- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Темата може да се заключи
Изясни се!
Седни и си помисли.Но за всички е най-добре да се сложи край!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Правилно е това което чувстваш,не се води от мнението на другите.Реши сама какво искаш,след това ще знаеш какво да правиш.Защо очакваш някой от този форум да ти избере с кой да си....Първоначално написано от shadows92
Аз мисля ,че няма нужда от избори..Просто ако избера X ще съсипя приятелството им (ако вече не съм го направила)Смятам ,че това нащо е една забранена любов която не трябва да продължава(говоря за мен и X)
Sh@d0w е прав.Няма правилно и грешно.ЗА всеки е различно!За гаджето ти е правилно да избереш него но за Х(както го наричаш) е редно да си с него(сиг. за това е показал смс-ите).
Ta..исках да ти обясня,че ти трябва да помислиш първо за себе си и как ти ще се чувстваш добре,а не да се жертваш в името на нечие чуждо щастие,все пак не си омъжена!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Sh@d0w е прав.Няма правилно и грешно.ЗА всеки е различно!За гаджето ти е правилно да избереш него но за Х(както го наричаш) е редно да си с него(сиг. за това е показал смс-ите).
Ta..исках да ти обясня,че ти трябва да помислиш първо за себе си и как ти ще се чувстваш добре,а не да се жертваш в името на нечие чуждо щастие,все пак не си омъжена!
Щом обичаш приятеля си стой си при него.Според мен към това момче х изпитваш приятелски чуства,коио се дължат на това че си споделяш повече с него.Пробвай да станеш по-близка с приятеля си,на него споделяй.
Мерси много!!!Наистина ще премисля нещата ден два ,но мисля ,че ще остана с приятелят си...
Мерси на всички който ме посъветваха ще взема да се изясня със себе си!!!Темата може да бъзе заключена
ооУкей
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.