- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам да споделя с някой :(
С приятелката ми нещата съвсем се провалят.Скарахме се и то за глупуст.Мисля че имам някакъв психологичен проблем или незнам какво е.Просто не мога да повярвам че ме обича,че не би ме оставила, не вярвам на нищо-точно заради това са всичките проблеми искам просто да се отпусна и да ми е забавно,но не мога. И ето че дойде бруталния скандал заради даржанието ми (за пореден път) просто си искарвам всичко на нея и я вбесявам страшно много , разбирам го но не мога да се променя нискам но не мога
Все пак не ме заряза но дори не иска дами напише една целувка по скайп камоли да излезе с мен. Незнам какво и е каза че ми е сърдита а днес казва че не е но прогължава да не ми отговаря когато напиша по скайп целувка.. (Само не споменаваите, нещо от рода на скайп драми ) Скоро ще направим 2 месеца и мисля че точно тогава ще ми тегли една майна. Искам да и докажа че мога да се променя разбирам си всичките грешки но незнам как да ги поправя (не става с романтични обяснения и тем подобни защото тя МРАЗИ романтиката и любовните обяснения ) И общо взето това е ... Просто исках да споделя какво ми тежи.Искам да съм с това момиче , но мисля че тя не желае да се измъчва повече с мен ... Простичък въпрос : Как да и докажа , че ще съм различен от сега на татък (не става с извинения писна и ) искам отново да усещам че е влюбена в мен дори когато си пишем по скайп ..........
Извинявам се че е неграмотно написано просто ми е зле .....![]()
1. Nike - just do it
2. Ти си страхлив егоист. Простичко и масово разпространено. Ако искаш изобщо някаква връзка с хората магическата дума за теб е компромиси.
3. Това че ти е зле не ти оправдава неграмотното писане.
Хев фън!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Стигнах до целувката със скайпа,не ми трябва да чета цялото.Та вземи се изясни със себе си 1-во.Ти за нея ли ще се жениш,женен ли си,та влизаш в тия дълбоки води,да не й вярваш на казаните думи.Щом ти е казвала,а ти не й вярваш и спорите за простотий,значи с право ти е сърдита.В една връзка щом няма доверие,тя е обречена на провал.С тия писаници по скайп и аз небих ти писал...Имаш телефон,звъниш,излизате,ак искаш се извини,ако искаш го овъртай някак си,но не задълбочавай пак темата и спри да я нервиш.
Точно това щях да напиша!!Първоначално написано от valdesbg
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Paramour - Кажи сега че не съм четец на мисли![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Не й говори как ще се промениш,покажи й!Аз лично не вярвам че ще усппееш да се промениш,нямаш психологичен проблем нарича с ниско самочуствие.
С действия, не с думи, въпреки че е трудно да промениш същността си.. Но ако наистина го искаш, ще успееш.Как да и докажа , че ще съм различен от сега на татък (не става с извинения писна и ) искам отново да усещам че е влюбена в мен дори когато си пишем по скайп ..........
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Първоначално написано от Whoopdedoo
Сподели. По-добре ли се чувстваш?
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Еми не пфф преди си бях супер (така да се каже) ама тая любов ми обарка главата Пък и тя ме каресва какъвто бях преди... Ся съм гаден гиглиьо. Преди нямаше изобщо да се занимавам да търся помощ в форум ... ама ся не мога да се позня ... Ей това ми трябва кажете ми как да стана какъвто бях преди ( Ебаси тапия въпрос) искам пак да не ми пука и да си се държанормално като преди (такъв ме иска и таъв ме хареса ) СЕГА щом аз се мразя значи тя ми е Бясна и ме мрази супер мноо ама вярва че може пак да съм си предишния тип .... ЕЕеЕЕее как да стане ?!?!?Първоначално написано от fenasf
![]()
![]()
За вас па всичко е ебавка...
П.П-Щом си мислиш че не те обича значи се съмняваш нещо в нея значи ти е дала повод и причина...Ако ли не значи си пълен егоист и си уникално ревнив и трябва да започнеш да правиш компромиси ако искаш да си с нея...
Ти искаш да й покажеш, че от сега нататък ще се промениш, обаче казваш, че не можеш да се промениш. Ааа-ха
Не знам за психологичен , но граматичен имашМисля че имам някакъв психологичен проблем или незнам какво е.![]()
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Ауу, това е една от най-отблъскващите "мъжки" реплики: "ще намерш по-добър от мен и ще ме оставиш". Я се стягай! Ако не иска да е с тебе - няма да бъде, така че си опичай ума и стига си се лигавил. Явно имаш твърде много комплекси, за да поддържаш нормални взаимоотношения с това момиче. И това нещо с промяната и обещанията е пълна глупост в 99% от случаите.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
"Не й вярвам, че ме обича"
"Искам отново да усещам че е влюбена в мен"
Последно и ти не знаеш ко прайш и ко искаш.... Аз бих убил, момиче в момента да дойде и да ми каже обичам те, защотот в повечето случаи аз съм го правил това... Ти си с нея вече 2 месеца, почти, и ми мармориш как тя ти е признала чувствата си пред теб. Само бих казал, че не я заслужаваш егоист такъв. Мразя хора като теб. Намери си работа...
Вълкъ козината си мени ама нрава никога... соу бейби аз знам, че ти няма да се промениш - ти просто си си такъв и такъв ще си бъдеш за напред. Има вероятност да се промениш, но ще ти трябват изключително много усилия и воля. Тя ще те остави без съмнение - 2 месеца нищо не е, така че даже незнам защо си решил, че толкова много искаш да бъдеш с нея, просто когато видиш че я губиш, се сещаш за нея, че е човешко същество и иска уважение като всички други. Извинявай за критичния ми тон, но днес съм адски напушена и то заради хора от твоя пол... Между другото бившия ми се държеше по същия начин с мен и естествено не сме заедно, но при нас имаше и много други фактори, които не смятам да споделям тук. Така че никое момиче не би търпяло психически тормоз върху нея...
Момче ти не искаш да обичаш. Искаш да притежаваш. Така не става и ще изпуснеш момичето. Осъзнай се
Промени се, ако го искаш силно,ще намериш сички начини, и ще го направиш.