.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Повече от фен Аватара на elizabethg

Много странно:X:X:X

Здравейте!Днес се случи нещо много странно...Аз бях в банята а мама в кухнята.Изведнъж чух удар и счупване на нещо и веднага се провикнах,за да попитам мама какво е станало.Казах "Мамо,какво стана?Изпусна ли нещо?" А тя изобщо нямаше представа какво се е случило...Влязох в кухнята и що да видя...Една от чиниите на рафта се беше пръснала на хиляди малки парченца!Сама!Представяте ли си?Чудя се как е станало...Имали сме късмет,че не сме били там,защото имаше стъкла в цялата кухня.Кажете какво ли може да означава това За пръв път видях такова нещо...

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Баси проблема...
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Просто искох да попитам...Ако има проблем изтрийте темата,не ме бърка

LOL!!! Доста стряскащо, но понякога и такива неща се случват и никой не може да каже какво стана...

Град
    Варна ^.^
    На едни приятели така им се счупи една кристална чаша...
    След като я извадили от съдомиялната и се пръснала...
    МОМИЧЕ!
    No I can't

Да...но тази чиния отдавна си стоеше там без никой да я е докосвал дори.И хоп пръска се на хиляди парчета така като на магия... Както и да е

Къщата ти е обитавана от призрак?

Цитирай Първоначално написано от step_up_right

Всичко е възможно

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от elizabethg
    Цитирай Първоначално написано от step_up_right

Всичко е възможно
    Няма невъзможни неща!

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    ами понеже съм рационален и логичен човек ще си изкажа мислите по въпроса:

ТИ си счупила чинията. когато майка ти е чула си се направила на невинна и сега пишеш тази тема знаейки че и тя ще я види тъй като има регистрация в тийпроблъм за да си осигуриш алиби пред нея и за да избегнеш наказание.

или

ТЯ я е счупила и се е направила на ударена пред тебе защото я е срам.

или (малко по-логично)

интергалактическият властелин ксену е изпратил своят тетан за да отмъсти на резъректираните души на планетата, които той самият е убил като е пуснал във вулкани и после взривил с водородни бомби, залагайки им мрежи за да не избягат в етерната си форма НО по някаква причина тази чиния е подействала като дименционален магнит за него, вероятно не е просто чиния а стар и могъщ артефакт, опитвайки се да използва чинията като свой аватар тя поддава под неговата сила и се пръска на хиляди парчета като го оставя в търсене на друг близък керамичен обект... във връзка с което ти препоръчвам да не се заседяваш много в тоалетната.

надявам се да съм помогнал

Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    ами понеже съм рационален и логичен човек ще си изкажа мислите по въпроса:

ТИ си счупила чинията. когато майка ти е чула си се направила на невинна и сега пишеш тази тема знаейки че и тя ще я види тъй като има регистрация в тийпроблъм за да си осигуриш алиби пред нея и за да избегнеш наказание.

или

ТЯ я е счупила и се е направила на ударена пред тебе защото я е срам.

или (малко по-логично)

интергалактическият властелин ксену е изпратил своят тетан за да отмъсти на резъректираните души на планетата, които той самият е убил като е пуснал във вулкани и после взривил с водородни бомби, залагайки им мрежи за да не избягат в етерната си форма НО по някаква причина тази чиния е подействала като дименционален магнит за него, вероятно не е просто чиния а стар и могъщ артефакт, опитвайки се да използва чинията като свой аватар тя поддава под неговата сила и се пръска на хиляди парчета като го оставя в търсене на друг близък керамичен обект... във връзка с което ти препоръчвам да не се заседяваш много в тоалетната.

надявам се да съм помогнал

Благодаря за коментара,но...не е това,което ти си предположил

П.П:Чинията е дуралекс :P

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    П.П:Чинията е дуралекс :P
    ох, боже! ми така да беше казала от самото начало.

тези принципно минават през специална обработка за да се чупят на две или три парчета и да не правят поразии. ти в началото каза че се е строшила на много, това вероятно индикира че са я направили много кофти. може би е имало някаква пукнатина или одраскано в нея и то като се е пълнело с вода и е изсъхвало я е правило все по-твърда и чуплива. може би от температура или нещо такова ѝ е дошло времето точно в този момент...

ИЛИ

кухненските прибори и посудата всъщност са обекти анимирани от могъщи и мистериозни сили, които целят да поробят човешката раса и тази конкретна чиния е сгафила нещо и е претърпяла наказанието от титаничния гняв на техния вожд!

...разбира се това е просто едно предположение, има възможност и да не съм 100% прав
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Ох...и аз не знам...Разбирам да се пръсне на 4-5 парчета,но...това наистина беше уникална гледка!Хиляди парчета,все едно с чук си я чупил таз чиния.Пуста чиния,колко размисли наотвори

зависи от чинията .. ;дд има едни чиний които се правят специално за микровълновата ..правят се от специален материал ии като се счупят стават на мн ситни парченца просто чинията е паднала предполагам защото не е била поставена както трябва ^^ споко
    ~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.

Цитирай Първоначално написано от mishkaa
    зависи от чинията .. ;дд има едни чиний които се правят специално за микровълновата ..правят се от специален материал ии като се счупят стават на мн ситни парченца просто чинията е паднала предполагам защото не е била поставена както трябва ^^ споко

Тя не е падала...Просто се пръсна сама,без никой да я пипа и то на хиляди парченца.Като дигнахме останалите чинии имаше просто СОЛ ама в буквалния смисъл на думата!Може да Ви се струва смешно,но наистина такова чудо за пръв път видях...

И на мен така ми се е случвала. Аквариума ми така се спука. Просто със стъклените работи така става. Има някакъв вид налягане ли??? не знам. Не се шашкай и на други хора им се е случвало. Добре че не си била в стаята че може да се нараниш.

Фен Аватара на ilia_92
    Град
    Столиците
    Като дигнахме останалите чинии имаше просто СОЛ ...
    От натиска .... Не слагайте много чинии една върху друга защото първата е най на**ана. Елементарно, Уотсън. Няма как да се счупи по друг начин освен на сол..
    ПП Твърдите тела се трошат при натиск.

Ако родителите ви са нямали деца значи и вие няма да имате деца.

...колко гледни точки има всяко от нещата,
    и въпреки, че знаем пак избираме само ЕДНАТА... - Bisolini /Kingsize/

Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от supernaturalgirl
    И на мен така ми се е случвала. Аквариума ми така се спука. Просто със стъклените работи така става. Има някакъв вид налягане ли??? не знам. Не се шашкай и на други хора им се е случвало. Добре че не си била в стаята че може да се нараниш.
    Горките рибки
    МОМИЧЕ!
    No I can't

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си