- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Скъсаха ме!За пръв път не ми пукааа!...
Първоначално написано от Nakadah
![]()
![]()
![]()
опазил ме Бог!![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Преживявам абсолютно същото нещо! Малко по-различни са нещата! Първо щеше да заминава за Германия - не стана и тъкмо се успокоих и господинът реши, че ще вади големите пари в Слънчев бряг! Решихме, че ще си поддържаме връзка от разстояние, но както се досещате не стана. Един ден просто спря да ми вдига телефона и аз разбрах, че се е случило това, което очаквах... до тук добре, понесох го добре, преодолях го, докато не започна да ме търси отново, да ми се обяснява, че мислил, че така ще ми е по-лесно и не можел да ми кара да го чакам тук! Обяснения как съм му в сърцето и можело да опитаме след време пак... и това стана започна да ми се моли да пробваме пак и при въпроса ми "Как ще стане това?" отговор нямаше! От тогава не ме е търсил, защото няма нет, а всичко това ставаше по тъпия скайп - монотонно през седмица две! Искам го, обичам го, но докато той не разбере какво иска, аз няма да го играя "на повикване"! След като прочетох мнението ти се запитах дали и аз ще съм така със следващите?Първоначално написано от Elenichkaa
Щом си пуснала тази тема значи и продължение ще има!Първоначално написано от Elenichkaa
няма кой знае колко общо?!?!?!Първоначално написано от MegamiX
Разбрах само,че тряа се стегна и не да забравям каквото и да било!А трябва да си спомням с усмивка!
ИСках да го забравя,и докъде стигнах с тва си желание - да ходя с човек,който не понасям и само чакам удобен момент да зарежа,но не ми стиска!
Е вече няма да оставям никой да действа вместо мен!![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Свързвам общото с момчето от Англия, но както и да е! Евала ти правяПървоначално написано от Elenichkaa
![]()
Сега ще ти разкажа моято любовна история накратко...Ходех с момиче,обичах я истински,ходихме година и един месец.Всички казваха,че си пасваме идеално,че ще се сватосваме след време и хоп,мача приключи.Аз какво трябва да направя,да си мисля за нея цял живот и да я чакам,някои си ден,да се съберем и да си мисля че всичко ще е "Йок" ?Гледам напред,аз съм млад ,на 20 години,сега е момента да се забавлявам и да си правя кефа....Още помня погледа й с ония големи очи![]()
![]()
Какво толко съдбоносно решение е да пуснеш подобна тема?Първоначално написано от Nakadah
Иначе съм сигурна,че продължение с така нареченото ми доскорошно гадже няма да има!Едвам се понасяхме,изпитвам отвръщение от него!
Продължение ще има,но на историята с Англия,защото след 2 години се местя там!...жалко,че намразих страната покрай заминаването му(майтаб бе)
Не те познавам,но познавам себе си!Рядко се доверявам на който и да било(колкото и мил да изглежда).Всичко,което съм правила с него не ми беше присъщо,сигурно за това го помня така и по дяволите разбрах,че не мога да забравя!Първоначално написано от VinDiesel
Повярвай имам опит в "продължаването".Ако мина през това,ще е моето Голяма Лично Постижение!Глупаво,но то сърце.![]()
^*от ..от сърце (това имах вппредвид)
както и да е!
Минало,заминало.
Темата може да се заключи!
От няколко коментара се замислих!Което ми беше полезно!
Зададох си въпроси и сега ще се заема с търсене на отговорите!
Благодаря!
Ти се познаваш най-добре,нито аз нито дори и родителите те познават по-добре от теб.Успех за в бъдеще![]()
Каква хубава спам тема си ни направилаПървоначално написано от Elenichkaa
![]()
Ако не ти пука за някого то просто не говориш/пишеш за него/нея..
Твоята тема е точно обратното...
Браво за твоята англия... Ще я напразиш и нея спокойно!
Чорапа ми сутринта крещеше "скъсаха меее" , все още е в операционната , не знам да ли ще успеят да го върнат към нормален живот....
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Еми станало е по -добре така. Да мъжете те обичат попринцип докато си с тях в леглото ,после кой от къде е....![]()
Първоначално написано от Elenichkaa
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last