- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Френска любов
Здравейте, аз съм на 14.Гаджето ми е на 15.
За него и бившата му се разнасяха много слухове. Скъса я и тръгна с мен.
Снощи ме попита по телефона, дали като се видим може да ми направи френска любов .. Аз веднага му отказах, като не бях сигурна какво означава точно. Може ли някой да ми каже, какво означава френска любов. И сега той ми се сърди .. Защо ?!
френска любов=орална или, казано по нашенски, да ти лиже пичето...
според мен е леееко странно някой да ти предлага нещо такова по телефона, сигурна ли си че не е някой ръб?
аз нямаше да откажа.. освен ако не е някъв тъпак и да ти прави блъф по телефончето скъпа
нормално е да ти се разсърдищом те е питал дали там ще му дадеш ти направи
значи е искал и ти си го отрязала
браво маце
![]()
ем тогаа майна ако му вярваш .. що не му каза да .. лизали ли са те до сега ? на колко си години ? наиш кво е яко![]()
![]()
![]()
![]()
Нема да те изнасили небой се![]()
ем окей разбра за кво става въпрос мисля че темата се изчерпакогато си готова
![]()
А той как те попита по телефона, че ми е интересно? В прав текст ("Ало, как си, ай кат се видим да ти направя френска. Искаш ли?") или го е направил готино, с намек - като пич - макар че 15-годишен пич аз не съм виждала... Питам просто от любопитство.![]()
Говорехме какво е правил с бившата и той ми каза .. Правих и френска любов .. Ще ми дадеш ли и на теб да ти направяя ?
.. означава да ти лиже това между краката ( по най - прост начин казано) ..![]()
А щом ти се е разсърдил за такова нещо значи определено не заслужава да ти го направи още по - малко да си с него .. зарежи го ..![]()
![]()
И ти му каза бързо "Не"?!Първоначално написано от vovi
абе и аз щях да ти се разсърдяПървоначално написано от vovi
доста е гадно да те отрежат така, най-вече когато ти сам предлагаш да се "жертваш"
представи си че ти му кажеш "искаш ли да ти духам?" и той каже веднага с едно директно "не". доста е гадничко така, можеше поне да му откажеш по-човешки или просто да отговориш уклончиво "може би/не знам/ще видим". ма твоя работа де. според мен е добра идея да поговориш с него и да се изясните по въпроса, най-малкото за да се разберете дали ще има интимни неща във връзката ви или не (може пък той да не иска да е с тебе в такъв случай, хубаво е да се изясните от рано че да няма "поражения")
"Искаш ли да ти духам?" "Не"....Тва няма да е момче ако не искаПървоначално написано от gandalfepi4
![]()
ми добре... искаш ли да ти духам?Първоначално написано от Sashko95
OWNEDПървоначално написано от gandalfepi4
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Хахахахха, тва е доста гадничко... Иначе и на мен са ми отказвали и е супер гадно... Ти искаш да му направиш хубаво на човек, а той ти отказваПредстави си на твоя пич колко му е гадно... следващият път можеш направо него да го питаш какво значи "френска любов", че да знаеш как да му отговориш.
Абе момиче тва не значи че ще те излупа, че ще те пооб;иже малко щи прай малко скречинг(или по наашенски че ти направи една шпатула не се безокой![]()
![]()
Доста интересно как гледам че повечето момичета който имат спешна нужда от полов орган карат момичето да позволи на някав си да и оближе хралупката .. щом не иска и го е отрязала значи не е готова![]()
Exorcism !
Пусни му на момчето деза да не си намери друга сеш се нали
ЦИТИРАМ :"дай му да ти оближе хралупката"
![]()
Пф, щом тя не е готова и не иска, значи няма да го направи !Първоначално написано от sokol02
А ако той я зареже, заради това, просто не я заслужава.
Респекта мацка, пази се !![]()
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
Abe ne wida[ liПървоначално написано от viqnkababyy