.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

?Проблем?с ...

Момци помощ дано някой от вас разбира малко от моят проблем.На 18 десният ми тестис е дооооста около 3 пъти по голям от левия.Нямам оплаквания и май цял живот съм си така но наскоро приятелката ми го отбеляза и се зачудих защо е така и има ли от какво да се притеснявам Благодаря предварително

няма от какво да се притесняваш,защото на всеки мъж са различни по размер както и при жените се случва да имат разлика в големината на едната си гърда с другата!

Мдам спокойно пич нормален си.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от tanito007
    няма от какво да се притесняваш,защото на всеки мъж са различни по размер както и при жените се случва да имат разлика в големината на едната си гърда с другата!
    Да, но при жените се получава през пубертета или бъркам?
    А той е на 18 и го е минал..
    Аз бих те посъветвал да отидеш на лекар, така ще е най-добре..
    Грубо ли е ако питам: Курво, как си?

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    май просто не се е "спуснал" според мен, но не мога да кажа със сигурност. има малко по-голяма вероятност за рак (1/2000) и не прави сперма ако е така. бих те посъветвал да си питаш доктора за това

Град
    --------------------------
    Ами отиди на гинеколог.
    Здравейте!

Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    май просто не се е "спуснал" според мен, но не мога да кажа със сигурност. има малко по-голяма вероятност за рак (1/2000) и не прави сперма ако е така. бих те посъветвал да си питаш доктора за това
    И според мен не се е спуснал. Брат ми имаше същия проблем и му правиха операция за да го оправят.

Цитирай Първоначално написано от m0nichka98
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    И според мен не се е спуснал. Брат ми имаше същия проблем и му правиха операция за да го оправят.
    E щом не се е спуснал не трябва ли да е в корема?И на мен ми правиха операция от тва.

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от lady1
    Ами отиди на гинеколог.
    Извинявай от кога мъжете ходят на гинеколог?!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Заминавай на лекар! Може да е какво ли не! Как не си забелязал такова нещо? Като се къпеш, докато се насапунисваш, не ти ли е направило впечатление?!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си