.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Повече от фен Аватара на crazybebe

Въпросче .. ?

Здравейте ! Бях писала в една тема ("Женска красота") но там никой не ми отговори и реших да направя тема.. ! Цитирам думите ми и ако може ми помогнете и ми отговорете ! Благодаря предварително !
    Цитирай Първоначално написано от crazybebe
    Момиче съм,но все пак да си кажа,че съм съгласна със горното мнение-тялото на Nicole Scherzinger е страхотно .. а искам да попитам момчетата дали обръщат внимание на лицето,очите,дали има пъпки,дали предпочитат момичето да е с грим или .. ? И дали предпочитат права или начупена коса? моля ви за мнения (реших да попитам тук за да не правя нова тема) ...
    П.П-Съжалвам ако имам правописни грешки,ако темата се повтаря и ако не е в правилния раздел !

Град
    Шумен

Re: Въпросче .. ?

искам да попитам момчетата дали обръщат внимание на лицето,очите,дали има пъпки,дали предпочитат момичето да е с грим или .. ? И дали предпочитат права или начупена коса? моля ви за мнения

>>> Разбира се, че гледат лицето .. Дори да има хубаво тяло, ако в лицето прилича на пица(заради пъпките) и има обратна захапка, криви очи .. няма да я хареса много ясно ..
    и за момчетата незнам, но аз лично предпочитам начупена коса(въпреки, че моята я изправям) . . изглежда някък по-небрежно, диво, красиво ..
    А за грима .. ем не прекалявай. Ако имаш пъпки използвай коректор/фдт .. може черен молив/спирала ама не някакъв тежик вечерен грим ..
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Повече от фен Аватара на twilightHeart
    Град
    в леглото
    Съгласна съм с предното мнение. Точно преди една седмица говорих с мой приятел за едно момиче и той сподели, че има хубаво тяло обаче е грозна в лицето и за тва не я харесва. Повечето момчета са така и ако има много пъпки то се подразбира, че няма да я заглеждат.
    airplanes..

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Аз не съм съгласна!

Виждала съм момчета,които харесват много не съвършени момичета.Не са фотомодели,имат си леко коремче или малко акне.Това може да поправиш,минава.

Но неприятният характер,дори да си най-красивата отблъсква много повече.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Цитирай Първоначално написано от LadyV
    Но неприятният характер,дори да си най-красивата отблъсква много повече.
    тук съм много съгласна!
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Повече от фен Аватара на twilightHeart
    Град
    в леглото
    Цитирай Първоначално написано от LadyV
    Аз не съм съгласна!
    Виждала съм момчета,които харесват много не съвършени момичета.
    Е, точно затова казвам повечето момчета. На тая възраст (13- 17) са точно такива.
    airplanes..

според мен момчетата харесват естествени момичета.. естествено с лек грим ама нее с една туба фон-дйо-тен ии ти ако поддържаш лицето си се предполага че не трябва да имаш пъпки ама незнам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си