- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Въпрос за Serdika Mall.
Така значи, искам да стигна от Люлин до "СЕРДИКА МОЛ"
>Знам, че темата не е за тук, ама в този раздел са по-запознати![]()
Айде, че е спешно...
Азис - Хоп [music]
Еми отиваш до Сточна гара и от тамс и хващаш автобус, в момента се сещам, че 305 и 413 ходят до Сердика, но има и други.
Провери в сайта на градския транспорт![]()
Взимаш метрото до Сердика и от там трамвай 20 или до Софийския унивеситет,излизаш от към Орлов и от там 72![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Или просто си хващаш едно такси и казваш "Мол Сердика"...
А не става ли от Люлин да стигне до Плиска и след това да си хване девятката или 120 те спират точно пред Сердиката.
Хора много , Човеци малко !
Това е най-лесния марштут !Първоначално написано от j_adore2
Аз не съм различен а просто вие сте еднакви !
Истинското момиче има достойнство,самочувствие,н о не е нагла..Тя е силна,но е мила..Има свой стил,свой вкус..Готина е ,но не е фукла.. Sexy e,но не е к*рва
120 няма от къде да хване от Плиска, нито пък девяткатаПървоначално написано от rebeccaa
И какъв е смисълът да стигне до Плиска,за да се връща после?Първоначално написано от krisence
И какъв е смисълът да стигне до Плиска,за да се връща после?Първоначално написано от krisence
Сигурна ли си ?!?Първоначално написано от GabyLinnkka
Азис - Хоп [music]
^ 22 на гара Подуене продължава направо и трябва да вървиш пеша,а 20 завива и спира порти пред мола.Първоначално написано от tonique
3ма ти казваме да направиш така! И да те попитам дай ми едно име и от кой Люлин си, че ника ти ми е много познат, а и аз съм от Люлин?Първоначално написано от Kmet4e
![]()
Грубо ли е ако питам: Курво, как си?
Близо до Сердиката спират 309,72,9, трамвай 20 и още някакви, но не съм сиг какви са. . От Люлин хващаш метрото до Опълченска, излизаш не откъм мола, а от другата страна то е точно на последната спирка на 20 хващаш я и слизаш на Сердиката. А може и до Университета, слизаш на Орлов мост и от там 72 : ))) , но с трамвая ще ти е по-лесно. . .
не е вярно, че с трамвая е по-лесно. Преди като ходех първите пъти и аз правех така - метрото и трамвай, но с него се пътува много дълго - 10 спирки, а като слезнеш на СУ с метрото и хващаш 72 за 3 спирки и си там - много по бързо и лесно се стигаПървоначално написано от blondeVIP
![]()
Да от тази гледна точка е така, но ще и е по-лесно да се ориентира, защото трамвая спира ТОЧНО на метростанцията, и ТОЧНО пред Сердиката, иначе пътя е доста повече ;pp Тя си преценява как ще стигне давам и двата варянта![]()
аз утре ще ходя натам, ако искаш ше те заведа :Р
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone