.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Нормално ли е

да имам нелогични мисли . Когато бях с него мислех че не ми пука и че всичко е само ей така , да се занимавам с нещо .Докато бях с него дори сякаш не ми харесваше кой знае колко . А след като вече го няма и дори не го виждам .... започвам да чувствам че ми липсва ... и с всеки ден все едно се засилва....

Град
    ForSaken city (:
    Еми .. така ти се пада.. не знам защо сте скъсали...
    ама :// . ти един вид на сила си била с него и си се подигравала с него.
    ПФ ! x ]] .

Мега фен

Re: Нормално ли е

Естествено, че е логично, все пак си момиче, вие не знаете какво мислите.

е малко така беше

Град
    ForSaken city (:
    Цитирай Първоначално написано от Shmahao
    е малко така беше
    тогава защо си задаваш такива въпроси? защо въобще мислиш за това? при положение, че е бил просто подигравка?

Нормално е, повечето хора не осъзнават какво имат, докато не го загубят.Глупаво, но факт.

Re: Нормално ли е

Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Естествено, че е логично, все пак си момиче, вие не знаете какво мислите.
    Грубоо
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Цитирай Първоначално написано от justonegirlwithonehope
    Нормално е, повечето хора не осъзнават какво имат, докато не го загубят.Глупаво, но факт.
    Мда.
    Като загубиш нещото, мозъкът ти почва да работи и си даваш сметка, че губиш много свестен човек, който си неглижирал, защото ти е бил "на тепсия".
    Понякога самоувереността лъже.

После като останеш сам, пред теб се изправя действителността - сърцето ти осъзнава, че вече го няма 'слънцето', което да го топли с добрата си обич, а разумът осъзнава, че такъв свестен човек е малко невъзможно да срещнеш 2ри път, предвид какви са множеството хора.

Та да, нормално е да се чувстваш така. Загубила си нещо ценно и съществено, и по посредствени причини.(какъв парадокс)

Това е урок де, научава се.
    Следващият път ще знаеш да оценяваш своевременно човека до теб.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Въпроса е че бях убедена че не ме грее за него . Сега не съм толкова убедена пък вече го оставих в миналото уж .
    Както и да е за всеки случай още не мисля че ми е кой знаеее пък колко много на ... че даа плача за него хаххаа едва ли не . :] АМааа просто се чудя що сме такиво хората , да загубиме нещо и чак тогава да го оценим .

Град
    ForSaken city (:
    Въпроса е че бях убедена че не ме грее за него . Сега не съм толкова убедена пък вече го оставих в миналото уж .
    Както и да е за всеки случай още не мисля че ми е кой знаеее пък колко много на ... че даа плача за него хаххаа едва ли не . :] АМааа просто се чудя що сме такиво хората , да загубиме нещо и чак тогава да го оценим .

от това изречение натам имам само едно мнение за теб :

Тъпа си.

Момчето бог знае колко му е кофти.. тя му се подиграва..

аа .. още нещо.. -

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Цитирай Първоначално написано от justonegirlwithonehope
    Мда.
    Като загубиш нещото, мозъкът ти почва да работи и си даваш сметка, че губиш много свестен човек, който си неглижирал, защото ти е бил "на тепсия".
    Понякога самоувереността лъже.

После като останеш сам, пред теб се изправя действителността - сърцето ти осъзнава, че вече го няма 'слънцето', което да го топли с добрата си обич, а разумът осъзнава, че такъв свестен човек е малко невъзможно да срещнеш 2ри път, предвид какви са множеството хора.

Та да, нормално е да се чувстваш така. Загубила си нещо ценно и съществено, и по посредствени причини.(какъв парадокс)

Това е урок де, научава се.
    Следващият път ще знаеш да оценяваш своевременно човека до теб.
    Много слислен пост . Личи си че има мисъл у тебе . Браво . ;]]
    На горната ... така като те гледам кво си мазна кифла на снимката ти каазвам че ако имах 10 средни и десетте щях да ти ги посоча . peace xaxxax

Супер фен Аватара на fenasf
    Намери си друг.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Е ти си свикнала да си с него и сега ежедневието ти е някак различно,нормално.Но все пак оценяваме това което сме имали като го загубим.

Цитирай Първоначално написано от fenasf
    Намери си друг.
    междо другото ако си намеря друг много бързо ще стихнат тия мисли за предишния .

Според мен все още не го харесваш и не ти дреме за него.. Просто сега се замисляш какво е да си сам.. Затова и ако тръгнеш с друг ще го забравиш. Единственото, за което те бърка е да си сама, да не изпитваш онова чуство, че си обвързана и имаш гадже.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Не се опитвай да се върнеш при него, защото след 2-3 дена отново ще ти е все тая. И да, не е хубаво да си играеш с хората.
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Не е нормално .. Нормално е да правиш некой на боклук и после да ти се връща тъпкано... Кръговрата на живота

Голям фен Аватара на s0b1esk1
    Град
    Измерение София
    така е като няма кой вече да ти гали самочувствието нали
    WE ARE NOT ANGELS!

Супер фен Аватара на fenasf
    Цитирай Първоначално написано от fenasf
    Намери си друг.
    междо другото ако си намеря друг много бързо ще стихнат тия мисли за предишния .
    Действай.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Град
    ``Сокър Сити
    аз също допуснах тази грешка и сега съжалявам
    Глупости, майна, само глупости...
    нов ник - Miichelle

Много е тъпо да говориш по тоя начин за отношенията ви - пренебрежително и високомерно.
    Липсва ти не той самият, а да има някой до теб, ей така, да се ласкаеш.. Ако по нещастна за него случайност пак се съберете - пак няма да ти пука въобще.
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Мега фен Аватара на mynichka
    Напълно нормално е, и колкото и банално да звучи- когато имаш нещо не го оценяваш, но когато го загубиш..разбираш какво точно си притежавал. Ако толкова ти липсва защо не пробваш да го потърсиш, може да промениш нещата към нещо по- добро и да си щастлива Но ако го искаш просто защото ти липсва момче, не мисля че е правилно да го търсиш или каквото и да е с него
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си