.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Преди менструация.

Преди менструацията по лицето ми се появяват пъпчици и то главно по скулите и по брадичката.Не са кой знае колко, но все пак попринцип кожата ми е чиста и това ме дразни особено много.Ако някой може да ми каже какво мога да направя или да пия нещо, та да предотвратя това така дразнещо за мен положение.Мажа се с силицилов спирт всяка вечер на чисто лице, но все пак наближи ли менструацията и спирта не помага.Съвети ?

ПП:Благодаря.

ами то почти при всички е така , всички имаме пъпчици ,но един съвет от мен не си мажи цялото лице със силицилов спирт, а вземи една клечка за уши и само на пъпчиците

Повече от фен Аватара на _InSaNe_
    пъпки се появяват при всички,обаче да ти кажа аз съм пробвала да се мажа с това онова и въпреки това,минават ми чак накрая
    You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Няма как да предотвратиш появата им.
    След това обикновено изчезват,така че кво значение има.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Не се притеснявай при повечето хора е така.Не мисля,че има начин да ги премахнеш те сами ще изчезнат.

Голям фен Аватара на schhhhhhh
    Пий бирена мая. Няма да ти ги махне веднага, но действа благоприятно като цяло на организма, така че при редовна употреба е възможно въобще да не ти излизат.
    Аз пиех преди и помага, но да знаеш, че лееко се напълнява от нея

Благодаря много. :P

Голям фен Аватара на anitapz93
    Град
    Sin City
    Както казаха по - горе - те се махат, така че не трябва да се дразниш толкова, защото са за няколко дни, а не както при другите - за по дълго време.

Да, но лицето ми попринцип е чисто и при появата им ми е много неприятно и се чувствам много некомфортно.Точно поради тази причина търся начин да предотвратя появата им.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си