Здравейте,
от много време се мъча да разбера паса на приятелката ми. Сега май имам такава възможност. Тя си забрави фейсбука отворен и сега е така.
Кажете как да разбера пасаИмам чувството, че ме мами и искам да разбера истината
![]()
NO way man... :PПървоначално написано от sexyboyy93
Няма как да го разбереш , дръж го пуснат![]()
![]()
Даже за да го смениш , ти иска стария пас![]()
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Направи си фейк,със снимка на готин бати и й дай покана за приятелство(нз как е във фейсбука,аз нямам,но предполагам че имам такива).Пробвай я к'во ще каже и дали ще се "заиграва" с него![]()
А сериозно - имай малко доверие на приятелката си.Ако си сигурен,че те обича няма да ти минават такива мисли,за пароли и т.н.![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
не става,аа имаше някаква опция в настройките дето можеш да влизаш от друг профил в този,но не съм го пробвал
не се изказвай неподготвен,прасе
А не можеш ли да я питаш как е? Тя ако няма какво да крие от теб ще ти го каже!![]()
Грубо ли е ако питам: Курво, как си?
Аз лично не бих си дал паролата , нито на скайпа , нито на Facebook-а , или на каквото и да е![]()
Дори и на човека който обичаш ? Просто го сменя на някакъв примерен - abv1234 за да влиза и за да види, че всичко е под контрол.. Явно си нямат доверие ..Първоначално написано от K_O_L_E_V
На никой не бих го дал . К'во търси там ? Майка си ли търси ?
ми.. може, квоПървоначално написано от K_O_L_E_V
![]()
Who's next!
Ами значи няма да и излизам от профила и ако има нещо такова в facebook ще разбера
тва, че имаш такова чувство, нищо не значиПървоначално написано от sexyboyy93
живей, не ти тряа да ставаш хакер
Къвто и да става ще му е доста трудно да хакне Facebooka .Първоначално написано от Tempest
![]()