.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Френска любов

Здравейте, аз съм на 14.Гаджето ми е на 15.
    За него и бившата му се разнасяха много слухове. Скъса я и тръгна с мен.
    Снощи ме попита по телефона, дали като се видим може да ми направи френска любов .. Аз веднага му отказах, като не бях сигурна какво означава точно. Може ли някой да ми каже, какво означава френска любов. И сега той ми се сърди .. Защо ?!
    vlezte tuk tva e nai-qkata tema
    --
    http://prize.bg/bibw

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    френска любов=орална или, казано по нашенски, да ти лиже пичето...

според мен е леееко странно някой да ти предлага нещо такова по телефона, сигурна ли си че не е някой ръб?

Голям фен Аватара на DeViLMaN
    Град
    У туй ве, там дето такова ...
    ами да те оближе от краката до ушите
    а ти ако искаш да му направиш фелацио сама са сети кое трябва да се ближе ...

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    аз нямаше да откажа .. освен ако не е някъв тъпак и да ти прави блъф по телефончето скъпа
    нормално е да ти се разсърди щом те е питал дали там ще му дадеш ти направи значи е искал и ти си го отрязала браво маце

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Сигурна съм, защото ходим от 5 месеца и не е било базик ..
    --

Еми дай му да те олиже на момчето щом му е мерак

ем тогаа майна ако му вярваш .. що не му каза да .. лизали ли са те до сега ? на колко си години ? наиш кво е яко

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Цитирай Първоначално написано от OneBoy
    Еми дай му да те олиже на момчето щом му е мерак

ааа такааа

на 14 години съм и нямам да мерение да го правя сега
    --

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Будалооооо

Нема да те изнасили небой се

ем окей разбра за кво става въпрос мисля че темата се изчерпа когато си готова

anonymous708973
    Guest
    Радвам се, че не си тръгнала да го правиш, защото само от факта, че не знаеш какво е френска любов, си правя извода, че грам не си готова...
    А той как те попита по телефона, че ми е интересно? В прав текст ("Ало, как си, ай кат се видим да ти направя френска. Искаш ли?") или го е направил готино, с намек - като пич - макар че 15-годишен пич аз не съм виждала... Питам просто от любопитство.

Говорехме какво е правил с бившата и той ми каза .. Правих и френска любов .. Ще ми дадеш ли и на теб да ти направяя ?
    --

.. означава да ти лиже това между краката ( по най - прост начин казано) ..

А щом ти се е разсърдил за такова нещо значи определено не заслужава да ти го направи още по - малко да си с него .. зарежи го ..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от vovi
    Говорехме какво е правил с бившата и той ми каза .. Правих и френска любов .. Ще ми дадеш ли и на теб да ти направяя ?
    И ти му каза бързо "Не"?!

абе и аз щях да ти се разсърдя доста е гадно да те отрежат така, най-вече когато ти сам предлагаш да се "жертваш"

представи си че ти му кажеш "искаш ли да ти духам?" и той каже веднага с едно директно "не". доста е гадничко така, можеше поне да му откажеш по-човешки или просто да отговориш уклончиво "може би/не знам/ще видим". ма твоя работа де. според мен е добра идея да поговориш с него и да се изясните по въпроса, най-малкото за да се разберете дали ще има интимни неща във връзката ви или не (може пък той да не иска да е с тебе в такъв случай, хубаво е да се изясните от рано че да няма "поражения")

Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    абе и аз щях да ти се разсърдя доста е гадно да те отрежат така, най-вече когато ти сам предлагаш да се "жертваш"

представи си че ти му кажеш "искаш ли да ти духам?" и той каже веднага с едно директно "не". доста е гадничко така, можеше поне да му откажеш по-човешки или просто да отговориш уклончиво "може би/не знам/ще видим". ма твоя работа де. според мен е добра идея да поговориш с него и да се изясните по въпроса, най-малкото за да се разберете дали ще има интимни неща във връзката ви или не (може пък той да не иска да е с тебе в такъв случай, хубаво е да се изясните от рано че да няма "поражения")
    "Искаш ли да ти духам?" "Не"....Тва няма да е момче ако не иска

Цитирай Първоначално написано от Sashko95
    ми добре... искаш ли да ти духам?

Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    Цитирай Първоначално написано от Sashko95
    ми добре... искаш ли да ти духам?
    OWNED

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Хахахахха, тва е доста гадничко... Иначе и на мен са ми отказвали и е супер гадно... Ти искаш да му направиш хубаво на човек, а той ти отказва Представи си на твоя пич колко му е гадно... следващият път можеш направо него да го питаш какво значи "френска любов", че да знаеш как да му отговориш.

Абе момиче тва не значи че ще те излупа, че ще те пооб;иже малко щи прай малко скречинг(или по наашенски че ти направи една шпатула не се безокой

Град
    София
    Доста интересно как гледам че повечето момичета който имат спешна нужда от полов орган карат момичето да позволи на някав си да и оближе хралупката .. щом не иска и го е отрязала значи не е готова
    Exorcism !

Пусни му на момчето де за да не си намери друга сеш се нали ЦИТИРАМ :"дай му да ти оближе хралупката"

Цитирай Първоначално написано от sokol02
    Пусни му на момчето де за да не си намери друга сеш се нали ЦИТИРАМ :"дай му да ти оближе хралупката"
    Пф, щом тя не е готова и не иска, значи няма да го направи !
    А ако той я зареже, заради това, просто не я заслужава.
    Респекта мацка, пази се !
    Ne poznawam chowek ,koito me obicha

Цитирай Първоначално написано от viqnkababyy
    Цитирай Първоначално написано от sokol02
    Пф, щом тя не е готова и не иска, значи няма да го направи !
    А ако той я зареже, заради това, просто не я заслужава.
    Респекта мацка, пази се !
    Abe ne wida[ li

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си