- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Компромисите в любовта
Защото съм шибан спамер и когато искам да изразя мнението си го вметвам в съответната тема, тъй като не мога да го задържа само за себе си и не ме интересува дали е искано или не, имам право да изразявам позицията си за всичко независимо дали някой ще я отрази по някъкв начин или не..![]()
![]()
И да допълня по темата, че според мен именно момичетата по принцип са адски кухи и по-ярдко правят компромиси за разлика от момчетата.. или поне тези, които са по-зрели от 15 годишни хлапаци.
.!.
Истината си е,че всичко е до характера,а не до пола.Първоначално написано от woshata
Айде, ако ще се карате на ЛС.
Не оспамвайте хубавата тема![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Защо винаги някой разваля сеира?![]()
О, прощавай... Мислех, че това ми е работатаПървоначално написано от babity
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Правила съм компромиси и продължавам да правя.Ако искам връзката да продължи,то съм готова да се боря за нея.Но сега е по-добре.В предишната ми връзка положението беше 'Аз не правя това,това,това и това.Приеми го'.Ми добре,ама намерих човек,който прави тези неща.Да,и при него съм правила компромиси,но пък в момента си имаме стабилна връзка.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
И да съм права аз, ще кажа че прав е той, защото няма смисъл да се караме и да спориме за глупости![]()