- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Аз съм пълен тъпанар
Както написах и в заглавието аз съм пълен тъпанар (меко казано) винаги като се опитам да направя нещо като хората наранявам най-близките си хора, а именно майка ми и брат ми.В последно време пренебрегвам (несъзнателно) майка ми и брат ми.Сега майка ми ми е сърдита заради нещо което не направих а ми беше казала преди няколко дни да го направя и са ми е кофти, а няма да и мине скоро мразя да наранявам хората особенно най-близките си такъв идиот съм че няма накъде как може да съм толкова прост, а не ми е за пръв път и всеки път си казвам, че никога няма да се повтори, а винаги правя някоя простотия за която после съжалявам.
П.П. Не съм постнал темата за съвет а само за да споделя но кото иска може и да даде съвет
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Стани повече отговорен .. Помагай и с чистенето и тези неща и всичко ще се оправи.. Човек се учи от грешките си докато е жив, учи се от твоите и нещата ще се оправят . Виш къде бъркаш и се опитай да не се повтаря.
Грубо ли е ако питам: Курво, как си?
ако си тръгнал с тая нагласа - че винаги се обърква нещо, че винаги искаш да оправиш нещата, но просто не става.. ами пич, няма да стане! Докато се наричаш идиот, тъпанар и т.н., можеш да се хванеш и да докажеш обратното на другите.. а защо не и на себе си!Не си тъпанар, не си идиот - всеки греши, няма безгрешни хора...
Тва не те прави "тъпанар"..Кофти е да си точно с тази нагласа, по тоя начин се затваряш в себе си и наистина може да нараниш най-близките си..Аз също съм имала много такива периоди..просто, най-важното е, да докажеш пред себе си, че не си такъв-както ти казаха по-отгоре-стегни се, започни да прекарваш малко повече време с най-близките си, вършейки приятни занимания, промени нагласата си..
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
Малко ми е трудно да съм по отговорен работя от 14 годишен сменил съм 9 местоработи за 5 години отгледах брат ми (защото исках а не защото трябва) готвя в нас чистя но не винаги имам възможност заради сегашната ми работаПървоначално написано от BiGBaDWolF
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
НЕ се оплаквай... И аз съм почнал да работя от по рано и чистя вкъщи от както се помня.. Но все намирам време...Живота е скапан и много хора ще ти се чудят защо се нервираш до като не видят какво е... Но за съжаление повечето мамини лайна няма да го видят никога ..Първоначално написано от ivakavlad