- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да го върна при себе си
Мина година откакто скъсах с момчето което обичам.. Малко е странна историята, но ми трябва съвет.. Скъсахме защото ревнувах от най-добрата му приятелка и наистина не бях права, след това много съжалявах.. Ние скъсахме юни, а той август ме потърси и ме помоли да се върна при него защото много ме обича, искал втори шанс и така нататък.. дадох му втори шанс, но той отново се провали, или аз се провалих.. Две-три седмици след това стана странен, прекарваше доста време с братовчедка му и нейната приятелка и аз си мислех, че има нещо с нея, той не спря и го оставих.. Не знам, по принцип не съм от най-ревнивите, но ревнувам, както и да е.. Януари тази година излизахме няколко пъти, дори правихме секс.. мислех, че нещата се оправят, когато той каза, че в момента няма нерви и време за връзка.. Много страдах, но нямаше какво да направя.. Миналия месец имаше приятелка, но беше някакво момиче с което дори не се бяха виждали.. друга тема.. Преди мен е бил с момичета за по един месец горе долу, после били му писвали.. С мен беше около година.. Не знам дали има значение....... Снощи му писах, исках да го попитам как е и т.н... Покани ме да излезем, но не знам.. Дали иска само секс?.. Как да подходя, че да се върне при мен? Искам да съм с него, наистина много и знам, че този път ще се въздържам, защото обмислях нещата презс тези месеци и той наистина ме обичаше, а щом още ме търси не ме е забравил, сигурна съм.. Просто някак трябва да разпаля това което убих.. Когато се виждаме ме гледа със същия нежен поглед и е толкова мил с мен, не знам.. Не мога да го разбера, а не искам да го притискам.. ;[[
Благодаря ви, че прочетохте "романа", моля ви дайте ми съвет..
Излезте, но си имай едно наум. Ще е по-добре да сте заедно все пак...
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Лошо е че си ревнувала. Не сте ли говорили за това. Излизайте, но дори и да стане нещо не мисля, че ще е за дълго.И все пак явно си му влязла под кожата, щом казваш, че преди е бил за месец с други.
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
Е*е му се на момчето не му се занимава със сериозни връзки.Гледа те по "оня" начин, защото знае, че така ще си го получи.Хитри копелета сме мъжете..
Съгласна съм с fenasf - излизайте,говорете си и смятам,че момента,когато ще си признаете отново,че не можете един без друг,ще дойде (колко епично прозвучаПървоначално написано от fenasf
) .Но трябва да си сигурна,че този път нещата няма да се провалят или че той наистина НЕ те търси само за неговото удоволствие.Ммм,това е моят съвет и успех!
![]()
Въпроса ми беше по-конкретен..
Дали въобще да му кажа или да чакам да видя на къде ще се развият нещата илиии да говоря с него като излезем и да му кажа какво изпитвам..
Иначе наистина мерси за отговорите..
Няма смисъл според мен.1-2 пъти като не се получат нещата..мислиш ли ,че на третия ще станат?
Кажи му след като правите секс, за да не му объркваш плановете.Естествено той ще ти откаже, но пък кво ти пука, пусни си световното и ще ти мине.Първоначално написано от Sne
Да, защото мисля, че и аз заслужавам втори шанс..Първоначално написано от Rebus
FeelMyPain, не ми е за секса, смисъл не ми пречи да правя секс с него.. Той е единствения с който съм била и не виждам лошо ако прайм секс, смисъл и двамата сме сами.. Тук няма общо секса, въпроса е там, че искам нещо повече ..
На мен са ми задавали тактичния въпрос,когато се стигна до секс в подобна ситуация...Та тя ме попита"Връзка или само секс искаш от мен"
![]()
Хм,ами пробвай тогава.Ще знаеш,че си опитала дори и да не се получи.Успех!Първоначално написано от Sne
![]()
И ти какво отговори?Първоначално написано от VinDiesel
![]()
Като се видите, го попитай дали само 6 месеца по-късно има нерви и време за връзка или просто те мотае? Животът е твърде кратък, за да стоим в неведение. Уточнете се и ако целите не съвпадат, всеки да продължи по своя път.
Връзка..Продължи 2 седмици,не си паснахмеПървоначално написано от PinkPan7her