.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

свидетелите на йехова

Здравейте,не знам дали е тук мястото да пиша тематата,но извинете ме ако е грешен раздела.
    Приди няколко месеца у нас дошли 2 свидетелки на Йехова и зарибявали майка ми да се присъеди към тях.Тя обаче отказала,но казала на момичетата,че ако някога имат път да минат през нас.И те преди няколко седмици дойдоха на гости у нас.Вчера пак дойдоха и се чудя какво искат,дали могат нещо лошо да ни направят и такива неща??Да ги пускам ли у нас,вчера си поговорихм малко с тях не знам изглеждат ми добри момичета,но знае ли човек

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    По принцип тези секти/култове/както искате ги наречете,са кротки.Опитват се около 10 пъти да те зарибят,ако не стане,здраве да е.Но ако започнат да ви притесняват по-настятелно,обърнете се към полицията.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Супер фен Аватара на fenasf
    Бухалка имаш ли ?
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Оо, стой далеч от такива болни, промити мозъци. Веднъж обвържеш ли се с тая МАФИЯ, трудно се излиза.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    ...
    Не ги пускай!!! Секти, не трябва да ги пускаме да ни промиват мозъка!!! Пък щом са кротки ги напъди с добро, кажи им, че нямаш интерес към тяхното... занимание.
    ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си