.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44
    Повече от фен Аватара на SladkotoPoly

За тези,които разбират

Ами имам малък ,,проблем" имам мъх над устните и се чудя дали да го махам,само към края на устната е по-тъмен и се вижда ,незнам с какво да го махна и ме е страх,ако го махна дали кожата ми няма да се обрине,защото една приятелка си го маха и вечно има пъпки там.Препоръчайте с какво да го махам след това дезинфекцира ли се с нещо мястото,маже ли се с нещо,ако ще ми излязат пъпки и подкожни косъмчета или ако станат повече и растат супер бързо или нещо друго,е по-добре да не правя нищо
    Мразя очите си,защото те видях.
    Мразя устните си,защото те целувах.
    Мразя ръцете си,защото те докосвах.
    Но мразя и себе си,защото те обичах!

по добре отиди при някой доктор че той ше знае кфо да прави
    F**K YOU! -__________----_____|]= ==
    ...../_==o;;;;;;;;_______.:/
    .....), ---.(_(__) /
    ....// (..) ),
    ...//___//
    ..//___//_________uu$$$$$$$ $$$$$$$$$$uu__ ________
    _________u$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$u______

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    С кола маска се маха. Ако те е страх сама, отиди на козметик. Аз след като ги махна, слагам крем "Здраве". В началото имаше нещо като обриване, но в никакъв случай не бих използвала тази дума. После кожата свиква.

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    С кола маска се маха. Ако те е страх сама, отиди на козметик. Аз след като ги махна, слагам крем "Здраве". В началото имаше нещо като обриване, но в никакъв случай не бих използвала тази дума. После кожата свиква.
    и сега като ги махаш,има ли пъпчици,подкожни косъмчета,за колко време растат ??? с каква кола маска ?

Отиди на козметик ... те имат един уред специално за това място , изобщо не боли и не се обриваш : ))) а пък и не е скъпо мисля ,че е около 3 лв : )

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    аз съм виждала лентички, които са специално за чувствителната кожа на лицето

Ако не искаш да ходиш на козметик се продават депилиращи ленти за лице и можеш сама да си ги махаш.После трябва да се измие мястото от кола маската и това е..

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    и сега като ги махаш,има ли пъпчици,подкожни косъмчета,за колко време растат ??? с каква кола маска ?
    Няма пъпчици, няма подкожни косъмчета, растат за 2-3 седмици, махам ги с листчета, предназначени точно за там, а марка не мога да кажа, защото всеки път различни си взимам.

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Няма пъпчици, няма подкожни косъмчета, растат за 2-3 седмици, махам ги с листчета, предназначени точно за там, а марка не мога да кажа, защото всеки път различни си взимам.
    ооооо нави ме :P на вийт хубави ли са им лентите за лице ? МЕРСИ много за отговорите ви момичета

С кола маска (има си специални лентички за лицето) ..
    Колкото до пъпките .. след обезкосмяване се намажи с някакъв успокояваш крем .. (:

Голям фен Аватара на shadows92
    Според мене вийт продуктите са пълни боклуци!!!Има и по-хубави ,но нейзвесни марки.Една приятелка си беше купила вийт за над устата И си залепи лишчето с там някакво червено като воск което ушкем издърпва косъмчетата като го отлепи червеното нещо остана по нея, а после едвам го е махнала и цялата се обрина ....

Цитирай Първоначално написано от shadows92
    Според мене вийт продуктите са пълни боклуци!!!Има и по-хубави ,но нейзвесни марки.Една приятелка си беше купила вийт за над устата И си залепи лишчето с там някакво червено като воск което ушкем издърпва косъмчетата като го отлепи червеното нещо остана по нея, а после едвам го е махнала и цялата се обрина ....
    ЛЕле тогава препоръчайте някаква марка ?? вийт го отписах

Не е защото Вийт са боклучи,а защото приятелката ти "хем незнае-хем сама си прави"

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    Стреп,Дева и т.н. ^^
    Съмнява ме Veet лентичките да са били проблема,може тя да не е знаела как да процедира (:
    Ако ти остане кола маска по лицето и нямаш от кърпичките за почистване,които попринцип са в опаковката намокри едно памуче с олио/зехтин и махни остатъците от нея. Съветвам те да не слагаш крема веднага след 'процедурата',измий се с хладка вода и антибактериален сапун и изчакай малко,след това вече слагай крема бил той Здраве,Бочко или нещо друго..

Има и друг вариант,да ги изрусиш.
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

SladkotoPoly, това, че има хора,които не знаят как да използват лентичките,не означава,че трябва да отписваш Veet. Грешката им най-вероятно е от това,че ги държат на топло. Съветвам те (каквито и лентички да си вземеш) 10 мин преди да решиш да се правиш да ги оставиш малко в камерата да се стегнат,после като ги извадиш ги разтриваш леко в ръцете си,разделяш,лепиш и дърпаш рязко.А ако остане восък (това розовкото), в кутийката трябва да имаш и едни подобни на мокри кърпички за махането му (мазни са),ако няма пробвай с влажна кърпичка напоена с олио Надявам се да съм омогнала

Благодаря много на всички със сигурност сте ми полезни Ако има някой още да добави нещо за техниките на махането с кола маска,да препоръча нещо да казва....

Повече от фен Аватара на cw3tty
    Град
    Sofiq

:)

Абе да питам, г/д след колко пъти спират да ти излизат пъпчиците (знам,че при всеки е различно амаа .. да попитам), махам си моито мустаче вече 4 пъти и всеки път излизат след тва, въпреки, че след това минавам с кислородна вода Защото не слагам кремче ли се получава така ?

взехте да ме плашите с тези пъпчици, като гледам тази моя ,,приятелка" какъв гаден обрив има ме хваща страх и то цяла учебна година е пъпчасала над устната, малко ме съмнява да не спазва инструкциите,които споменахте по-горе...

Мега фен
    (Не съм чел другите постове,може и да има като моя отговор)

Значии майка ми си го маха там с лентички на Veet - едни малки,големина колкото кутрето,първо се разтъркваха между ръцете,за да се разтопи восъкът (мисля,че това беше) вътре и след това се разделяше на 2 - стават две лентички. Едната се слага на половината на мъха и другата също така,не знам дали си ме разбрала... После просто дършап към средата (тя се пада точно под носът(допирната точка на двете лепенки,така да го кажа ) ) и след това се почистваш с мокра кърпичка (в кутийката ги има) . Една лентичка струва 1 лев,но мисля,че се продават по 10 в пакет - 10лв. Надявам се да съм помогнал.
    I'm just a man,not Superhuman
    I'm not Superhuman,someone save me from the hate

I've gotta fight today to live another day...
    Speaking my mind today my voice will be heard today.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Такам, вземи си най-обикновени ленти на Дева- 40 ст. са. Помоли някой друг да дърпа, не пробвай сама, иначе ще те заболи, като дръпнеш едната лента и ще се откажеш за другата. Измиваш след това мястото, отстраняваш евентуално останало лепило и мажеш с гентамицин, за да няма възпаление. Ако имаш Имекс у вас /доксициклин съдържа/, може да пробваш и с него.
    Преди процедурата задължително си измий лицето.

Отплеснах се и забравих дежурните въпроси- някъде другаденежелано окосмяване имаш ли? Наднормено тегло? Ходила ли си на преглед при АГ? Нередовна менструация?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Варна
    Препоръчвам ти да си купиш лентички на Leocrema или евентуално на Lycia. И казано честно, при продуктите на Вийт, не е само въпрос на опит при употребата им - наистина нищо не вършат и въпреки цената им, има много по-качествени продукти от тях.
    Не виждам смисъл да се мажеш с разни кремове, при условие, че по принцип, когато си купиш 1-2 лентички, ти дават мокра кърпичка за успокояване на кожата (ако не ти дадат, си поискай). И стига с тия простотии за обриви - това, че при приятелката ти така се е получило, не значи, че и при теб ще има същия резултат. Да не говорим, че е нормално първите няколко пъти кожата ти да реагира и да се зачерви.

Айде, успех.
    Това, което е лесно, не е интересно.

Град
    пространството на Дисе
    Claudette, антибиотичните кремове нямат нищо общо с кърпичките, които се продават заедно с лентите. Имайки предвид, че ще епилира точно горната устна, не виждам какво толкова лошо има в това да вземе мерки и да предотврати евентуално възпаление.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

anonymous708973
    Guest
    Къв доктор, кви 5 лв?! Моя мустак го махам с лентички - по-горе обясниха как се ползват.
    Появата на пъпчици си зависи от всеки човек. При мен дори не се зачервява, а си имам бая стабилен мустак. Мога да го махна 2 минути преди да изляза и нищо ми няма. Докато майка ми всеки път си засяга устната и си я разранява - и не защото е некадърна

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Такам, вземи си най-обикновени ленти на Дева- 40 ст. са. Помоли някой друг да дърпа, не пробвай сама, иначе ще те заболи, като дръпнеш едната лента и ще се откажеш за другата. Измиваш след това мястото, отстраняваш евентуално останало лепило и мажеш с гентамицин, за да няма възпаление. Ако имаш Имекс у вас /доксициклин съдържа/, може да пробваш и с него.
    Преди процедурата задължително си измий лицето.
    \/ Да точно. Накарай някой друг да ти ги отлепи, защото хем ще е по бързо, хем ще издърпа всички косъмчета.
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Къв доктор, кви 5 лв?!
    Ами всъщност не е зле човек да е малко по-отговорен към собственото си здраве. Няма нищо лошо да се изключи причина от хормонално естество.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си