покажа леко главичката и я докосна УЖАСНО много ме боли,целия изтръпвам,и усещането е крайно неприятно! Защо е така? Искам да си изкарам главичката навънка,и да остане така но мисля че ще боли УЖАСНО много.Сигурно няма да мога да вървя.... Как да спра,намаля тази болка...не ми се иска да ходя на лекар : ( Мастурбирам редовно,без проблеми! Когато е надървен не мога да изкарам главичката изцяло защото боли! А когато е не надървен мисля че МОГА но не съм пробвал.

До няколко месеца ще се наложи да го направя за 1 път...но как да стане с всички тези проблеми.Помогнете плс
    Пич пиши го бегал тоя чеп ,щото от него и чеп за зеле май няма да стане вече!
    Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    и аз бях така като мн мн малък още в детската градина и майка ми казваше (нали тогава се къпех с нея ) айде дай бе няма да боли дай,че може по зле да стане и аз така при всяко къпане като го забелвах и постепенно болката намаляваше и вече я няма никаква
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Повече от фен
    Ето и някой неща, които прочетох в нета относно фимозата - "ВСИЧКИ форми на фимоза се лекуват ЕДИНСТВЕНО хирургично! Няма НИКАКЪВ начин вие сами да решите проблем с фимоза! Прави се малка операция за отстраняване на "тясното място". Оперативната интервенция може да се извърши по много и различни методики и с различни техники това ще прецени хирурга на който сте се доверили."

"Често задавани въпроси за обрязването:
    -"боли ли?" - не, не боли! операцията може да се извърши под местна или под обща упойка. По време на манипулацията няма да усещате болка.
    - "колко време трае операцията?" - различно. зависи от конкретният случай, но е въпрос на минути."

"-"след операцията ще ме боли ли?" - както при всяка рана и след тази манипулация ще има период на възстановяване. В наше време фармацията е стигнала много далеч в борбата с болката и е престъпно тези възможности да не се ползват, но все още има такива "келеши-хирурзи". Лекуващият ви хирург би следвало да ви предпише системни аналгетици и локални /местни/ такива, така че възстановителния период да премине без сътресения. Настоявайте за това! Ако той все пак пропусне - попитайте тук, ще помогнем Smile"

И НАЙ-ВАЖНОТО - "Най-често порастналото вече момче отчита, че при ерекция не може нормално да открие, заголи, забели изцяло и напълно главичката на члена си поради наличието на по-тесен от обема на главичката кожен пръстен намиращ се в преуциума. Или опитите за такова откриване са свързани с чувство на болка, стягане и напрежение."

С това отговарям на всичките ти въпроси относно фимозата, след като го прочетеш ще знаеш какво трябва да правиш.

Проблема със чувствителността почти е към края си! Докосвам главичката когато съм в банята и не боли толкова много както преди,дори е леко приятно! Но проблема с заголването си остава...чудя се дали да пробвам сам..

Фен Аватара на Prophecy
    Град
    Hawaii
    забелвай го доста пъти на ден , да свикне и ще ти мине

Голям фен Аватара на Tedchy
    Може да има фимоза.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=122598
    Дано не е това .. късмет с твоя приятел

Голям фен

Re: Проблем със х*я ми

Здравейте! Това е тема която пускам от името на един мой приятел,на който искам да помогна.Той няма регистрация тук затова ме помоли да напиша написаното от него в темата.Благодаря предварително за помоща !

Здравейте! Аз съм момче на 16 години.Още от малак трябваше да ми изкарат главичката на х*я навън но ме беше страх.Сега когато съм на 16 главичката му е вътре.И е супер малак! Не надървен 3-4см,надървен 12-13 см! Мисля че зареди главичката която е вътре а не вън е толкова малак!

Другия проблем е че когато си покажа леко главичката и я докосна УЖАСНО много ме боли,целия изтръпвам,и усещането е крайно неприятно! Защо е така? Искам да си изкарам главичката навънка,и да остане така но мисля че ще боли УЖАСНО много.Сигурно няма да мога да вървя.... Как да спра,намаля тази болка...не ми се иска да ходя на лекар : ( Мастурбирам редовно,без проблеми! Когато е надървен не мога да изкарам главичката изцяло защото боли! А когато е не надървен мисля че МОГА но не съм пробвал.

До няколко месеца ще се наложи да го направя за 1 път...но как да стане с всички тези проблеми.Помогнете плс
    аъъъ имах някъв такъв проблем неможеше да ми се обели главичката като малък... и наще ме водиха на доктор болката беше неуписуема .... а сега като си на 16 сиг и повече нз

Град
    пловдив
    Защо ли си мисля че проблема си е лично твой защото незнам приятел да ти казва толкова лични неща и не е малоумен рег в сайта се прави за секунди!!!
    А сега по темата аз имах същия проблем но със времето болката изчезва аз не отидох на лекар но всеки човек е различен затова както те съветват другите няма да сгрешиш ако идеш на лекар!
    Не тръгвам..ако заедно не тръгнем!!!

И между другото прочетете това:

Цитат:
    По медицински данни, дължината на половия член в ерекция е както следва:
    1/ микропенис - до 5 сантиметра
    2/ малък пенис - между 5 и 10 сантиметра
    3/ cредно-статистически пенис - между 10 и 18 сантиметра
    4/ над 18 сантиметра - голям пенис.
    Измерването на дължината на пениса, става като сантиметъра се заложи откъм корема, т.е. от гърба на пениса до върха на главата му, а не както повечето измерват члена си от края на тестисите до главата му (т.е. измерването му отдолу е погрешно).

Не е фимоза или микропенис както всички твърдите постоянно.Сигурно не знаете какво значи това..но както и да е! В ерекция е 13 см,но главичката му е вътре!

И става въпрос за най-добрия ми приятел,така че защо да не ми сподели като има проблем? Колкото регистрацията компа му е на ремонт!

ОФФФФ аман от типично българската еснафщина и простотия ......... 1во кажи си че си ти а не някви тъпи обяснения за някъв "приятел".2ро ОТИДИ НА ЛЕКАР кога хората ще разберат че пениса си е орган като всички останали и няма нищо срамно в него ...... и 3то ако толкова се притесняваш някой да не ти види оная работа се замисли че тоя доктор на ден вижда по 9830547608346 пишки и му е все тая .

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от Housemusikk
    ОФФФФ аман от типично българската еснафщина и простотия ......... 1во кажи си че си ти а не някви тъпи обяснения за някъв "приятел".2ро ОТИДИ НА ЛЕКАР кога хората ще разберат че пениса си е орган като всички останали и няма нищо срамно в него ...... и 3то ако толкова се притесняваш някой да не ти види оная работа се замисли че тоя доктор на ден вижда по 9830547608346 пишки и му е все тая .
    Отиди ВЕДНАГА на лекар! ..
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

И аз съм имал същия проблем но когато бях на 9-10 години и се справих с болката така , че няма как да не успееш Прави го ПОСТЕПЕННО !!! Айде успех и черпи приятеля ти с регистрацията една бира
    Ти си си ТИ! Не го забравяй!

Град
    София
    Хмм аз може и да имам същия проблем, но нада ли е толкова сериозен. Когато еректира главичката не се оголва сама, но когато аз я оголя няма никаква болка.

Повече от фен
    първо, тва е много често срещан проблем. Две неща: Първо, НЕ СЛУШАЙ ДЕБИЛИТЕ ДЕТО ТИ КАЗВАТ ДЪРПАЙ И СТИСКАЙ ЗЪБИ. второ, ОТИДИ НА ЛЕКАР!

пп ще ти спестя обясненията какво му има на човека и защо и как (доктора ще го направи) Няма нищо страшно или болезнено. Проблемът е много често срещан и за хирурга ще е елементарно да го оправи, след което приятеля ти нема да се сдухва по цял ден, а ще забрави, че въобще проблемът е съществувал. ае със здраве Обаче да знаеш, че нема връзка с размера, брат...
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Повече от фен
    ...
    Абе какъв микропенис те гони? Казах ти, че става дума за фимоза и ето как седят нещата за 5ти път - няма значение какъв размер ти е оная работа и дали като е в ерекция главичката е закрита.. има значение това, че като е еректирал и се помъчиш да изкараш главичката ЩЕ ТЕ БОЛИ! Тоест ако те боли, не се обяснявай повече тука, а отивай на лекар.

Град
    Варна
    ВЕДНАГА НА УРОЛОГ ! ИМАШ ФИМОЗА!!!!!!!!! НЕ ПИПАЙ НИЩО ,ОТИВАЙ НА ЛЕКАР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Горд Варненец!

Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    Прави секс и ще се оправиш.
    Малко ше го е зор ама може би, ако не на лекар...За болката вече намам идеи

Фен Аватара на Gamebg
    Град
    НикъДе КъДеТо ВсеКи ХоДи ???!!!!
    Аз пък съм на 14 години и в нормално положение х.я ми се оголва без проблем но в еркция пак го огловам но малко по трудно и като си пина главичка бе боли това как може да го оправя

Голям фен Аватара на Tedchy
    Цитирай Първоначално написано от Gamebg
    Аз пък съм на 14 години и в нормално положение х.я ми се оголва без проблем но в еркция пак го огловам но малко по трудно и като си пина главичка бе боли това как може да го оправя
    Доктор

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си