.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

кажете нещо

Значи в моя грат имаме нещо като бригада ( Благоевград ) и чистим и ни дават мижави парички; както и да е там в една група сме с едно момиче което много ми харесва разбира се си говорим и тн. но се чудя какво да направя за да станем нещо повече от приятели мисля да и взема скайпа и да си початим малко и да и предложа да излем и тн. вие какво предлагате?

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Ами ти добре си го измислил вземи и скайп,телефон,покания я да излезете.

Град
    nQk1dE tAm.. :d
    Първо град се пише с Д а не c Т както и да е.....А по темата:Както споменаха по-горе вече си го измислил...ти си си направил плана.... поискай и скайпа или телефона и я покани да излезете.Успех!

Мерси, ако имате по добри идеи казвайте :P, ще ми е от полза нещо за срещата да кажете защото като и зема скайпа 100% ще има татка дпо дългичко чат-че и ще се изчерпат темите и на срещата ще има кофти мълчание

Град
    nQk1dE tAm.. :d
    На срещата задължително бъди себе си.Не се прави на такъв какъвто не си...може да си говорите за общи теми-какво обича да прави,какви филми обича да гледа... и разни такива

Град
    София
    ^ Да, тя ако те хареса, ще те хареса такъв какъвто си!

Не прибързвай с поканата за среща, защото може да те отреже ..
    Научи повече неща за нея, какво обича тн.. За да намериш общи теми за срещата, недей да говориш много, тоест изслушвай я, нека тя да бъде важната, изпълнявай и капризите, но гледай да не ти се качи на главата трябва да има някаква граница ..
    Не носи на първа среща цвете! ( То вече никой не носи цветя на приятелките си, което е голям - ) вече ако се навие за втора среща тогава и занеси задължително една розичка, няма какво да губиш..
    Първо и земи скайпа и вечер ставаш по-рано от нея от компютъра и и кажи " Имам малко работа в нас, но ще можеш ли да ми дадеш номера ти, да си пишем по-късно или утре да се чуем " това е вариант в който ще видиш дали иска да ти го даде и ще е малко заобиколен, а не " Абе я си дай номера " все едно и заповядваш .. Идея как да я поканиш например " Утре нямам работа, пък искам да те видя, искаш ли да отидем на кино, в парка, на кафе .. а - у .. Ти ще си ги измислиш, ако те интересува още нещо питай.
    И ти пожелавам УСПЕХ!
    Грубо ли е ако питам: Курво, как си?

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Защо не вземеш да я поканип на живо?

Мега фен Аватара на mynichka
    Направо си я покани да излезете
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Ми на живо, що да не я поканя ли? Щото идва някак си много прибързано, без да сме се опознали, по добре малко поне по скайп да се опознаем и така, благодаря на ibojilow за страхотния му и изчерпателен отговор!Надявам се, че ще видим въпрасо ми и ще ми отговори пак така изчерпателно а и не само той :P

- Това с разговара, за какво да си говорим и тн. ми е голям проблем, там ми трябва доста помощ, имал съм две срещи на които питам нещо говорим си 30минутки ( максимум ) и след това гробна тишина , та не искам да се повтори , пък моя план ако излезем е да отидем в парка там да седнем да си поговрим и от там ще и предложа на ресотрант някъде или кино да си избере

Град
    Непостоянно
    Какво е грат ?
    .!.

Цитирай Първоначално написано от woshata
    Какво е грат ?
    На ( от една друга тема ) брад , брат му
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Град
    ForSaken city (:
    СКАЙП?! А не, не !

Закачай се с нея... и като останете само двамата..

и кажи примерно...

`Искаш ли да излезем някой път двамата?`

Ако приеме, добре. Ако не.. не си струва да се занимаваш с нея.

Предложи и да си останете само приятели.

п.с.

Не знам на колко си, ама май не си посещавал често часовете по Български език.

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    поискай и телефона, не скайпа
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Ъъ, ограмоти се - ето ти едно обещаващо начало.
    Иначе.. какво стана с доброто старо вземане на телефонния номер? В пъти по-добро от Скайпа е. После звъниш и предлагаш да се видите
    А за срещите и мълчанието, тъпо е, да, но когато срещнеш подходящото момиче няма да се случва
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Скайп,Телефон или направо я покани като чистите ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си