.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Скъсаха ме!За пръв път не ми пукааа!...

И така по всичко личеше,че е близо развръзката!
    СЛучи се снощи!Излязохме само двамата(той искаше да сме двамата),отдавна сме отчуждени,понякога дори не го понасях,та снощи ми каза,че не била в мен причината,просто бил срещнал друго момиче(знам за всичките,но търпях и се правех на одарена,незнам защо,дори не го обичам силно,обичала съм само един,и той е голямата ми любов,но замина за проклетата Англия),Усмихнах се и казах:"Спокойно,и аз съм на същото мнение,не искам драми и сълзи,запомняме само хубавите моменти.".Той се стъписа и каза:"Мислех,че ще се нараниш и доста време обмислях как д ати го кажа..",прекъснах го:"Все едно...!Да си признаем,че никога не е било истинско!",той:"Беше,аз те обичах!",Помислих си "да бе докато беше с нея ли?"но не казах нищо !
    тва са подробности....
    сега ми е леко на душата и за пръв път от мноого дълго време мога да кажа:"Чудото стана...и сега всичко ми е ок"

Някои от вас ще ме упрекнат защо,след като не съм го обичала не казах"край" по-рано.
    КАкто казах винаги съм обичала един и същи човек,който никога няма да забравя.А с тази връзка се надявах точно на това!Точно и там беше грешката ми,взех си поука за в бъдеще!
    Айде....коментирайте....
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...

Re: Скъсаха ме!За пръв път не ми пукааа!...

Като не ти пука защо пускаш тема...и какво трябва да коментираме правописа ти ли

Цитирай Първоначално написано от Elenichkaa
    ...и се правех на одарена
    Скъсали сте и толкова,ако всички пускахме по една тема всеки път като стане нещо с връзката ни незнам..

наблегни на думите ми за грешката,за осъзнаването,и т.н.!
    просто искам мнения.
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Ами браво че си си взела поука.Дано и ти и той да намерите щастието.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Човек се учи от грешките си какво да ти кажа

Като харесваш само един човек защо не се бориш за любовта му тогава,ами се опитваш да го забравиш?Човек трябва да се бори за нещата които обича

Град
    Русе
    Радвам се за теб!Няма какво да те съветвам,понеже ти си направила каквото трябва.Успех

... Обичам те Ники ! ~*> (h)

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Човек се учи от грешките си какво да ти кажа

Като харесваш само един човек защо не се бориш за любовта му тогава,ами се опитваш да го забравиш?Човек трябва да се бори за нещата които обича
    Борих се и изгубих!След това се опитвах да приема загубата!
    Но така и не успях..или май го направих?
    Както и да е!Това е дългааа история,сълзлива и драматична(нетипично за мен нали).
    Но Да,мога да кажа-Борих се!

Темата е всички онези,които по една или друга причина се чувстват "гадно",като ги зарежат.Да,признавам,че моя случай е друг,но гледайте по-позитивно на нещата!

Супер фен Аватара на fenasf
    Браво.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Re: Скъсаха ме!За пръв път не ми пукааа!...

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Като не ти пука защо пускаш тема...и какво трябва да коментираме правописа ти ли

...и се правех на одарена
    Скъсали сте и толкова,ако всички пускахме по една тема всеки път като стане нещо с връзката ни незнам..
    Не мога да разбера защо се заяждате за правописа. Ти също си допуснал/а грешка, пише се "не знам". Сега по-добре ли се чувстваш?
    По темата:
    Както Sh@d0w каза, човек се учи от грешките си Пожелавам ти успех с момчето, което обичаш, продължавай да се бориш!
    My heart is broke but I have some glue

Темата е всички онези,които по една или друга причина се чувстват "гадно",като ги зарежат.Да,признавам,че моя случай е друг,но гледайте по-позитивно на нещата!
    Всичко добре, само че не мисля, че с твоята история ще помогнеш на някой, който му е гадно за раздяла. Всеки си има своите изживявания, връзки, трудности и начини да гледа на нещата.

Иначе, браво, че се чувстваш добре.

fenasf написа:

Браво.
    +1

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    На колко години си ?Сигурен съм,че след време един от двама ви,ще съжалява...

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Нормално. Предвид обстоятелствата... не се чуди - радвай се...

Цитирай Първоначално написано от VinDiesel
    На колко години си ?Сигурен съм,че след време един от двама ви,ще съжалява...
    17.И няма да съм аз.Не ми е присъщо да съжалявам!
    Пък и той е поредния(не значи нищо)

Хубаво е, че се справяш толкова добре! Казваш, че си обичала само един истински! Искам да те попитам той първият ти сериозен приятел ли беше? Просто от любопитство

Аз за друго си мислех под "скъсаха ме" , но то нямаше да е за този раздел

Ем хубаво е , че сега ти е по-леко.Радвай се на живота.
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Цитирай Първоначално написано от MegamiX
    Хубаво е, че се справяш толкова добре! Казваш, че си обичала само един истински! Искам да те попитам той първият ти сериозен приятел ли беше? Просто от любопитство
    Да!
    Знам,че накои ще кажат клишета от рода на"първата любов не се забрява".Но той беше(и все още е) смисъла.Едва ли някой ще разбере какво имам впредвид!
    Погледа.Да,за онзи поглед мога да извърша чудеса!

Цитирай Първоначално написано от K_O_L_E_V
    Аз за друго си мислех под "скъсаха ме" , но то нямаше да е за този раздел

Ем хубаво е , че сега ти е по-леко.Радвай се на живота.
    да определено не и в този!

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от MegamiX
    Да!
    Знам,че накои ще кажат клишета от рода на"първата любов не се забрява".Но той беше(и все още е) смисъла.Едва ли някой ще разбере какво имам впредвид!
    Погледа.Да,за онзи поглед мога да извърша чудеса!
    Та ти си само на 17,след 3-5 години,сувсем по друг начин,ще гледаш на сегашното си мислене(за тоя пич в Англия)

Ако не ти пукаше, нямаше да пускаш тема, а щеше да се радваш на малката си победа над себе си тихомълком.
    Щом си се задържала с него, въпреки кръшканията му, значи ти е бил нужен за нещо - или за да си начесваш душевните нужди, и/или физическите. Следователно, няма как да ти е все тая, че сте скъсали.

Цитирай Първоначално написано от VinDiesel
    [Та ти си само на 17,след 3-5 години,сувсем по друг начин,ще гледаш на сегашното си мислене(за тоя пич в Англия)
    И аз съм на тва мнение,че е глубаво да се вкарваш в някви филми на тия годинки.Ти едва ли ще разбереш,но нищо не губя да се опитам да обясня,той не е просто"пича от Англия".
    Всичките ни познати казваха,че си пасваме идеално.
    СТрах ме е от това,че(да признавам страх ме е)след 12 клас ще ходя да уча там(при баща ми) и ме е страх от това,което ще заваря и..дали изобщо ще ни се срещнат пътищата отново!
    Абе детинщини!
    Радвам се само за едно,докато някой хора се самозалъгват,че не е важно да си Истинския/та а просто с някой(аз бях от тях),разбрах,че дадеш ли си проклетото сърце връщане няма!

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Ако не ти пукаше, нямаше да пускаш тема, а щеше да се радваш на малката си победа над себе си тихомълком.
    Щом си се задържала с него, въпреки кръшканията му, значи ти е бил нужен за нещо - или за да си начесваш душевните нужди, и/или физическите. Следователно, няма как да ти е все тая, че сте скъсали.
    Търпях защото може би ми беше все едно дали е само с мен!Обичах го ,но по свой начин!Това не беше луда и изпепеляваща любов,която искам,беше просто...хм,дори не беше връзка.Поне не и за мен!
    Така че,странно но ми е все едно.Ако се вгледаш в темата и в живота ми главният герой е друг!Сложно е!

Мега фен
    Град
    Earth...
    Честито! След 2 дена ще пуснеш тема как сте се събрали!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си