.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Голям фен Аватара на Slynchiicee

проблем след бръснене

Преди си бръснех постоянно краката защото много ме болеше с епилатор .. временно свиквах с епилатора но миналата година го забравихме в квартирата като бяхме на море и сега само с бръснача . не ми се е случвало да ми излизат някви пъпчици или нещо подобно беше си много гладко само дето на по следващия ден излизаха ама нямах др проблем .. сега .. само като ги махна с пяна за бръснене и самобръсначка както винаги .. нищо не съм променила . .обаче ,, веднага ми излизат някви червени като обрив по целите крака на някакви ситни червени точици .. ужасно е .. у нас като съм нищо ми няма .. слагам нещо късо . .пола примерно излизам .. и краката целите стават . .ужас налага се да се прибера 20 мин по-късно след като съм излязла да се преоблека с нещо дълго защото ми е неудобно така .. възможно ли е от самобръсначката или нещо друго незнам кажете някои имал ли е такъв проблем и какво му е помогнало благодаря предварително

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Щом преди нищо ти е нямало да не би да е от пяната.Пробвай да я смениш или спреш,може да пробваш и с депилатор.

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Цитирай Първоначално написано от CuteBaby
    Щом преди нищо ти е нямало да не би да е от пяната.Пробвай да я смениш или спреш,може да пробваш и с депилатор.

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    мисля,че проблема е в пяната.Смени я.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Проблема ти може да идва от пяната или от бръсначката! Все пак бръсначката е малко ножче, което до някаква степен одрасква кожата! Смени и 2-те! Може да има ефект от смяната!

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Забравих да добавя: Купи си успокояващ крем с някакви билки. В аптеките и по магазините ги има! Точно за марка не мога да ти кажа. След всяко бръснене се мажи с този крем. Ако кожата ти е чувствителна той би тлябвало да я успокои!

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    Явно самобръсначката ти одрасква прекалено много кожата и от това се получават пъпчиците.Купи си друга, смени и пяната..както ти казаха и по-отгоре-е добре да си мажеш краката с нещо, след бръсненето..
    But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..

Град
    [На Метри От Земята]
    смени пяната
    Просто аз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си