- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ?Проблем?с ...
Момци помощ дано някой от вас разбира малко от моят проблем.На 18 десният ми тестис е дооооста около 3 пъти по голям от левия.Нямам оплаквания и май цял живот съм си така но наскоро приятелката ми го отбеляза и се зачудих защо е така и има ли от какво да се притеснявамБлагодаря предварително
![]()
![]()
![]()
няма от какво да се притесняваш,защото на всеки мъж са различни по размер както и при жените се случва да имат разлика в големината на едната си гърда с другата!
Мдам спокойно пич нормален си.
Да, но при жените се получава през пубертета или бъркам?Първоначално написано от tanito007
А той е на 18 и го е минал..
Аз бих те посъветвал да отидеш на лекар, така ще е най-добре..![]()
Грубо ли е ако питам: Курво, как си?
май просто не се е "спуснал" според мен, но не мога да кажа със сигурност. има малко по-голяма вероятност за рак (1/2000) и не прави сперма ако е така. бих те посъветвал да си питаш доктора за това
Ами отиди на гинеколог.![]()
![]()
![]()
![]()
Здравейте!
И според мен не се е спуснал. Брат ми имаше същия проблем и му правиха операция за да го оправят.Първоначално написано от gandalfepi4
E щом не се е спуснал не трябва ли да е в корема?И на мен ми правиха операция от тва.Първоначално написано от m0nichka98
Първоначално написано от eliyiy
Извинявай от кога мъжете ходят на гинеколог?!Първоначално написано от lady1
![]()
Заминавай на лекар! Може да е какво ли не! Как не си забелязал такова нещо? Като се къпеш, докато се насапунисваш, не ти ли е направило впечатление?!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!