- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Отваряне
Искам да попитам възможно ли е да се отвориш преди да ти е дошло и какви са последиците. Знам че не трябва просто питам.![]()
ДА.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде
Последиците са милиони .. Спрете да се ч*ук*ате като животни, по дяволите ..
По добре недей изчакай да станеш на 12 понеПървоначално написано от tainstvenomomi4e
![]()
Няма последици. Никакви. Можеш да се ебеш преди да ти е дошъл цикъла, но пак е хубаво да се ползва презерватив.
Просто питам не се нервирай. Няма да го направя, но исам да знам. Да съ информирана.
Възможно ли е още да не ти е дошло и ти да се интересуваш от такива неща?!? ..![]()
![]()
За всичко си има време .. в твоя случай: години!! ..
Закъде бързаш... Възможно е но не е препоръчително недей по добре ...
Eстествено,че е възможно.Може от спорт да се 'отвориш'.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
мм дамм можеш да се "отвориш" ..................като консерва
Hostis Honori Invidia
Първоначално написано от JUSTniki
много момичета са били отваряни преди да им е дощло .. естествено при повечето не е от секс а от езда , някакво сериозно нараняване , колоездене .. ае сичко кото може да се промъкне там може да те овори, но реални последици няма![]()
Обичам кифли с мармалад ! И да пия мляко !
Значи по твойта логика е възможно да умра преди да съм се родил?Първоначално написано от Bukmop
има предвид от гледна точка на логикатаПървоначално написано от FeelMyPain
предполагам..
Ми cлед като е възможно да се отвори преди да и е дошло, може да умре преди да се е родил, ако следваме неговата гледна точка на логиката.Първоначално написано от cocacolalight
Ами може теоритично погледанто,плода в корема на майката може да се задуши от пъпната врърв примерно и да умре още преди да се е родил ...Първоначално написано от FeelMyPain
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Желязна логика.
ауе ко общо имат отварянето и идването със раждането и умирането ... баси ... за да умреш трябва да се родиш но за те отворят не е нужно да ти е дощло .... да ви имам логиката ...
Обичам кифли с мармалад ! И да пия мляко !
Както сами може да се убедим, женската логика е малко по-различна.Първоначално написано от DrChaos
А темата е недостойна да съществува в сериозен вид, и трябва да бъде наспамена.
Няма последици дори мое да те пълни със сперма както се пълни чарво с кайма и не моиш забременя!Първоначално написано от tainstvenomomi4e
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...