- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ''ИЗПИРАНЕ НА КОСА''
Ако някой знае нещо повече за тая процедура ии също искам да попитам дали след изпирането косата ми ще се обезцвети или ще си върне естествения цвят и дали действа върху къносана коса![]()
![]()
![]()
тва за първи път го чувам.. аз си помислих че ще става въпрос за изпиране на прикачена коса с фиби.. ; )
Това много уврежда косата.Не те съветвам!
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
и аз това си помислих в началотоПървоначално написано от anonimchetou
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Не знам какъв ще е ефекта, но би трябвало да се махне къната и да ти се получи твоя цвят. Разрових се из GOOGLE, но не намерих инфо какво ще се полуи като резултат на "изпирането".
По - добре не пробвай! Много уврежда косата и не е сигурно , че ще има резултат.
Нямаше логика,беше любов.
^Прави се със специален професионален продукт,за да ти се махне боята от косата.Обаче до колкото знам пак не ти се възвръща напълно естесвения цвят на косата и я изтощава много.
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...