- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помагайте СПЕШНО
здравейте имам нужда от спешна помощ значи ситуацията е следната харесвам едно момиче но ме е срам да и го кажа но и най добрия ми приятел я харесва тя вобще не реагира на това че постоянно сам при нея какво да направя да и кажа ли че я харесвам или не мисля да го направея преди най добрия ми приятел мисля да и взема телефона от приятелките и и да и звънна към 10:30 вечерта и да и кажа да излезне пред тях ас ще я чакам там ще и кажа че я харесвам и ще я целуна да го направя ли
Тя 22:30 гледа шоуто на Слави, по-добре и се обади към 22:00, на тая възраст едва ли се интересува от новините.
Омг. Просто излезте и й кажи какво чувстваш. Не я целувай, освен ако не отговори на чувствата ти. И не пред блока.. тъпо е.
^^^
Бургас <3
Щом не те отразява въобще, съмнявам се да те харесва. Ама.. ти си знаеш. Не я целувай преди да си се уверил, че откликва, не ставай нахален.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Да ви имам и проблемите...Приятел като тебе никой да нема !
П.П.-Казваш и че я харесваш и толко...Няма значение в колко ще и звънеш и каде ще я чакаш..
Кажи й,пък ако и тя те харесва тогава я целуни...и не й звъни да слиза пред блока,ще я уплашиш още повече.А приятеля ти знае ли че и ти я харесваш?Тя как се държи към него?
Има ли високи сгради или водоеми около вас?
"If you look like an idiot it's probably punk."
щоо бе туй за пред блока/къщата е супер интересно...да те викне някой и да си побъбритеи аз съм си го мислил и пробвал ама се някаква пречка се появяваше xDD
Дори счупеният часовник ... е 2 пъти верен в денонощието ....
Сще и кажа но каде
Като играйте на жоменка, скрийте се заедно зад кафявата барака и там и го кажи.Само внимавайте да не изтървете царския път.
Само не й казвай колко имаш по български![]()
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Първоначално написано от K_O_L_E_V
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не, сериозно пич. Замисли се над това колко си неграмотен. Ако съдя по името ти, то ти си ся на 14-15 или 8 клас, за тея години сори ама си неграмотен, к'вото и да си говорим. Щото ако до ся не си научил, че се пише аЗ, че има точки, запетяи и тирета в българския език, то кога ще стане???
А по темата: подкрепям казаното от хората преди мен.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Почакай няколко годинки..
just talk...не е трудно.
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Благодаря на всички за отговорите тази вечер ще и кажа и ще напиша какво е станало ПОЖЕЛАВАМ СИ УСПЕХ![]()
Направи го и наистина да е в 22:00, щото после е Слави. Стискам ти палци![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Мерси
май не сте най добри приятели нали се сеш ,че се някой накрая трябва да отстъпи а не да се съзтезавате
АЗ ОБИЧАМ ГАДЖЕТО СИ!
Така е но,любовта променя
Е какво те е срам, казваш или не ..
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Братле, тебе те е срам да й кажеш че я харесваш, какви са тия теории дето ми развиваш, ма как ша я викнеш у незнам си колко часа, че ЩЕ слезе, като Й кажеш, че тогава ще й признаеш, барабар с целувка ша замажеш... Слез малко на земята...