.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

МОЛЯ ПОМАГАЙТЕ

хора.. отчаян сам значи има едно момиче с което ходихме пред 8-9 месеца ск1сах я ... сега пак я харесвам и то мн .. ма май няма да стаане работата КАКВО ДА ПРАВЯ дали пак ще ме заобича преди

хах пич и аз съм така в момента.. ами мога да ти кажа просто да и предложиш да излезете като приятели...То ще се разбере дали още те харесва или не и пука за тебе..Ако е първото признай за чувствата си,а ако е второто трябва да забравиш за нея..слава богу при мен не беше второто.. АЙДЕ УСПЕХ

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    А ти що си скъсал с нея?
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Супер фен
    Като напишеш ''бяхме заедно,скъсахме,сега пак искам да сме заедно'', какво гениално решение на проблема смяташ да получиш от хора, които нито ти знаят отношенията с тва момиче,нито познават теб?
    Помисли си малко по-спокойно за всичко. Ако трябва да ти го подскажа :
    - При какви обстоятелства скъсахте? ( каза,че ти си я скъсал. Тогава помисли тя как се е чувствала от това и дали сега би искала да ти се довери. )
    - Ако се засичате някъде често - какво е отношението и към теб? Изобщо общувате ли по някъв начин от тогава?
    И изобщо... чрез мъъъъъъъъъъничко размисъл над такива неща сам ще откриеш отговора.

А ако смяташ, че има шанс - действаш. (Тоест намираш начин да и покажеш симпатиите си отново и гледаш каква ще е реакцията. )

отговор

Да трябва да си поема малко в1здух.. ск1сах я защото не я харесвам достат1чно сега отношенията ни са да кажем никакви мн се е променила и ... ос1знах мн неща и сега може би е к1сно

Град
    Русе
    А сигурен ли си че знаеш какво искаш?

... Обичам те Ники ! ~*> (h)

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Щом я искаш направи нещо по въпроса , но винаги имай едно на ум че тя ще помни за какво си я скъсал и ще й е мъчно...
    Аз ако бях на нейно място и ако някой ме беше скъсал защото не съм била достатъчно хубава или умна или какъвто и руг да е критерий, щях да го оставя и нямаше и да му дам друг шанс ако ме потърси отново.
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

да сигурен съм

Супер фен Аватара на fenasf
    1 не е буква.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Покажи й,кажи й.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Като напишеш ''бяхме заедно,скъсахме,сега пак искам да сме заедно'', какво гениално решение на проблема смяташ да получиш от хора, които нито ти знаят отношенията с тва момиче,нито познават теб?
    Помисли си малко по-спокойно за всичко. Ако трябва да ти го подскажа :
    - При какви обстоятелства скъсахте? ( каза,че ти си я скъсал. Тогава помисли тя как се е чувствала от това и дали сега би искала да ти се довери. )
    - Ако се засичате някъде често - какво е отношението и към теб? Изобщо общувате ли по някъв начин от тогава?
    И изобщо... чрез мъъъъъъъъъъничко размисъл над такива неща сам ще откриеш отговора.

А ако смяташ, че има шанс - действаш. (Тоест намираш начин да и покажеш симпатиите си отново и гледаш каква ще е реакцията. )
    Съгласна съм. Ако не те поглежда или вече не й пука за теб (или те мрази, ако си я наранил) изобщо не се захващай.

Аз и казах как седат нещата .. и тя ми каза че не знае какво точно иска ..

Ти пък хем искаш малко въздух, хем искаш да се обвържеш отново с нея.
    Седни и се изясни ти самия какво искаш, а после разбери тя дали е наясно какво иска и направете решение на базата на исканията и на двамата.
    Ама хубаво седни да мислиш.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Ние от къде да знаем,какво й се върти в главата и къде я сърби?

Според мен във всички случаи няма смисъл!
    Дори тя все още да те харесва по нейн,собствен си начин,винаги когато сте заедно ще си спомня,че щом веднъж си я зарязал,ще го направиш отново!Няма да ти има никакво доверие,а повярвай без него не става!
    Ще се намразите взаимно...по-добре остави красивия спомен и продължи напред!

Може би не е нищо особено,просто се чувстваш самотно и искаш да си успокойш съвеста един вид,нооо няма да тсане както го искаш!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Цитирай Първоначално написано от obichamq
    и тя ми каза че не знае какво точно иска ..
    супер, ставате двама!

Като не си я харесвал преди, 'що си тръгнал с нея?
    Сега ти текат лигите, когато се е променила и тя понеже е тъпа патка, ще ти се върже. Само дето няма винаги да има по една такава като бившата ти приятелка, затова си опичай акъла навреме.

Повече от фен
    Щом не знае какво точно иска, това или значи "не", но казано с други думи, за да не те нарани/обиди. Или пък иска да си й на една ръка разстояние, за да е с теб, когато й скимне или "няма по-добра опция". Отрязала те е, пич. Зарежи я. Има много риба в морето.

Мерси ! На всички вас които изразихте мнение по такъв объркан и за мен самият въпрос.. Тенкю хора

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Ми пробай де ... Може па и да стане може да е будала като тебе ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си