^ ми под "умрат" се разбира това което пише - умиране.

как може да има такова нещо като прераждане когато има християнски зомбита - нали в матей 27:51-57 се говори за това как гробовете се отварят и разни зомбита започват да щъкат наляво-надясно (без да направи ни най-малко впечатление на другите документатори по някаква причина, може да са били африканци) и това не може да стане ако са заети с кармичния си цикъл в друго тяло.

освен това "съдът" си е АРМАГЕДОН брато, тогава мъртвите по ред на номерата стават и бъдат съдени и се разпределят горе или долу.

даниел 12:2

И множеството от спящите в пръстта на земята ще се събудят, едни за вечен живот, а едни за срам и вечно презрение

йоан 11

Това изговори, и подир туй им каза: Нашият приятел Лазар заспа; но Аз отивам да го събудя

как може да събудиш някой който вече е отишъл някъде другаде?

Лука 8:54

Но Той го хвана за ръката, и извика: Момиче, стани!

тъй че умирането си е умиране до армегедон - след това биваш възкресяван в плътта си (ЗОМБИ!!!), биваш съден и тн и тн и нт.

плюс това си представи следните ситуации:

ти задаваш този си въпрос не на мен ами на:

светата инквизиция/католическата църква по което и да е време/ на местния си поп/ на някой друг християнин който е на възраст над 13

и си помисли те дали няма да те нарекът еретик както са правили вече тукашните християни.

разликата е че някои от тях няма да те измъчват до смърт за ерестта ти ама това не е много важно.