.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Здравейте! Пиша тук защото няма на кой да споделя.Харесвам едно момче от години и знам, че той също ме харесва.Но майка ми не ми позволява да бъдем заедно защото семейството му не е много заможно те са обикновени хора.Баща ми винаги гледа да ги избягва ме , а сестра ми говори каквиса, и че съм луда ако дори ги поздравя.С майка ми имаме трудни отношения,какво я помоля не го прави.Тя си имам собствен свят. При предния ми приял имаше също ваимно привличане,но майками само ми говореше че трябва да го карам да ми се доказва да ми купува разни неща да ми носи чантата и тн.Тя винаги е между нас не мога да и споделя нищо защото отива и казва на втори и трети .И сестрами е по съшия начин впълпилаи е че не и трябва приятел да си изучи и вишето което ще го завърши на 27 и тогава, а тя е на 20 незнам просто нищо.Аз искам само да си имам приятел(гадже) да сме като другите - да ходим на кафе да се целуваме и да не съм зависима от никой.

Или си се напушила и си се вкарала в е*аси филма , или родителите ти са олигофрени , дискриминиращи хората с по-малки възможности от тях.Не знам как може да съществуват такива хора . Като толкова бдят над теб и гледат да не си хванеш гадже с по-малко от 3 влога в Швейцарски банки , защо не отделиха малко време и на способностите да пишеш правилно ?

Интересно ми е вие какви сте като съдите тях ?
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Цитирай Първоначално написано от K_O_L_E_V
    Или си се напушила и си се вкарала в е*аси филма , или родителите ти са олигофрени , дискриминиращи хората с по-малки възможности от тях.Не знам как може да съществуват такива хора . Като толкова бдят над теб и гледат да не си хванеш гадже с по-малко от 3 влога в Швейцарски банки , защо не отделиха малко време и на способностите да пишеш правилно ?

Интересно ми е вие какви сте като съдите тях ?
    Истината боли а Ей това за пръв път го чувам : родители да не харесват момчето и семеиството му защото не били заможн.. Те кво турска свадба ли ще ти правят да не са те обещали на някой милярдер... Така или иначе както описа семейството си сте ебахти СНОБИТЕ...

На мен ли казваш "истината боли" , ако да - защо ?

Цитирай Първоначално написано от K_O_L_E_V
    На мен ли казваш "истината боли" , ако да - защо ?
    Не на теб просто коментара ти беше много точен и навярно е налял мозък в главата на това (може би напушено ) момиче

Налял , нали знаеш вица за онова село дето му трябвало Професор и Гей за да стане град....

Ето го:
    – Депутат бил на посещение в едно балканско село. Останал много доволен. За да се отблагодари казал: -Кажете какво да направя за вашето село?
    Вуте и Пена се спогледали учудени. – Амии…искаме наше село да стане град.
    -Добрее – рекъл депутата – ами имате ли магазин
    - даа отвърнали: - Ами имате ли кръчма?
    - разбира се, как без кръчма!
    - ами имате ли хотел?
    -да, имаме.
    -имате ли професор в село?
    - нямаме!
    - имате ли хомосексоалист?
    - ми кво е туй?! – учудил се Вуте.
    - това е гей
    - ааа гей ли, не нямаме.
    - ами щом нямате професор и гей, не може ваше село да стане град! –
    На следващия ден Вуте и Пена седели на масата умислени. Изведнъж Вуте скочил и рекъл:
    - Пено, ще се жертвам за наше село. – Ще стана професор!
    -Хаха, я по-добре стани гей, на теб по-лесно щи влезе в гъза отколкото в главата!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си