- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Боли ме
Нали като се прави секс главичката трябва да е изкарана , аз като я изкарам и като я пипна с ръка ме боли , камо ли като правя секс , вас не ви ли боли ?
Почнеш ли да правиш секс на 12, цял живот ще те боли.Първоначално написано от Bulgaria12
![]()
Не съм на 12 !!Първоначално написано от FeelMyPain
И на 11 е същото.Първоначално написано от Bulgaria12
Нервиш ме вече..Първоначално написано от FeelMyPain
На 13 ?![]()
П.П-Ходи на лекар ...Ние не сме доктори ..
Повече.. вас не ви ли боли ?Първоначално написано от BiGBaDWolF
ми чувствителна е, но стига да не си я търкам с нещо грубо няма проблем. споко, като станеш на 10 ще ти мине
Така като ги гледаш, дали ги боли?
Не е нормално да те боли, докато правиш секс. Тогава трябва да се кефиш в крайна сметка.
А когато я пипат дали ги боли.. Задължително ли да е отворена..Първоначално написано от MochaOnMyLips
А когато ви е надървен може ли да изкарате главичката ? Когато правите секс как я изкарвате , на мен когато ми се надърви немога да я изкарамдо полвината стигам и до там..
Айде някой да каже де.. вие сте бахти хората колко теми съм чел и само се подигравате на авторите.. пфф ако вие имахте проблем ...? ?????
Ако ние имахме ЗДРАВОСЛОВЕН ПРОБЛЕМ,щяхме да отидем на лекар.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=348400 виж тая тема
Получил си стеснение.Опитай се да я забелиш и като ходиш да пикаеш го забелвай всеки път.Най-важното,мий го редовно...
Абе ти последно на колко си.![]()
Малии скъсахте го от подигравки баси умрях си от смях![]()
![]()
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Повече...Първоначално написано от miminko
Нали уж всички ги боляло..
Последно тоя на колко еПървоначално написано от miminko
Вариант А -ще става на десет
Вариант Б -вече е на 12 и половина
Вариант В - ще става на 13
Вариант Ц -да каже на колко е и да отиде при личният/та лекар лекарка докато техните не знаят(ако е по необщителен/или хо е срам може да каже че го боли докато пикае)!!!
А за темата около главичката смисъл не му излиза от кожата напълно.Не знам защо но мен винаги главичката ми е извън кожички и такива неща...Не знам май е заради масивните размери за моята възраст
Сложи му каска![]()
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
брат незнам тва не е нормално ... ходи на лекар ма първо пробвай като се изкъпеш
Exorcism !