- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- влюбвам се, ще боли..
Добър вечер на всички неспящи!
Историята е дълга, накратко: От година си пишем с едно момче, покрай една игра. Той е от Варна, учеше в Полша, днес дойде в моя град. Видяхме се за първи път. Беше същия дженталмен, какъвто си го представях.. успя да ме очарова, накрая се целунахме. Проблемът: Градовете ни са на 200км разстояние, не бих го карала да пътува заради мен, усещам онова чувство в стомаха си, не спирам да мисля за срещата.. започвам да се Влюбвам!! Но знам,че не трябва, не знам той какво изпитва, какво да му кажа, ние си имахме закачките отдавна, но не мога да си представя каква връзка ще е да се виждаме супер рядко. Може би трябва да го приема просто като забавление, което ми се случи и да не се впускам в други мисли, защото само ще ме боли......
По дяволите..
Stay with meDon't let me go...
Да, май ще е по-добре да го приемеш като забавление. Щом сте толкова далеч един от друг, то връзката ви няма да има смисъл. Не мисли за него, намери си занимание и останете си приятели.
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
Ами ако можеш да се контролираш и да мислиш че това е само една авантюра ще е добре за теб защото ще ти е забавно и няма да те боли после, а да наистина разстоянието си оказва влияние, но за любовта няма граници![]()
Съмнявам се да успееш да го възприемаш като забавление,така че по-добре се откажи,връзка от разстояние има много малки шансове.Остави го докато не си се задълбочила.
Първоначално написано от zagrijena
Замисли се малко,200 км. не са кой знае колко... Ако наистина го обичаш просто му кажи,че искаш да си с него и ткаа... Ако не - просто си бъдете приятели,аз така бих направил,въпреки че точно в този момент не ми е до такива работи (преди 5 минути се скарах с едно момиче,историята е почти подобна,само че градовете ни са на 100км. (no matter))![]()
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
Отговарям максимално позитично ---- връзката е обречена...заеби....
Връзките на растояние са най-гадното нещо на света. Няма по лошо чувство то това да знаеш че тя е там а ти не можед да я докоснош. Единствената ми любов в момента е на само 80 км но ще се видим чаак след 2 седмици а на мен м исе струват като години ... така че въобще не се захвашай![]()
![]()
Обичам кифли с мармалад ! И да пия мляко !
Има хора, които пътуват със самолет, за да се виждат (даже познавам такава двойка), а ти 200 километра... кво са 200 километра.
Но наистина ако го харесваш, опитайте и си поговорете за тва.
На колко сте? Годините са фактор... и то доста важен, поне според мен.
Не мисля, че ще успееш да го приемеш просто като забавление, тъй като си започнала да се влюбваш и привързваш към него - нещата стават сериозни.Връзките от разстояние са много сложно нещо.В повечето случаи не са за предпочитане.Една такава връзка по - скоро би издържала, ако преди това ( когато двамата ) сте били дълго време заедно близо един до друг.По този начин се създава някаква опора и доверие.Аз така съм чувала и познавам хора с такива връзки - никак не им е лесно, но силната любов винаги успява : ) Първо говори с него, разкрий му чувствата си, после го попитай какво мисли по въпроса и най - добре да си решите заедно : ) Успех !![]()
Y soy, una chica enamorada de tus caricias ♪
Любовта не пита, милаС моя човек сме по същия начин - аз съм от София, той е от Русе, но въпреки всички трудности за сега държиме фронта
Трудно е, определено е много трудно, но то си зависи от вас двамата. Ако имате психиката да издържите... А и 200 км не са кой знае колко много. Не знам на каква възраст сте, но ако момчето има кола да речем може всяка седмица да идва да те вижда или пък обратното. Ти сама си прецени какво да правиш, но трябва да знаеш, че връзката от разстояние в никакъв случай не е лесна. Има моменти, в които наистина ти се реве, че човека не е до теб и ти липсва адски много... Но пък от друга страна само така ще се изпитате взаимно кой колко държи на другия и дали си заслужава човека отсреща
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Връзка от разстояние не става. Зарежи по -добре,иначе и двамата ще се измъчвате.![]()
ти го каза-Започваш,а не Влюбих се!
Не е късно!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Аз съм на 17, той е на 23.. има кола, но и ще работи. Аз лятото мога да успея да отида до Варна 1-2 пъти, но както се сещате съм доста зависима от наще. А той не знам дали ще бие път само за да се видим. Оффф ;( А иначе днес откакто станах само той ми е в главата Май ще му напиша едно съобщение в фейсбук за всичко, което си мисля..
Stay with meDon't let me go...
Ооо я се стягай и си намери работа във Варна. сега лятото имаш възможност. Ще прекарате три приятни месеца заедно, апък после ще му мислите. Стига си бягала от емоциите.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
И аз съм по същия начин. Признай му, можеш само да спечелиш!
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Аз бих го приела като забавление. Имам предвид, че не можеш да избягаш от емоциите, а връзките от разстояние са сложна работа. Мда, не е невъзможно да ги поддържате тя отношения, но наистина ще боли.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
+ 1Първоначално написано от DrChaos
![]()
FUCKтически не ме интересува![]()
Напук на всички
"В крайна сметка, сезоните се менят.Също така и градовете.Хора идват и си тръгват от живота ти.Но е много приятно да знаеш, че тези които обичаш винаги са в сърцето ти…И ако си голям късметлия... са на един полет разстояние."
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
![]()
![]()
откъде е този цитат?
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Кари Брадшоу,значи "Sex And The City"Първоначално написано от ThePowerOfLove
![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Ех, трудно е така от разстояние.. Ще ти дам съвет, които спазвам самата аз когато се колебая и не мога да реша - слушай сърцето си!Има и връзки които са оцелявали, дори двамата да са били на километри един от друг.. да не кажа и повече.. Но найстина ще ти бъде трудно - приготви се за трудности..Не може и без тях
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
"Няма значение колко далеч е един човек, щом той живее в сърцето ти."![]()
Нали каза, че сте се целунали? Явно не си му безразлична.Съветвам те да опиташ.