.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

''ИЗПИРАНЕ НА КОСА''

Ако някой знае нещо повече за тая процедура ии също искам да попитам дали след изпирането косата ми ще се обезцвети или ще си върне естествения цвят и дали действа върху къносана коса

тва за първи път го чувам.. аз си помислих че ще става въпрос за изпиране на прикачена коса с фиби.. ; )

Град
    your mind,your body and your soul
    Това много уврежда косата.Не те съветвам!
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от anonimchetou
    тва за първи път го чувам.. аз си помислих че ще става въпрос за изпиране на прикачена коса с фиби.. ; )
    и аз това си помислих в началото
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Голям фен Аватара на anitapz93
    Град
    Sin City
    Не знам какъв ще е ефекта, но би трябвало да се махне къната и да ти се получи твоя цвят. Разрових се из GOOGLE, но не намерих инфо какво ще се полуи като резултат на "изпирането".

По - добре не пробвай! Много уврежда косата и не е сигурно , че ще има резултат.
    Нямаше логика,беше любов.

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    какво значи да се "пере" коса?

Град
    your mind,your body and your soul
    ^Прави се със специален професионален продукт,за да ти се махне боята от косата. Обаче до колкото знам пак не ти се възвръща напълно естесвения цвят на косата и я изтощава много.
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си