- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- проблем след бръснене
Преди си бръснех постоянно краката защото много ме болеше с епилатор .. временно свиквах с епилатора но миналата година го забравихме в квартирата като бяхме на море и сега само с бръснача . не ми се е случвало да ми излизат някви пъпчици или нещо подобно беше си много гладко само дето на по следващия ден излизаха ама нямах др проблем .. сега .. само като ги махна с пяна за бръснене и самобръсначка както винаги .. нищо не съм променила . .обаче ,, веднага ми излизат някви червени като обрив по целите крака на някакви ситни червени точици .. ужасно е .. у нас като съм нищо ми няма .. слагам нещо късо . .пола примерно излизам .. и краката целите стават . .ужас налага се да се прибера 20 мин по-късно след като съм излязла да се преоблека с нещо дълго защото ми е неудобно така .. възможно ли е от самобръсначката или нещо друго незнам кажете някои имал ли е такъв проблем и какво му е помогнало благодаря предварително![]()