- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам да споделя с някой :(
С приятелката ми нещата съвсем се провалят.Скарахме се и то за глупуст.Мисля че имам някакъв психологичен проблем или незнам какво е.Просто не мога да повярвам че ме обича,че не би ме оставила, не вярвам на нищо-точно заради това са всичките проблеми искам просто да се отпусна и да ми е забавно,но не мога. И ето че дойде бруталния скандал заради даржанието ми (за пореден път) просто си искарвам всичко на нея и я вбесявам страшно много , разбирам го но не мога да се променя нискам но не мога
Все пак не ме заряза но дори не иска дами напише една целувка по скайп камоли да излезе с мен. Незнам какво и е каза че ми е сърдита а днес казва че не е но прогължава да не ми отговаря когато напиша по скайп целувка.. (Само не споменаваите, нещо от рода на скайп драми ) Скоро ще направим 2 месеца и мисля че точно тогава ще ми тегли една майна. Искам да и докажа че мога да се променя разбирам си всичките грешки но незнам как да ги поправя (не става с романтични обяснения и тем подобни защото тя МРАЗИ романтиката и любовните обяснения ) И общо взето това е ... Просто исках да споделя какво ми тежи.Искам да съм с това момиче , но мисля че тя не желае да се измъчва повече с мен ... Простичък въпрос : Как да и докажа , че ще съм различен от сега на татък (не става с извинения писна и ) искам отново да усещам че е влюбена в мен дори когато си пишем по скайп ..........
Извинявам се че е неграмотно написано просто ми е зле .....![]()