- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Програма за подобряване на качеството
Трябва ми програма която максимално да подобри качеството на видео или поне малко !
Музиката е Магия !
Няма такова изобретение все още.
Аз съм момче на 11 години, което не е наясно с живота. Обичам да ме псуват. Обичам да ме мразят. Обичам да създавам конфликти.
Как така да подобри качеството?!?!Първоначално написано от ilian743
Ако искаш хубаво качество на видеото, то трябва да е заснето с хубаво качество и с висока резолюция... То за това в киното използват камери за по хиляди долари, а не снимат с любителски фотоапарати...
![]()
Дай си скайпа, ей сега ще ти пратя програмата на ФБР-то, дето си изчистват образите и правят от видео 50х50 на 1080р фулл хд![]()
Lexynnka
Единственото нещо което ще направиш е да направиш клипа по-голям (мб). Друга разлика няма да има. Най-много още качество да изгубиш при рендиране.
Аз съм момче на 11 години, което не е наясно с живота. Обичам да ме псуват. Обичам да ме мразят. Обичам да създавам конфликти.
точно... видеото трябва да е заснето с добро качество... иначе не става.Първоначално написано от doomkillerr
Става ! потребителя "nevidimkata" от вбох-а прави клиповете точно с такава програма , само че не знам как се казва , има такива програми !Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
nevidimkata просто конвентира клиповете и слага лого (може би с Camtasia Studio или някоя друга програма)Първоначално написано от dPa3HuTeJl
![]()
![]()
Хаха,веднъж свалих едно клипче от нейния профил щото ме радваше , при нея качеството е на 100% а като го свалих , беше с УЖАСНО качествоПървоначално написано от Reaper93
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Щото го конвентира за Web, за тва във vboxa е с хубаво качество, а при теб с лошо..Първоначално написано от dPa3HuTeJl
![]()
Да.Аз това го забелязах някъде преди месец.Иначе ги записвах в mp4. При мен качеството беше лошо ,а в нета направо ужастно и оттогава само в формат за Web както е писал Reaper93![]()
П.П.Аз също работя с Camtasia![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Зависи, аз някой път правя и на Custom, ако искам да се гледа с хубаво качество когато се приближи![]()
За поправяне на качеството може да ти трябва нещо такова
Alparysoft Cleaner for Amateur Video
е страшно полезна програма за "ремонтиране" на аматьорски видео записи. Например - филми, направени с домашната видео камера, записани от старото видео или вмъкнати в РС-то чрез TV-tuner или от TV-in-а на видео картата. Продуктът премахва ефекта на "преплитане", който се получава, отстранява определено ниво на шума чрез специален алгоритъм. Разполага с вградени филтри за заличаване влиянието на силната компресия и покачване качеството на образа. Като цяло ролята на Alparysoft Cleaner for Home Video е да подрежда разместените фреймове, да ги поставя на мястото им, като по-този начин значително подобрява яснотата на картината
Не следвай път - върви, където няма път и остави следа !!! (: