И така по всичко личеше,че е близо развръзката!
СЛучи се снощи!Излязохме само двамата(той искаше да сме двамата),отдавна сме отчуждени,понякога дори не го понасях,та снощи ми каза,че не била в мен причината,просто бил срещнал друго момиче(знам за всичките,но търпях и се правех на одарена,незнам защо,дори не го обичам силно,обичала съм само един,и той е голямата ми любов,но замина за проклетата Англия),Усмихнах се и казах:"Спокойно,и аз съм на същото мнение,не искам драми и сълзи,запомняме само хубавите моменти.".Той се стъписа и каза:"Мислех,че ще се нараниш и доста време обмислях как д ати го кажа..",прекъснах го:"Все едно...!Да си признаем,че никога не е било истинско!",той:"Беше,аз те обичах!",Помислих си "да бе докато беше с нея ли?"но не казах нищо !
тва са подробности....
сега ми е леко на душата и за пръв път от мноого дълго време мога да кажа:"Чудото стана...и сега всичко ми е ок"

Някои от вас ще ме упрекнат защо,след като не съм го обичала не казах"край" по-рано.
КАкто казах винаги съм обичала един и същи човек,който никога няма да забравя.А с тази връзка се надявах точно на това!Точно и там беше грешката ми,взех си поука за в бъдеще!
Айде....коментирайте....