.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Искам да споделя с някой :(

С приятелката ми нещата съвсем се провалят.Скарахме се и то за глупуст.Мисля че имам някакъв психологичен проблем или незнам какво е.Просто не мога да повярвам че ме обича,че не би ме оставила, не вярвам на нищо-точно заради това са всичките проблеми искам просто да се отпусна и да ми е забавно,но не мога . И ето че дойде бруталния скандал заради даржанието ми (за пореден път) просто си искарвам всичко на нея и я вбесявам страшно много , разбирам го но не мога да се променя нискам но не мога Все пак не ме заряза но дори не иска дами напише една целувка по скайп камоли да излезе с мен. Незнам какво и е каза че ми е сърдита а днес казва че не е но прогължава да не ми отговаря когато напиша по скайп целувка.. (Само не споменаваите, нещо от рода на скайп драми ) Скоро ще направим 2 месеца и мисля че точно тогава ще ми тегли една майна. Искам да и докажа че мога да се променя разбирам си всичките грешки но незнам как да ги поправя (не става с романтични обяснения и тем подобни защото тя МРАЗИ романтиката и любовните обяснения ) И общо взето това е ... Просто исках да споделя какво ми тежи.Искам да съм с това момиче , но мисля че тя не желае да се измъчва повече с мен ... Простичък въпрос : Как да и докажа , че ще съм различен от сега на татък (не става с извинения писна и ) искам отново да усещам че е влюбена в мен дори когато си пишем по скайп ..........

Извинявам се че е неграмотно написано просто ми е зле .....

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    1. Nike - just do it

2. Ти си страхлив егоист. Простичко и масово разпространено. Ако искаш изобщо някаква връзка с хората магическата дума за теб е компромиси.

3. Това че ти е зле не ти оправдава неграмотното писане.

Хев фън!

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Темата е ебавка...

Ако не- тъп си. Много.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Стигнах до целувката със скайпа,не ми трябва да чета цялото.Та вземи се изясни със себе си 1-во.Ти за нея ли ще се жениш,женен ли си,та влизаш в тия дълбоки води,да не й вярваш на казаните думи.Щом ти е казвала,а ти не й вярваш и спорите за простотий,значи с право ти е сърдита.В една връзка щом няма доверие,тя е обречена на провал.С тия писаници по скайп и аз небих ти писал...Имаш телефон,звъниш,излизате,ак искаш се извини,ако искаш го овъртай някак си,но не задълбочавай пак темата и спри да я нервиш.

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    1. Nike - just do it

2. Ти си страхлив егоист. Простичко и масово разпространено. Ако искаш изобщо някаква връзка с хората магическата дума за теб е компромиси.

3. Това че ти е зле не ти оправдава неграмотното писане.

Хев фън!
    Точно това щях да напиша!!
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Paramour - Кажи сега че не съм четец на мисли

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Не й говори как ще се промениш,покажи й!Аз лично не вярвам че ще усппееш да се промениш,нямаш психологичен проблем нарича с ниско самочуствие.

Как да и докажа , че ще съм различен от сега на татък (не става с извинения писна и ) искам отново да усещам че е влюбена в мен дори когато си пишем по скайп ..........
    С действия, не с думи, въпреки че е трудно да промениш същността си.. Но ако наистина го искаш, ще успееш.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от Whoopdedoo
    Темата е ебавка...

Ако не- тъп си. Много.

Повече от фен
    Град
    Горно Надолнище : ))
    Еми спри да я нервиш.. щом виждаш, че нещата не вървят поговори с нея.. покажи и че искаш да сте заедно и не ти е все едно.. Аз само това мога да ти кажа.. обади и се, вижте се, поговорете и така.

Айде Good Luck и чакаме да видим как вървят нещата.

Бебокк
    3o.o5.2o1o г. ОБИЧАМ ТЕ!

Супер фен Аватара на fenasf
    Сподели. По-добре ли се чувстваш?
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Цитирай Първоначално написано от fenasf
    Сподели. По-добре ли се чувстваш?
    Еми не пфф преди си бях супер (така да се каже) ама тая любов ми обарка главата Пък и тя ме каресва какъвто бях преди... Ся съм гаден гиглиьо. Преди нямаше изобщо да се занимавам да търся помощ в форум ... ама ся не мога да се позня ... Ей това ми трябва кажете ми как да стана какъвто бях преди ( Ебаси тапия въпрос) искам пак да не ми пука и да си се държанормално като преди (такъв ме иска и таъв ме хареса ) СЕГА щом аз се мразя значи тя ми е Бясна и ме мрази супер мноо ама вярва че може пак да съм си предишния тип .... ЕЕеЕЕее как да стане ?!?!?

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    За вас па всичко е ебавка...

П.П-Щом си мислиш че не те обича значи се съмняваш нещо в нея значи ти е дала повод и причина...Ако ли не значи си пълен егоист и си уникално ревнив и трябва да започнеш да правиш компромиси ако искаш да си с нея...

Ти искаш да й покажеш, че от сега нататък ще се промениш, обаче казваш, че не можеш да се промениш. Ааа-ха

Мисля че имам някакъв психологичен проблем или незнам какво е.
    Не знам за психологичен , но граматичен имаш
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Ауу, това е една от най-отблъскващите "мъжки" реплики: "ще намерш по-добър от мен и ще ме оставиш". Я се стягай! Ако не иска да е с тебе - няма да бъде, така че си опичай ума и стига си се лигавил. Явно имаш твърде много комплекси, за да поддържаш нормални взаимоотношения с това момиче. И това нещо с промяната и обещанията е пълна глупост в 99% от случаите.
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Град
    Rousse

Re: Искам да споделя с някой :(

"Не й вярвам, че ме обича"
    "Искам отново да усещам че е влюбена в мен"

Последно и ти не знаеш ко прайш и ко искаш.... Аз бих убил, момиче в момента да дойде и да ми каже обичам те, защотот в повечето случаи аз съм го правил това... Ти си с нея вече 2 месеца, почти, и ми мармориш как тя ти е признала чувствата си пред теб. Само бих казал, че не я заслужаваш егоист такъв. Мразя хора като теб. Намери си работа...

Град
    Русе
    С теб е,нали!Ами спри с тея съмнения тогава.Тя ако реши да ти прави мръсно,ако толкова не й пука,ще го направи и пред теб.Стига си се филмирал ами си живей живота

... Обичам те Ники ! ~*> (h)

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Вълкъ козината си мени ама нрава никога... соу бейби аз знам, че ти няма да се промениш - ти просто си си такъв и такъв ще си бъдеш за напред. Има вероятност да се промениш, но ще ти трябват изключително много усилия и воля. Тя ще те остави без съмнение - 2 месеца нищо не е, така че даже незнам защо си решил, че толкова много искаш да бъдеш с нея, просто когато видиш че я губиш, се сещаш за нея, че е човешко същество и иска уважение като всички други. Извинявай за критичния ми тон, но днес съм адски напушена и то заради хора от твоя пол... Между другото бившия ми се държеше по същия начин с мен и естествено не сме заедно, но при нас имаше и много други фактори, които не смятам да споделям тук. Така че никое момиче не би търпяло психически тормоз върху нея...

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Момче ти не искаш да обичаш. Искаш да притежаваш. Така не става и ще изпуснеш момичето. Осъзнай се

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Честито! Have A Nice Day!

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Момче ти не искаш да обичаш. Искаш да притежаваш. Така не става и ще изпуснеш момичето. Осъзнай се
    Абсолютно!

Супер фен
    Промени се, ако го искаш силно,ще намериш сички начини, и ще го направиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си